Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amúgy ez valami fincsi bug lehet, nálam nem volt hiszen sosem kértem szerzõdést.Elsõ alkalommal felhúzom a szerzõdés hosszát maxra és kész...
FM 12. Nektek volt már ilyen?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A többiektõl is kösz a tippeket, majd nap közben kipróbálom mindet. Csak bejön valamelyik, vagy addig még kapok új tippet, mind egy, csak elég lelombozó, hogy nem csinálnak semmit a kapu elõtt...
Les Dogues
(Nálam a rekord a 12-ben volt Hervin Ongenda 28 bajnokin lõtt 53 illetve minden sorozatot egybe véve 44 meccsen 77 góljával)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sport2-n a legendás 2005-ös Pool-Milan BL döntõ! Micsoda nevek voltak a Milanban...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Jók vagyunk a labda nélkül is 😄
nekem nem mindenem a labdatartás....😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Elõre is kösz a tippeket
Les Dogues
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Épp most néztem, hogy Chelsea padja megüresedett és kíváncsiságból ránéztem meg tudnám-e pályázni?! Valóban ott van az az opció. Nem értem akkor, hogy Egyiptom esetében ez miért nem volt felajánlva. Pedig nincs beállítva, hogy válogatottat nem irányítok.
Na de most már ezt is tudom! Úgyhogy tényleg hálás vagyok 😊 Köszönöm!
az lenne akérdésem, hogy ezek a csili-vili kiegészitõ képek mennyire fogják meg a gépet? 12-vel tolom, de netbookon csak, és a meccseket nem 3d-ben nézem, mert az nem birná.
ha berakosgatok facepackot, meg minden anyám kinját akkor belassulna?
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
www.smart-bus.hu
neeeem 😊
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A segítségeteket szeretném kérni (FM2012)!
Többször levélben érkezik olyan infó, hogy xy csapatnál elküldték az edzõt. Ezekre a megüresedett pozicíókra lehet pályázni? Ha igen, akkor hogyan? Ki kell keresni a "munkák" fülön keresztül, vagy van más, egyszerûbb módja is?
Konkrét példa: Jött, hogy Egyiptom csapata leszerepelt a Afrikai Nemzetek Kupáján, ezért kirúgták a szövetségi kapitányt. Rámentem a csapat oldalára, de sehol nem találtam olyan opciót, ahol "megpályázhattam" volna az üres helyet, pedig ott is írta, hogy nincs menedzser jelenleg. (ez az eset igaz klub csapatokra is, pl a Caen együttese is menedzser nélkül maradt és ott sem találtam meg a megoldást, hogy hogyan is lehet megpályázni az állást)
Az tiszta, hogy van egy fül, ahol a munkák között lehet válogatni, de eddig 2-3 csapat vagy válogatott érdekelt volna, de ebben a listában ez nem volt feltüntetve, pedig levélben is megkaptam, hogy kirúgták az edzõjüket! Viszont lehet bepróbálnék 1-1 ilyen üresedésre. Feltéve ha tudnám hogyan kell!? 😊
Köszönöm szépen elõre is a segítségeteket! 😊
http://bit.ly/Xgov8r
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Csak legközelebb egy picit tagoltabban, összeszedettebben... 😊
www.smart-bus.hu
köszi!!
vicces kicsit
én mondjuk még egy Márszej elleni bl meccsen se tudok fullházat csinálni, 200 szék megint kimaradt. (mondjuk kaptam egy crash dumpot, szóval oda lett 1 hónapom, a Juve elleni zakó, meg a Marseille legyõzése is eltûnt sajnos)
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Hogyan lehet az Fm 2013-mal játszani?
Mert elkezdek játszani vele és állandóan kilép crash dump hibával?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú