Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zavbal
Szintúgy...

Féltáv: Austria Wien második szezon:
Eddig bírjuk a háromfontos harcot.Ugyanis a csapat áll a kupában az Eu Ligában és a bajnokság sincs elveszve.A kupában a sorsolás eddig amatõröket dobott szóval nem volt nagy kunszt az elõdöntõig eljutni.Az Eu liga engem is meglepett: a Palermo, Maribor,Köbenhawn, csoportból elsõ helyen (16 ponttal!!) jutottunk tovább .Jelenleg az elsõ kör megy ahol az elsõ meccsen 2-1-re kaptunk ki a Lens csapatától.A bajnokságban jelenleg második vagyok 2 pont hátránnyal a Rapid Wien mögött.Lehet nem tudom felvenni velük a versenyt(szívás a 10 csapatos bajnokság:4-szer vernek és hopp 12 pont a hátrány).Például új igazolásaik 50000-60000 eurót kapnak hetente.Nos ennyibõl én az 5 legjobban keresõ játékosom fizetem...Szezon végén képek, és köszönöm ha elolvastad
zyndar
Ne fogd vissza magad, engem érdekel.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

horrorpops
parádés egy csapat verõdött össze Brémában (4. szezon - ha van igény, valamikor írhatok egy rövidebb-hosszabb összefoglalót). a szezonban egyetlen meccsen nem találtunk csak a kapuba (2. forduló, Hannover), után zsinórban 32. meccsen gólt szereztünk. 20 meccses veretlenségi sorozatot produkáltunk és mindössze 13 sárgát kaptunk, 0 piros mellett. rekordok éve volt.

blüh im ganzen dieses glückes.

Szycsu
FTC 2011/2012, FM '12

Egy kis beszámoló az elsõ 7 forduló után, a Ligakupa meccsek elõttrõl:
EL-rõl nem ejtenék szót, selejtezõkben már kiestünk, amit nem is bánok, majd jövõ évtõl szeretnék több hangsúlyt fektetni a nemzetközi porondra, feltéve, hogy lesz lehetõség megmérettetni ott is.
A bajnokságban 7 forduló után így állunk.
Ahogy látszik a képen is, csak egyszer kaptunk ki eddig. Természetesen nem más ellen, mint a Debrecen ellen...
Ez mind szép és jó lenne, amennyiben a többieket nem vernénk tönkre.. A védelmen van még mit javítani, nagyon sok a kapott gól. Többször is volt rá példa, hogy az elõnyünket képesek voltunk leadni (2-0-t is...), de apróbb változtatást eszközölve mindig meg tudtunk újulni (Debrecen meccset most hagyjuk...) Kenesei remekül teljesített csereként, mindig õ volt az egyik fõ forrása a megújulásnak, de Oláh lesérülésével a kezdõben sem teljesített rosszul, a Kecskemétnek 2-0-t vágott.

Egyenlõre itt tartok, a Ligakupa abszolút nem érdekel, majd a Zsé csapatod játszatom, de az sem fog idegesíteni, amennyiben 10-0-ra fogok mindig kikapni. A MK-ban is õk fognak játszani egy darabig, aztán, ha úgy adódik, hogy messze jutunk, akkor jönnek az Elit katonák 😄
Kösz, hogy olvastad!

Les Dogues

kosheen
én win7-ben képmetszõvel szedegetem ki

Szycsu
Kösz

Les Dogues

zavbal
Alt+F9 és a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2012/screenshots mappába
kosheen
ehhhh b.zi újpest másodjára szivat meg
Kupában velük kerültem össze és egymás után volt bajnoki és kupameccs ellenük. Mindkétszer a 85. perc után játszották el hogy kiegyenlitettek 3-3-ra. A kupában ez nem is lett volna baj, idegenbe teljesen jó eredmény, de a bajnokságban már kicsit zavaró.
A Debrecen egyszerûen nem tud pontot veszteni... Én is nyeregetek, de ilyen hülye döntetlenek be-be csúsznak és egyre nagyobb a lemaradásom már.
Fél távhoz értem, gyorsan pár szó a bajnokságról
elég szép jövés-menés volt szokás szerint nálam
Jött a kezdõbe 6 ember. Aki ismerõs lehet az Ibrahim Gnanou (kh, jhv), Cheick Diarra, õ egy jó kis 19 éves balszélsõ, minden mentésnél leigazolom 100k-ért 😊
jött még 1,3 milláért részletre Ferreyra, róla jókat olvastam, itt is hozza a formáját hála a jó égnek (14 meccs, 14 gól, 4 gp). Ingyér jött még 2 brazil kp, vkp, Frédson 30 éves és 6 szezont is lehúzott az Espanyolban, õ nagy fogás volt. (nagy-nagy örömömre mindketten kidõltek 1-1 hónapra) Jött még egy szintén brazil hátvéd. Õ csatárokat megszégyenitõ mennyiségben termeli a gólokat, Kleinnel kiegészitik egymást szuperül. Meg ingyen jött még az ifibe 3 fiatal csatár (természetesen brazilok😄), rajtuk hamar túl akarok majd adni opcióval, csak hogy kis pénzem is legyen majd.
24 játékos hagyta itt a klubot, bár egy részüket csak kölcsönbe tudtam elzavarni, a nagy részük meg ingyen se kellett senkinek, pedig már úgy is felkináltam õket hogy egy sz.ros edzõmeccset játsszunk azt csá.
4-2-4-ben nyomom, nem nagyon jött be a variálgatás, maradok a kis alap felállásomnál.
Hakola, akit el akartam eredetileg zavarni a fenébe megtáltosodott. 16 meccs 6 gól 14 gp.

16 meccs után még veretlen vagyok, de a 7 döntetlen miatt 6 pont hátrányom van a Loki mögött. Jó lenne elsõ szezonban már behúzni a bajnokságot, de itt elég nagy formahanyatlás kell a Lokinál, az kevés ha csak én megverem õket.

Szycsu
Ja, meg ablak-ban is mûködik, vagy csak teljes képernyõn?

Les Dogues

Szycsu
12-ben mivel lehet csinálni képet (nem Print Screen) és hová menti?

Les Dogues

LasDen
már úgy gondoltam, hogy a fradiból ment-e egybõl a dortmundhoz, de akkor nem 😄
szép teljesítmény

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Volcanor
Igen, Fradi után volt a Rubin, Milan, Betis, Depor, Reading managere is. A Readinggel bajnokságot és Community Shieldet nyert. 😄

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

LasDen
Fradiból?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Volcanor

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

akkor te még jól jártál, elég sok játékosod volt. a Rangers-nél nekem eddig 17 és fél szezon alatt a 2028/2029-es idényben volt elõször és eddig utoljára olyan, hogy a válogatott meccsek ütköztek egy kupameccsel, ez a Hibernian elleni ligakupa elõdöntõ volt. szóval én a felnõtt keretbõl 4 játékost tudtam nevezni, abból az egyik éppen akkor kezdte el a normális edzést sérülés után, ráadásul a jobb u19-es játékosok is a korosztályos válogatottakban voltak 😄 sajnos ki is kaptunk 1-0-ra, ami azért is volt fájó, mert elõtte 12 éven keresztül veretlenek voltunk a ligakupában.
Darthmushroom
2012 letudva, elégedett lehetek tartunk az élmezõnnyel, védelem egész jó, fõleg úgy nézve h a 14 kapottból 6 az elsõ bajnokin történt. remélhetõleg jan.ba a támadósoron tudok erõsíteni mert még sokáig nem épül fel Vela+Helenius
tabella:

meccsek:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szabii98
elõdöntõ ez, nem negyeddöntõ.. mégjobb
sima ötössel hazaküldtek minket. kb elvette tõlem a döntõt a játék. 😄 vicces

I met God. She's black

Darthmushroom
LOL kis bug h nem rakták más idõpontra a meccset

szabii98
Aha.
És akkor így játsszak kupa negyeddöntõt. Gratulálok ....

Ismét jöhet a tarcsi..oké, a szenvedõ Genoával és Leccével elbántak , de ez a Fiorentina......

I met God. She's black

Darthmushroom
kupa meccs volt, meg tartalékosak voltak de csak megvertük a barcát 😄
Barca 1:2 R.Sociedad

Darthmushroom
ma tényleg szerencse napom van a kupába a barcát kaptam 😄 😄

szabii98
kettõ gólt lövünk, az mind les, de õk 3 szabályosat lõnek, hát persze.
szépvolt inter...

I met God. She's black

Na ezzel a videóval most okosabb lettem.
Szoros emberfogásra állítom a Target Mant az ellenfél egyik középsõ védõjére. A másik csatár egy villámgyors agilis lesz. mögöttük amc.
Ian Dowie - Target man VIDEO
zavbal
valamiért nincs kép <#vigyor>
Kép1
Az elsõ akadályt pedig sikeresen vettük:
Kép2

A target mannek nem az a lényege hogy passz a szélekre és beadások a kapu elé? mert ha az AMC kiugratgat akkor vmi gyors jól helyezkedõ jó munkabírású agilis csatár kellene.Ezért nem veszek sosem ilyen tankot
Darthmushroom átérzem helyzeted...
zavbal
hehe elkezdõdött a bajnokság.A 4 csatáromon meg is látszik:

De legalább az elsõ akadályt sikeresen vettük:
Darthmushroom
ááá nem sz*pat a gép, áhh dehogy... Pardot is könnyebb sérülés miatt kellet lecserélnem... meg mi már, h megmutatja h tudunk egyenlíteni, de már a következõ jelenet az h megint vezetnek...-.-

leigazoltam egy 199 centis, 99 kilós csatárt. 18 éves, van mit fejlõdnie még, de a Target Man képességeibõl majdnem mind 15 feletti.
Viszont a 442 Narrow Diamondban nem nagyon látom hogy fog õ játszani.
Elõzõ meccsén is nyomott 14/10 passzot, és 4/3 fejest... és ennyi.
A taktikán nem nagyon tudok változtatni: rövid passzok, letámadás és szûk játék, az AMC osztogat. ötletek?
Darthmushroom
jó Neked h ott is van értelmes játékos, ez egy Sociedad itt örülhetem h az elsõ keret egész jó... ennyi is volt a jó sorozat (7 meccs) kikaptunk a valladoid-tól, nincs aki gólt rúgjon... -.-

szabii98
nálam is épp a tarcsi játszik gyakorlatilag a csatársoron kívül, de egész hatékonyak, jók a játékosok szerencsére

I met God. She's black

Darthmushroom
tiszta gáz, kölcsönbõl vissza kell hívnom a legnagyobb csatár ígéretemet... h legalább 3 csatár legyen a keretbe.. hiába van Kozák (kölcsön) meg Agirretxe ha mind2 TM-ek... nem tom mi ez az irtó sok sérülés most, egyik mentésembe se volt ennyi..

szabii98
nincs kedvem újrakezdeni, annyira össze szenvedtem magam vele. 😄

I met God. She's black

Darthmushroom
hát igen az olyan db-be mindig a kedvenc/szimpatikus csapatokon/játékosokon mindig húznak egy kicsit. azért nem szerettem õket.

szabii98
Címvédõ: Fiorentina?😄
tavaly bl döntõt játszottak
a palermonak csak jó a sorsolása, 5-1 lett az Olimpicoban a meccs, visszarugdostuk õket Szicíliába.
Egyébként, tuti hogy valami gáz van a databasemmel.
Az LFCMarshall legfrissebb transfer updatejét használom.. '12 nyári igazolásokkal, +nb3 aktivátor

I met God. She's black

Darthmushroom
Palermo-Lazio LOLOLOLOLOL

Darthmushroom
Carlos Vela 5-6 hónap, Helenius 9-11 hónap sérülés. I LÁVV FM!!!!!!

szabii98

Szoros a bajnokság féltávnál, a tavalyi 9. hely (3 hónapot irányítottam csak) után idén az EL a cél, de a BL mégjobb lenne. Abszolút nem dõlt el semmi még, de a Juve-Milan-Inter túl erõs hozzám, mondjuk ez az eredményeiken nem látszik.

I met God. She's black

szabii98
Kagawa után Anita-t is elvitte az orrom elõl a Valencia....már nagyon ideges leszek tõlük 😄

I met God. She's black

Darthmushroom
lol, de láttam a 6 gól senkinek nem jött össze. nekem eddig soha 5 gólnál jár valaki akkor 11st hibáz, üres kapura fölé meg ilyenek csak h az achi ne legyen meg.

Darthmushroom
I love fm & barca... elsõ bajnokira ez kell a népnek... egy laza 6-s ráadásul iszonyat szar gólokkal, nem is a tikitakival. Na de adjunk a gk-nak...
Barca 6-1 R.Sociedad

feltettem egy vízilabda patch-et...

Szycsu
Grat és jó anyag ez a 19 éves portugál gyerek! Jövõre BL-negyeddöntõ!? 😄

Les Dogues

Szycsu
Elsõ tétmeccsem a Fradival!
(Nem állítottam be, hogy mikortól kezdõdjön az idõ a játékban, így az elõszezont is "lekéstem", meg az odavágót is....). Gondoltam, hogy ne vonjak le messze menõ dolgokat ebbõl a meccsbõl, de azt nem gondoltam volna, hogy a következõ körben otthon kikapok 0-1re a Jagiellonia-tól (lengyel).... Közben, idegenben vertük a Pécset - 1-2 - és megyünk majd a lengyelekhez. Erõsen fontolgatom, hogy pihentetem a srácokat és B kerettel állunk ki, a következõ körre ugyanis kisorsolták a párharc gyõztesének a Palermo-t. Olyan mindegy, hogy melyik fordulóban esem ki, a lényegen nem változtat... Itt állok most.
Tegnapi buliból kifolyólag ma este nem tervezek semmit, csak filmezni és tolni elõre a Fradit 😄 Majd jövök még beszámolóval.

Les Dogues

Kolozsvári Vasutas - 2014/2015 (3. szezon)

átigazolások, keret:

bajnokság, meccsek:

román kupa:

bl, el:

bõvebben: #87840

húzóemberek:

kosheen
zseniális meccs 😄
1. percben az én hátvédem hoz össze egy öngólt, a második félidõ 1. percében meg az ellenfél kapusa. 2 hülye

zavbal
svájci bajnokság szintén 10 csapatos 36 meccsel.Én pedig ott kezdtem a 12-vel
Darthmushroom
hát akkor a skót,török,hollandon még jobban meglepõdnél 😄
-skótoknál 3szor játszotok egymással majd ketté oszlik a mezõny és alsó/felsõ házon belül még1szer (régi magyar hasonló volt vagy ugyanilyen)
-hollandnál az el helyekért külön playoff van(3-6hely), kiesésnél 1 esik ki biztosan utolsó 2 meg a 2.osztály két playoff gyõztesével játszik a kiesés/feljutásért
-töröknél 2szer játszotok +legjobb 4v6 nem emlékszek pontosan még külön játszik még1szer egymással
-dánoknál ugyanúgy 4szer játszotok mint a osztrákba csak ott 12 csapat van.
ennyi ilyen "különlegest" ismerek már fm-bõl h játszottam ott

szabii98
Értem, köszi 😊
fura egy bajnokság

I met God. She's black

zavbal
így igaz...A 36 meccs így jön ki.
Darthmushroom
4szer találkoznak egymással, és mivel önmagaddal nem játszol ez 4*9=36

Darthmushroom
Feyenoord-al lenyomtam a 6.szezonom, így következne a Derby 4.szezonom, de aug.-szept. lenyomva olyan unalmas már ez a 4.szezon h eszméletlen, pedig még semmi komoly dolgot nem vittünk végbe. asszem itt az ideje h vagy a Wolfburg vagy a Real Sociedad-t elõvegyem (elkezdjem)