A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #91255 Suwon Bluewings
Tíz forduló utáni helyzetjelentés:tabella,meccsek,taktika.
Kicsit(nagyon)tartottam az átigazolási hisztériától,de végül jól alakult.Két ember van csak,aki"kicsit aggódik".A többivel semmi gond.Itt is elutasítottam ugyan az ajánlatokat,de nem akartak egyszerre felháborodva lelépni,mint az Uruk.Sorban jöttek hosszabbításért,és mivel végre sikerül átállítanom a büdzsét,minden gond nélkül meg is kapták.Már legalább nyolc ember kapott új szerződést,velük már biztos nem lesz problémám.A csapatmorál is szépen nő,a taktika elsajátítása pedig számomra meglepően gyorsan alakul.(Ennek alaposan utána kell majd néznem, mert nem mehet véletlen alapon.Valami szabály itt is van,és rá kell jönnöm,hogy mi az.)A sérülésekkel is mákom volt eddig,néhány egy-két hetes kivételével egész jól megúsztam.
A Seongnam elleni 1-3 kivételével minden eredménnyel elégedett vagyok.A játékkal már messze nem annyira,de a pont a lényeg,nem az esztétika.Habár már elkezdett piszkálni a sajtó,hogy makacs vagyok,és nem variálom a taktikát.Erre azt válaszoltam,hogyha akarnak valamit,majd alkalmazkodnak az ellenfelek.Pont a Szöul elleni rangadó előtt kérdezték,hogy nem irigylem-e rivális sokpasszos, nézőcsalogató játékát.Sajnos a meccs után nem volt lehetőségem visszakérdeni, hogy akkor most hogy is van ez a nézőcsalogató játék,mert simán elvertük őket a saját otthonukban.
Ami még érdekes volt,hogy a kezdésnél a klub filozófiája szerint"high profile signings",amit ők preferálnak.Eléggé el vannak rugaszkodva a valóságtól,mert 1M-ból honnan szerezzek sztárt nekik.Mondjuk én támadó játékot ígértem,amivel kapcsolatban még nekem is bőven lenne mit törlesztenem,de az eredmények legalább engem igazolnak.
Szóval kimondottan jól alakul ez a karrier.Voltak ugyan fenntartásaim,de talán csak az előző bukásom miatt aggódtam túlságosan.