Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Feyenoord 5. szezon. bajnokság sima volt bár utolsó fordulóba a 60+ meccses veretlenségünk megszakadt, sorozatba 5. bajnoki cím. még a kupába 5 év alatt a 4. kupánkat hoztuk haza. a bl-be nem volt könnyû sorsolásunk de hazai pályán nagyon jók voltunk és idegenbeli gólokkal mindig tovább szenvedtük magunkat, így végre összejött a hõn áhított bl gyõzelem a milan ellen a döntõbe.
tabella
bl meccsek
bl döntõ

Darthmushroom
lol végre sikerült a 13-ba bl-t nyernem Feyenoord 5.szezonba a milan ellen. képek holnap.

Volcanor
Másnál is állandóan "torn hamstring" sérülést szenvednek a játékosai? Nekem a szezonban most jön a harmadik, persze mind a 3 kulcsjátékosnál... Sima 2-3 hónap kihagyás.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

bakkerman
eltaktikáztam magamat,kimentünk támadófocival idegenben,ami az fm13-ban egyenlõ az öngyilkossággal ellenféltõl függõen,20. percben már 2-0-ra vezettek aztán megfordítottuk a meccset,de jött az a kurva gól a 92.-ben és 3-3 lett...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
azé walest illet volna több góllal verni...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
elsõ három meccsünk:
(H) Észtország 1-0
(A) Anglia 0-3
(A) Wales 3-3

A walesi meccsen jó magyar/FM13 szokás szerint a 92. percben kaptunk gólt,természetesen szöglet utáni kavarodásban. Így két pontot otthagytunk. Következõ két meccsünk júniusban lesz,fogadjuk Feröer szigeteket és megyünk az észtekhez,ha a 6 pont megvan,akkor saját kezünkben lesz a sorsunk,és várhatjuk az õszi Wales elleni hazai sorsdöntõ összecsapást. RIA!

bakkerman
én meg folytattam a magyar válogatottal
pótselejtezõ visszavágó Oroszország - Magyarország 2-3 közel voltunk a bravúrhoz,nem sikerült,de ez egy nagyon szép eredmény! 21. a magyar válogatott a világranglistán!!! Így a 2016-os EB selejtezõkre a második kalapba kerültünk,és ez lett a csoportunk:
-Anglia
-MAGYARORSZÁG
-Wales
-Észtország
-Feröer szigetek
a csoportok elsõ két helyezettje egyenes úton ott lesz Franciaországban,szóval nagyon bízom benne,hogy kihasználjuk ezt a jó sorsolást,és kijutunk az EB-re!

bakkerman
a panelszámot,hogy hány darab legyen azt nem tudod állítani,de a lenyiló fülecskére rákattintasz módosíthatod a panelek információ tartalmát,éppen amire kiváncsi vagy

zyndar
Valaki meg tudná mondani, hogy ezt a panelt hogyan lehet személyre szabni? 3 ablak elég lenne nekem, de nem találom a beállítás lehetõségét.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

DONGUBA
en most debrecennel nyomom kiestek 4.helyen...hollandia a 3. lett 😄DD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasDen
jólvan...az én brazíl mentésemben második helyen ki is jutott az egervári banda...szóval van még mit tanulnod 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
egervári baszakodik,én meg leszopattam a hollandokat is,holnap indulok az mlszhez,megpályázom a posztját sancibának!

szabii98
<#idiota>

I met God. She's black

LasDen
várható volt...majd jövõre...😄

bakkerman
Magyarország - Oroszország 0-2 nem voltunk rosszak,de amit mi kihagytunk helyzeteket azokat a ruszkik belõtték...így formalitás lesz a visszavágó,lehetõséget adok pár U21-es tehetségnek,meg az MB1-ben focizóknak

bakkerman

Zenszkij
oroszokat nem ér újratölteni <#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
akkor ennyi...bukta a vb...de szép eredmény...

bakkerman
utolsó meccsünkön 3-1-re megvertük Andorrát
Csoportvégeredmény:
1. Hollandia 24 pont
2. MAGYARORSZÁG 20 pont
3. Románia 16 pont
4. Törökország 15 pont
5. Észtország 10 pont
6. Andorra 3 pont

eredményeink:
-(H) Észtország 3-1
-(A) Törökország 0-3
-(A) Románia 0-0
-(H) Hollandia 0-2
-(A) Észtország 1-1
-(A) Andorra 4-1
-(H) Törökország 2-1
-(H) Románia 5-2
-(A) Hollandia 2-1
-(H) Andorra 3-1

A pótselejtezõn Oroszország lesz az ellenfél,elsõ meccset itthon játsszuk. Ria!

bakkerman
ezt nem hiszem el...Szalai Ádi a 93. percben "befejelt" minket a pótselejtezõbe,szó szerint...nem hiszem el geci FM13-ban eddigi legnagyobb sikerem,basszameg geci....
Hollandia - Magyarország 1-2

szerk.: kicsit fáradt vagyok..., elég kevésszer fordul elõ az "esetleg" szó az elõzõ postban.. 😄

Sziasztok!
Ma délelõtt óta ismét játszom a 2012-es verzióval, annyi kérésem lenne, hogy tudnátok esetleg linkelni olyan mez-arc-logo packot ami esetleg egyben van? tehát egy nagyobb torrent esetleg vagy valami gigapack, hogy ne egyesével kelljen letölteni ezeket.. elõre is köszönöm!

bakkerman
szokásos,csodálkozom hogy valaki még fennakad ezen

szabii98
ilyen a valóságban is van 😄😄 1 kapura tartó lövés, 1 gól XD

I met God. She's black

szabocsaba1983
<#action>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

LasDen
õõõ....semmi?

szabocsaba1983
Keresd a hibát!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

hi
nem tudja valaki mi történhetett a játékkal?
letöltöttem újra steamrõl, de nincs változás, próbáltam skinnel is, de úgy se jó
kösz!
kosheen
hehe tök jó
Rósa nem kell senkinek ingyér se. Nem is csodálom az 1800-as fizujával (dupla annyi mint a másodiknak). Ha meg elküldeném akkor fizetnem kéne neki 100 ezret.
Igy meg nincs fizukeretem. Érdekes lesz 😊

kosheen
offban nem olvassák, szal ide
a genieben megnéztem a klub repjét. HOgy lehet rákeresni azokra akik hajlandóak lennének velem tárgyalgatni?
A klubnak van 4000-es repje, beállitom h max 4000-es reppel rendelkezõ játékosokat mutasson, de azok között is 95% szóba se áll velem

LasDen
hát most szólj hozzá....

bakkerman
az kaka akkor :/

LasDen
az sem

bakkerman
nem a nevére gondoltam,hanem hogy az 5 csapatos csoportkör átváltozik a mostani 4 csapatosra

LasDen
mivel sem a bl, sem az el nem hivatalos nevén fut a játékban...nem fog....

bakkerman
fm2008ban mikor fog átalakulni az uefa kupa európa ligává? vagy nincs beépítve az átszervezés?

igen, már megvan két hónapja lassan, de most meg már idõm nincs játszani annyit mint régen... :/
dynamo dresden!
bakkerman
szerb másodosztály,mint "romantikus nemzet"? 😄DD

Zenszkij
Nyomassad, kiváncsian várjuk az eredményeket! Én meg agyalok egy rém gyenge német, angol vagy valami romantikusabb nemzetû csapattal kezdeni egy grandiózus karriert a béke feneke alól.

bakkerman
nagy grat,látom sikerült megvenned a gémet! 😊 <#eljen><#worship>

bakkerman
friss német harmadosztályú bajnokként,és a német harmadosztály év managere címmel a zsebemben úgy döntöttem lemondok a Rostocknál,és belevágok egy kalandba,a genie scout segitségével kilistáztam a csapatokat hogy a jelenlegi reputációmmal hol jöhetnék szóba,és megtaláltam ezt a kis izraeli élvonalbeli klubot,a Hapoel Ako-t! 😄 szóval kezdõdjék hát a kaland !!

bl-rõl kicsit bõvebben:

psg (h)
schalke (a)
milan (a)

ez pedig az év meccse, ami mellesleg továbbjutást ért. 0-3-as hátrányból gyõzelem a schalke ellen:
schalke (h)
ratings

csoport végeredménye
Zenszkij
<#eljen><#taps>

kosheen
csak kezdtem egy új Fradi mentést...
valami tippek ingyen igazolható játékosokra?
egy olyasmi taktikán gondolkozok hogy 3-2-2-1-2
3 hátvéd, elõttük 2 szûrõ akik közül az egyik védekezõ lenne a másik meg mélységi irányitó.
2 szélsõ középpályás (de nem támadó középpályás)
elõl egy amc meg 2 csatár.
Nem tudom mennyire mûködik majd, de most valamiért ezzel akarok kisérletezgetni, csak ugye ember nincs még hozzá rendesen
egy olyan kezdõt tudtam összerakni a kapott anyagból hogy
jova
sváb,grúz,csizmadia
otten, maróti
józsi,jovanovic
lisztes
somalia, abdi
Kellene mindenképpen maróti helyett egy szûrõ, csizmadia helyett egy jobbhátvéd, a szélsõ középpályosok mellé se ártana plusz ember. Az amc is fontos lenne, csatárnak meg valamelyik csak beválik a keretbõl

LasDen
a korábbi mentésemben valamikor 16-7-ben feljutottak az NB1-be....de csak azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy sorozatban kevesebbnél kevesebb nézõk voltak a meccseiken. ilyen 200 körül 😄 Aztán csont nélkül ki is estek 😄

Darthmushroom
Valaki nézte már a Puskás Akadémiát a 13ba? külföldi fórumon téma volt a hagi csapata, úgy merült fel bennem h Puskás Akadémia se régi szóval kb. ugyanaz a kihívás.

kosheen
AKIF!
Az agybaj kerülget már...10 szezonos mentésem megmurdelt. Fasza. Crashdumpol állandóan, még egy vakációt se tudok megcsinálni mert a lapom már be se tölt. Lenne egy 1 hónappal korábbi mentés, de azt meg nem tudja betölteni.
Azon agyalok, hogy kezdjek még egyet a Fradival (tényleg jó lenne bl gyõzelemre vezetni õket), vagy csináljak valami nagycsapatos bohóckodást