Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Féltáv: Austria Wien második szezon:
Eddig bírjuk a háromfontos harcot.Ugyanis a csapat áll a kupában az Eu Ligában és a bajnokság sincs elveszve.A kupában a sorsolás eddig amatõröket dobott szóval nem volt nagy kunszt az elõdöntõig eljutni.Az Eu liga engem is meglepett: a Palermo, Maribor,Köbenhawn, csoportból elsõ helyen (16 ponttal!!) jutottunk tovább .Jelenleg az elsõ kör megy ahol az elsõ meccsen 2-1-re kaptunk ki a Lens csapatától.A bajnokságban jelenleg második vagyok 2 pont hátránnyal a Rapid Wien mögött.Lehet nem tudom felvenni velük a versenyt(szívás a 10 csapatos bajnokság:4-szer vernek és hopp 12 pont a hátrány).Például új igazolásaik 50000-60000 eurót kapnak hetente.Nos ennyibõl én az 5 legjobban keresõ játékosom fizetem...Szezon végén képek, és köszönöm ha elolvastad
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
blüh im ganzen dieses glückes.
Egy kis beszámoló az elsõ 7 forduló után, a Ligakupa meccsek elõttrõl:
EL-rõl nem ejtenék szót, selejtezõkben már kiestünk, amit nem is bánok, majd jövõ évtõl szeretnék több hangsúlyt fektetni a nemzetközi porondra, feltéve, hogy lesz lehetõség megmérettetni ott is.
A bajnokságban 7 forduló után így állunk.
Ahogy látszik a képen is, csak egyszer kaptunk ki eddig. Természetesen nem más ellen, mint a Debrecen ellen...
Ez mind szép és jó lenne, amennyiben a többieket nem vernénk tönkre.. A védelmen van még mit javítani, nagyon sok a kapott gól. Többször is volt rá példa, hogy az elõnyünket képesek voltunk leadni (2-0-t is...), de apróbb változtatást eszközölve mindig meg tudtunk újulni (Debrecen meccset most hagyjuk...) Kenesei remekül teljesített csereként, mindig õ volt az egyik fõ forrása a megújulásnak, de Oláh lesérülésével a kezdõben sem teljesített rosszul, a Kecskemétnek 2-0-t vágott.
Egyenlõre itt tartok, a Ligakupa abszolút nem érdekel, majd a Zsé csapatod játszatom, de az sem fog idegesíteni, amennyiben 10-0-ra fogok mindig kikapni. A MK-ban is õk fognak játszani egy darabig, aztán, ha úgy adódik, hogy messze jutunk, akkor jönnek az Elit katonák 😄
Kösz, hogy olvastad!
Les Dogues
Kupában velük kerültem össze és egymás után volt bajnoki és kupameccs ellenük. Mindkétszer a 85. perc után játszották el hogy kiegyenlitettek 3-3-ra. A kupában ez nem is lett volna baj, idegenbe teljesen jó eredmény, de a bajnokságban már kicsit zavaró.
A Debrecen egyszerûen nem tud pontot veszteni... Én is nyeregetek, de ilyen hülye döntetlenek be-be csúsznak és egyre nagyobb a lemaradásom már.
Fél távhoz értem, gyorsan pár szó a bajnokságról
elég szép jövés-menés volt szokás szerint nálam
Jött a kezdõbe 6 ember. Aki ismerõs lehet az Ibrahim Gnanou (kh, jhv), Cheick Diarra, õ egy jó kis 19 éves balszélsõ, minden mentésnél leigazolom 100k-ért 😊
jött még 1,3 milláért részletre Ferreyra, róla jókat olvastam, itt is hozza a formáját hála a jó égnek (14 meccs, 14 gól, 4 gp). Ingyér jött még 2 brazil kp, vkp, Frédson 30 éves és 6 szezont is lehúzott az Espanyolban, õ nagy fogás volt. (nagy-nagy örömömre mindketten kidõltek 1-1 hónapra) Jött még egy szintén brazil hátvéd. Õ csatárokat megszégyenitõ mennyiségben termeli a gólokat, Kleinnel kiegészitik egymást szuperül. Meg ingyen jött még az ifibe 3 fiatal csatár (természetesen brazilok😄), rajtuk hamar túl akarok majd adni opcióval, csak hogy kis pénzem is legyen majd.
24 játékos hagyta itt a klubot, bár egy részüket csak kölcsönbe tudtam elzavarni, a nagy részük meg ingyen se kellett senkinek, pedig már úgy is felkináltam õket hogy egy sz.ros edzõmeccset játsszunk azt csá.
4-2-4-ben nyomom, nem nagyon jött be a variálgatás, maradok a kis alap felállásomnál.
Hakola, akit el akartam eredetileg zavarni a fenébe megtáltosodott. 16 meccs 6 gól 14 gp.
16 meccs után még veretlen vagyok, de a 7 döntetlen miatt 6 pont hátrányom van a Loki mögött. Jó lenne elsõ szezonban már behúzni a bajnokságot, de itt elég nagy formahanyatlás kell a Lokinál, az kevés ha csak én megverem õket.
szép teljesítmény
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tabella:
meccsek:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
sima ötössel hazaküldtek minket. kb elvette tõlem a döntõt a játék. 😄 vicces
I met God. She's black
Barca 1:2 R.Sociedad
szépvolt inter...
I met God. She's black
Szoros emberfogásra állítom a Target Mant az ellenfél egyik középsõ védõjére. A másik csatár egy villámgyors agilis lesz. mögöttük amc.
Ian Dowie - Target man VIDEO
Kép1
Az elsõ akadályt pedig sikeresen vettük:
Kép2
A target mannek nem az a lényege hogy passz a szélekre és beadások a kapu elé? mert ha az AMC kiugratgat akkor vmi gyors jól helyezkedõ jó munkabírású agilis csatár kellene.Ezért nem veszek sosem ilyen tankot
Darthmushroom átérzem helyzeted...
De legalább az elsõ akadályt sikeresen vettük:

Viszont a 442 Narrow Diamondban nem nagyon látom hogy fog õ játszani.
Elõzõ meccsén is nyomott 14/10 passzot, és 4/3 fejest... és ennyi.
A taktikán nem nagyon tudok változtatni: rövid passzok, letámadás és szûk játék, az AMC osztogat. ötletek?
I met God. She's black
tavaly bl döntõt játszottak
a palermonak csak jó a sorsolása, 5-1 lett az Olimpicoban a meccs, visszarugdostuk õket Szicíliába.
Egyébként, tuti hogy valami gáz van a databasemmel.
Az LFCMarshall legfrissebb transfer updatejét használom.. '12 nyári igazolásokkal, +nb3 aktivátor
I met God. She's black
I met God. She's black
Barca 6-1 R.Sociedad
(Nem állítottam be, hogy mikortól kezdõdjön az idõ a játékban, így az elõszezont is "lekéstem", meg az odavágót is....). Gondoltam, hogy ne vonjak le messze menõ dolgokat ebbõl a meccsbõl, de azt nem gondoltam volna, hogy a következõ körben otthon kikapok 0-1re a Jagiellonia-tól (lengyel).... Közben, idegenben vertük a Pécset - 1-2 - és megyünk majd a lengyelekhez. Erõsen fontolgatom, hogy pihentetem a srácokat és B kerettel állunk ki, a következõ körre ugyanis kisorsolták a párharc gyõztesének a Palermo-t. Olyan mindegy, hogy melyik fordulóban esem ki, a lényegen nem változtat... Itt állok most.
Tegnapi buliból kifolyólag ma este nem tervezek semmit, csak filmezni és tolni elõre a Fradit 😄 Majd jövök még beszámolóval.
Les Dogues
1. percben az én hátvédem hoz össze egy öngólt, a második félidõ 1. percében meg az ellenfél kapusa. 2 hülye
-skótoknál 3szor játszotok egymással majd ketté oszlik a mezõny és alsó/felsõ házon belül még1szer (régi magyar hasonló volt vagy ugyanilyen)
-hollandnál az el helyekért külön playoff van(3-6hely), kiesésnél 1 esik ki biztosan utolsó 2 meg a 2.osztály két playoff gyõztesével játszik a kiesés/feljutásért
-töröknél 2szer játszotok +legjobb 4v6 nem emlékszek pontosan még külön játszik még1szer egymással
-dánoknál ugyanúgy 4szer játszotok mint a osztrákba csak ott 12 csapat van.
ennyi ilyen "különlegest" ismerek már fm-bõl h játszottam ott