A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Elkezdtem egy újabb próba karriert.Az áldozat pedig a Koreai Suwon Samsung Bluewings csapata.(Vagy megint én leszek az áldozat,mint az előző félresikerült Uru mentésben.)A csapat játékereje nem rossz,az anyagiak biztosak, de a fizetések tekintetében meg van kötve a kezem.Az edzők pocsékok,és hiába fordítottam rá most több időt,nem igazán találtam jobbakat.Ez a csapattaktika begyakorlására sajnos nagy hatással lesz,fél év is eltelhet,mire elér egy normális szintet.Gyakorlásra sincs idő,van három hét a rajtig,és nincs kedvem fél évvel előbb kezdeni a játékot.Elvégre csak tesztelek itt is.
    Ami a taktikánál jobban aggaszt,az megint a rengeteg átigazolási ajánlat.Négy napja vagyok itt,de hét ember már konkrét ajánlatot kapott,ebből hatot fontos lenne itt tartanom,mert a nemzetközi kupaindulást várják el tőlem.Még másik tíz után után érdeklődnek,a következő napokban-hetekben értük is be fognak jelentkezni.A korábbiakból kiindulva,sok jóra nem számítok,bár most hajlandó leszek megfontolni néhány normális ajánlatot.Szaúdi,meg Katari klubok hülyítik a játékosaimat.Szinte biztos vagyok benne, hogy mire a szezon indul,megint lesz jó pár elégedetlenkedőm,aki minden áron menni akar.Én viszont nem leszek hajlandó bagóért eladni őket.Ebben a 14-ben agresszívan,tucatjával jönnek az ajánlatok,a játékosok meg azonnal sírnak,és hajlamosak listára kérni magukat.A hosszabbítást alig hajlandó valaki is elfogadni (ha egyáltalán a fizetési keret lehetővé tenné az új szerződést).Már majdnem annyi időt fordítottam a beszélgetésekre is,mint a 13-ban összesen.Három mentésben, ami kevesebb,mint másfél évet takar,négy ember kérte magát átadólistára.A"csak" elégedetleneket már nehezen tudnám megszámolni.Ez eléggé riasztónak tűnik a számomra.A 13-ban hosszú karriereket játszottam le anélkül,hogy egy ember is átadólistára akart volna kerülni.Ezt a részét a játéknak már most utálom.Ha nem kimondottan magas reputációjú,gazdag csapattal játszik valaki,így mennyi esély lesz egy élvezhető karrierre?Bár a giga klubok sem immúnisak.
    Az első keret létszámban rendben lenne,de megint jönni fognak a sérülések,és szinte minden tartalék kölcsönben van,ifim meg nincs egy szál sem.Egy-két free playert kell hoznom,mert bajok lehetnek.Lett volna egy kevés lehetőségem a büdzsét átcsoportosítani,de nem sikerült,mert háromszor is kidobott a játék az asztalra,így 6k az elérhető fizetési keret.Ez két gyenge/közepes ember fizetése.Majd később még megpróbálom,mert szükségem lenne néhány vésztartalékra.Van egy 30 éves Bosnyák csatárom 11-es finishing és composure értékkel,8,75k fizetéssel. Valahogy meg kell szabadulnom tőle.Gyenge is,meg a felszabaduló bére is jól jönne.
    Azt gondolom,hogy a jelenlegi kerettel minden további nélkül oda kell érnem az első két helyre.De egy rakás lázadóval,meg hét sérülttel(előző mentésben ez történt)nem nagyon fog sikerülni.De mindegy,én választottam.Majd jelentkezem.