Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy faszság a kérdés, de érdekel 😄
I met God. She's black
Mint elsõ szezon a vezetõség annyira kiugró eredményt nem várt mindössze egy Európa Liga selejtezõs helyet melyhez mindössze egy 4.-helyet kellett volna szerezni.Azonban én éreztem a potenciált a csapatban hogy elõbbre is léphetünk.Nos a bajnokság így is indult.Kiegyensúlyozott teljesítmény gyõzelmek sok gól minden ami szem szájnak ingere.Aztán jött egy törés február környékén.Az elsõ az volt hogy nem tudtam mit kezdeni a 8-9 sérültemmel melybõl 6-7 tuti hogy az alapcsapat tagja volt.Sajnos egy év alatt mélységi keretet kialakítani nem tudtam így taktikát váltottam.Az eredménye: 11 pontos elõny elherdálása egy 7 fordulós nyeretlenségi sorozattal melyben 7 meccsen 3 pontot hoztunk.Ebben az idõben rezgett a 2. hely is.A vége felé aztán jöttek a sérültek vissza és újra tudtunk nyerni ezáltal behúztuk a második helyet.Itt a kép a tabelláról.A mérkõzések elsõ illetve második felérõl itt találtok képeket.Itt pedig a kép hogy hogyan dobtuk el a bajnoki címet.A pozitívum hogy sok gólt rúgtunk így a gólkirályt a mi csapatunk adta.A keretet egyben akarom tartani jó részük fiatal tehetséges játékos.A másik sorozat melyben indultunk a kupa volt.Szerettem volna megnyerni de a negyeddöntõ a csapat "nemtudunknyerni" korszakában jött így ki is estünk.Meccsek.
A kasszában van kb. 8 millió euró ami ebben a szegényes osztrák bajnokságban nem sok hiszen a tv-s jogdíj mindössze is 90000 euró egész szezonra.Igazolni csak akkor fogok ha minõségi javulást hozhat plusz csak ki tudok kukázni pár srácot a Barca akadémiáról.A következõ szezonra a cél a bajnokság és nagyon jól jönne egy Bl csoportkör is hiszen az azzal járó 7 millió eurónak lenne helye.(Bár pofozógépek lennénk ha bejutnánk).A selejtezõt ha jól értelmeztem a táblázatot a 3.körben kezdjük.A végére pedig két érdekesség: az Altach elleni 4-0 gyõzelem a karrierem 2100. meccse volt.A másik a magyar válogatott 2052-ben a 188. a világranglistán.Köszönöm ha elolvastad
Kosheen: a keret nálam is 22-23 fõ (minden posztra 2-2 játékos).Ha kiscsapatnál vagyok nem tartok tartalékcsapatot a bajnokságban sem indítom õket.Ha van valami jó ifi akkor az az elsõ keretnél van vagy megy kölcsönbe.Bár nálam volt már 17-18 éves játékos is alapember.A tartalék bajnokság megnyerése meg nem dob semmit maximum jól mutat.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I met God. She's black
Les Dogues
Les Dogues
amúgy azon fog múlni a következõ szezon hogy találok e 2-3 értelmes középsõ védõt, ugyanis a 33 éves cadú és a 32 éves rada távozik a szezon végén. egyetlen normális középsõ védõm van rajtuk kívül és az idén vészigazolásként érkezett pintilii a steaua-ból, aki középsõ védõnként is bevethetõ, de amúgy vkp/kpk.
Les Dogues
bl csoport 3. hely után az európa liga elõdöntõje volt a végállomás.
elõzmények: #87822
negyeddöntõ, benfica:
2-2-es hazai eredmény után, idegenben diadalmaskodunk, leginkább a helyzetkihasználásunkkal. 😄
elõdöntõ, liverpool:
két 1-1 után hosszabbítással dõlt el a meccs, ahol sajnos elbuktunk.

Tudna valaki linket adni honnan lehet letölteni válogatott csapatok mezeit?
Ha ráküldöd a megfigyelõdet a következõ ellenfélre, akkor õ részletesen kielemzi neked, hogy miben jók, és miben rosszak. Nem a felállás számít, hanem a játékosok képessége, így nincs általános ellenszer bizonyos felállások ellen...
www.smart-bus.hu
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
bajnokság
barca max akkor lesz verhetõ, ha Messi meghal...és bekaphatja az FM <#gunyos1>#gunyos1>
elõrébb léptünk tavaly óta, ismét egy klubrekord helyezés, 9-el több pontot szereztünk, így tovább
bl
ezzel elégedett vagyok, újoncként
kupa
csodálatos!!! <#hawaii>#hawaii>
keret
picit kapósak lettek a gémerek, jó meló lesz megtartani az ászokat. Talán kapust igazolok Ádám helyére, ha lesz jó ár/érték arányú.
thenk jú evibodri <#banplz>#banplz>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Kádár
Ez pedig egy bundagyanús feltámadás a részünkrõl, még akár ki is juthatunk a 2018-as VB-re. (nem egy halálcsoport mondjuk <#idiota>#idiota>)
csoport
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
amúgy azt tudja vki hogy van olyan oldal ahol le van irva részletesen hogy x felállásnak elvben mi az ellenszere? Tehát ha mondjuk az ellen 442-vel jön, akkor nekem mi az ideális hadrend amivel kiherélhetem a csapatjátékukat.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Jó karrier lesz, Destro egy álom csatár
I met God. She's black
I met God. She's black
az utolsó csoportmeccs, ahol kellett az 1 pont a harmadik helyhez. nem semmi meccs volt.
európa liga, elsõ kieséses kör
európa liga, második kieséses kör. vass ádi egy félisten, védekezésben is odabasz és még a gólokat gólpasszokat is szórja. a visszavágó nem volt szar meccs. idegenben lõtt több góllal jutottunk végül tovább.

Les Dogues
www.smart-bus.hu
Ki akartam vágni elõször, de minden meccsen gólt rúg, igy meg nem fogom eladni, majd padoznak az újak. Az értékei se túl jók, de ameddig eredményes addig nem igazán érdekel 😄
www.smart-bus.hu
De elõször itt akarok egy kupát nyerni 😄
I met God. She's black