A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #91250 Két napon belül 11 emberem kapott ajánlatot,ebből a három legjobb,25 különböző csapattól.Már visszautasítottam egy csomó csapatot,de kettő jön mindegyik helyett.Az,akit el akarok adni,meg nem kell senkinek.Csak úgy vinnék el,ha a fizetése felét én állnám.Ebbe bele lehet hülyülni.Máris több játékosom érdeklődik,hogy miért nem engedem őket tárgyalni.Hármat már fogcsikorgatva elengedtem,de a többire szükségem van.Kit hozzak helyettük?Normális külföldi ennyi pénzért nem jön ide,a hazaiak meg sokba kerülnek.A free player-ek között sem találtam használhatót.Tehát nem engedhetem el őket,aminek megint keserves sírás-rívás,és sértődés lesz a vége.De bekaphatják.Játszanak,és kész.A távozók miatt van egy kis plusz fizetési keret,ezt arra szánom,hogy megpróbálok hosszabbítani néhány jobb játékosommal.(ha hajlandóak lesznek elfogadni.) Eggyel már sikerült megegyeznem.Boldogabb voltam,mint egy BL győzelemmel.
A helyzet az,hogy a pályán nincsenek nagy gondok.A játék még pocsék,de azért így is hoztuk a felkészülési meccseket.De ami a háttérben zajlik,az kész idegbaj.