Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kosheen
ja, amúgy nem kell aggódnom a válogatottam miatt.
olimpián a csoportkör után kaptam a nigériaktól egy négyest, aztán még üzenet se jött róla hogy kibasztak 😄

kosheen
nabasszamármeg
meg akartam csinálni hogy a szkótjaim járják Mo-t hogy pár magyar gyereket le tudjakigazolni. Úgy volt beállitva h max 21 éves nb1-es gyerekeket keressenek. Erre 1(!) nap után szól az összes hogy végeztek és mindegyiknek ott a report és az összes ugyanazt a norvég srácot találta meg. 1 kib.szott napig keresgéltek.
Hogy a fenébe lehetne megcsinálni hogy bóklásszanak és nézelõdjenek?
12-vel nyomom

bakkerman
hát figyelj,megan fox után a helyi zöldségessel szexelni...végülis lyuk-lyuk,csapat-csapat 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
épp felmondtam volna, amikor kirúgnak. Na nem annyira gáz.
A Pécs felkért edzõnek . Nagy ugrás lenne a PL után az NB2?😄

I met God. She's black

Zenszkij
Csúcs, hogy az idegenbeli meccsekkel már nem is idegelem magam...holidayre megyek 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
én már nem érzem ennyire gáznak a játékot. ez a 3-0 és nem merek cserélni, bullshit...akkor te vagy szar, nem a játék 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
Mégjobb 😄
az én képem a 2012bõl van, de megõrülök, alig várom hogy vége legyen a szezonnak

I met God. She's black

Zenszkij
Az idei játék csal. 0-2-re vezetek a Lens-al, erre 5 perc alatt 2-2. Meccs végén 2-3 ide, majd 3-3. Lövök 2 kapufát, hatalmasakat véd a kapusa majd vége. Nevetséges, hogy még 3-0-nál sem merem behozni a fiatalokat mert benne van az x a meccsben, még akkor is ha már csak 20 perc van hátra. Örülök hogy nem csak nálam tapasztalható ez a szemét. Egyedül a ManU volt akivel rommá uraltam a világot 8 év után, mivel gyakorlatilag a világ 10 legjobb játékosa nálam tolta.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szabii98
a játék a barátom.

most komolyan, ti így hogyan állnátok hozzá a játékhoz? csoda hogy elmegy a kedvem?
lõhetünk száz gólt is, az biztos hogy feljönnek. Amikor az öngól bement, akkor már tudtam hogy x lesz a meccs.
2 perc alatt lehoznak két gólt, még gyorsan a vége elõtt. így játszania sincs kedve az embernek, még a bl hely sem lesz meg ha egy kibszott reading ellen kikapok...

I met God. She's black

Sziasztok!

Szerintetek az miért van, hogy már kb ez a 7. szezon, hogy a csapat mindig csak november-december környékére lendül formába? A Sheffield United-el vagyok, 2019-ben, Premier league-ben. Felkészülési meccseken az összeset megnyerem (barcát idegenbe 3-0ra, intert 2-0-ra verem), amikor elkezdõdik a szezon meg mintha elfelejtenének focizni a játékosaim. Rossz játék, döntetlenek, vereségek 1-1 gyõzelem, majd decembertõl vagy 6-7 helyet ugrok év végéig a tabellán, hozom a kötelezõ meccseket, meg tudom verni a nagyokat... A 2018-19-es szezonban az 5. helyen végeztem, ha nincs a szezon eleji rossz forma a bajnokságért küzdhetek.
Elkezdõdött a 19-20-as szezon, a már említett felkészüléssel (8 meccs 8 gyõzelem közte barca), és megint a 10-11 hely környékén szenvedek novemberben.

Nekem gyanús, hogy ameddig a taktika nem tökéletes (mentalitás, labda birtoklás, rögzített helyzetek...) addig botladozik a csapat, de az edzést kifejezetten taktikára állítottam, hogy be legyen gyakorolva, 3 taktikából csak egyet tartottam meg, hogy minél elõbb begyakorolják, de így is lehetetlen a szezon kezdetére tökéletesíteni.
Már idegesítõ, hogy mindig az elsõ 3-4 hónap miatt bukik a szezonom, miközben simán ott lehetnék a tabella elején.

Van valakinek ötlete hogy ez miért lehet?
Én is hasonlóképpen jártam. Pont most lett vége a 2. szezonomnak a Napolinál. BL-t érõ helyet ígértem, ami ugye a 3. Itáliában. Sajnos csak az 5. jött össze (4 ponttal maradtam le a 3. helyrõl), játszottam az olasz kupa döntõt a Juve ellen (89. perc 0-1) a meccs védi eligazítás után pedig jött a hír h goodbye van. most várok hátha felkeres vki...
tanúsíthatom, hogy az idei játék kecinehéz, Real Madridnál 2. szezonomban novemberben Pérez papa kirúgott a picsába. 😄DDD

Darthmushroom
*

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
asszem itt az ideje egy generáció (keret) változtatásnak 😄 jöhetnek a generált vadállatok fel akiket eddig nevelgettem 😄

LasDen
én sem vagyok jó...cseppet sem....
de engem nem tud egy barca, real, mu izgatni. nincs benne semmi, hogy velük kezdjek. az hogy évekkel késõbb hozzájuk vetõdöm az megin más. más csapat más bajnokság...érdekesebb...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
nem mindenki akkor pengécki mint te 😄DD például én még akkor is büszke vagyok magamra,ha United vagy Barca szintû csapatokkal érek el sikereket,fõleg az FM13-ban,számomra gecinehéz ez az idei verzió,egy szar taktikával,rossz döntésekkel simán visszalehet zülleszteni egy top csapatot is...

LasDen
el összejöhet...bl...nagyon sokára esetleg 😄

Darthmushroom
ez az h én bl-t vagy el-t akarok nyerni 😄 már gondolkodok azon h inkább kiesek csoport körbe hátha el-be összejön a siker 😄

LasDen
nem látom mi kihívás van a feyenoordban....jó eu szinten picsa szar, de hollandiába raklapra nyered magad, az nem túl izgalmas
instant sikernek mondjuk jól jön 😄

Darthmushroom
Feyenoord 4.szezon. Meglett a 4. bajnoki cím zsinórba, bár veretlenül de azért nehezebb szezon volt a sok sérülés miatt. holland kupába címet védtünk, a bl-be meg megint nem volt szerencsénk az elõdöntõbe idegenbeli góllal alul maradtunk a barcán, de így is elégedett lehettek azért. szezon közbe elkészült a stadion fejlesztés így immár a 60e "teknõ" a legnagyobb aréna a ligába.
tabella
statok
kupa menetelések

Darthmushroom
hehe, hát több sikert itt 😄 holnap remélhetõleg én is befejezem a 4.szezonom a Feyenoord-nál

LasDen
szar volt az egész...😄 19. helyen voltunk, jött a lehetõség, hát megpattantam 😄

Darthmushroom
nem volt hosszú a Lazio pályafutás 😄

LasDen
hopp...

LasDen
Nemanjanak nem sikerült az edzõi bemutatkozás...😄

LasDen
hát...akkor 7végén kimegyünk a játszótérre, jól megverem bakkermant, és kész...én nyertem...😄

Huni92
eddig ketten vagytok. csak tudnám, hogy a maradék 7 embernek miért volt jó rábökni az igenre. 😊

LasDen
mert jó vagyok....sajnálatos, de ez van. máskor is elrémítette már az embereket a nevem puszta kiejtése...

bakkerman
az online gamere jelentkeznék énis,csak bugos nekem a privát üzenet rész!

Huni92
Ha minden így marad, akkor Lasden meg is nyerte 😄

bakker, te meg beteg vagy 😄DD

zavbal
a 11. számú játékos: INZAGHI!
Darthmushroom
4 gyõzelem 2 döntetlen egy Real,Arsenal,Legia csoportba 😄 sima liba
Feyenoord-Real Madrid

bakkerman
a kép pont akkor készült amikor oldalt váltott a Milan,azért van ott az a lyuk van bommel elõtt,de letolódtunk! 😄

LasDen
hogy áll ez a védelem??? 😄

bakkerman
összeállt a torinói atombunker! 😄

Szycsu
Ismerõs 😄

Les Dogues

bakkerman
vagy szétütöm a mellettem lévõ szekrénysort,mint anno Rijkaard a plexit a kispadon az espanyol ellen...😄

LasDen
mikor kieúgnak akkor meg kisétálsz a szobából és többet nem térsz vissza...😄

bakkerman
amikor bemondom nekik shout-ba hogy járassák a labdát,és inkább a széleket erõltessék,de a hülye játékosom inkább megindul a labdával öncélúan befelé a tömegbe,na akkor IRL odahívnám magamhoz,és lebasznék neki egy nyaklevest hogy FIGYELJ ARRA AMIT POFÁZOK bazmeg 😄DDD

bakkerman
full match beállítással tolni a meccseket na így az igazi,egy találkozó így 30 perc,nagyon beszippant a meccs,megfigyeltem magamon hogy nem is ülök a székbe,hanem állok a gép elõtt,csípõre tett kézzel és beszélek magamba,és mutogatok,de hogy kinek,azt nem tudom...😄DDDDD

zavbal
az a poén hogy válogatott szinten mindössze egy eb-m és egy olimpiám van.Van két ezüstöm a Copa Américáról és egy a Gold Cupról meg egy az Eb-rõl.Afrika Kupa a leggyengébb számomra hiszen 2 alkalomból mindössze egyszer éltem túl a a csoportkört de azután is egybõl kiestem.
Klub szinten meg van minden 3-szor Bl egyszer Európa Liga kétszer Klub vb egyszer Eu szuperkupa 6 francia bajnoki cím 7 svájci egy-egy német belga norvég és spanyol bajnoki cím meg kupa gyõzelmek(4 svájci 2 francia 1-1 spanyol norvég belga német és dél-afrikai) plusz a szuperkupák. Szóval válogatott szinten sügér vagyok a többi oké <#vigyor>
Huni92
Aki a fenti szavazáson az igenre nyomott, a mai nap folyamán dobjon meg egy priváttal, amennyiben komolyan gondolja az online kupán való részvételt. Az játszik, aki ír privátot. 😊

Szycsu
Akkor én valami másikra emlékszem :S

Les Dogues

Huni92
de igen. 2148 volt ha jól rémlik, 2008-as FM 😊

kosheen
én most emellett a Fradi mellett kitartok mig meg nem védem a BL cimemet. Sajna elég távolinak látszik, eddig még a csoportkörbõl se sikerült továbbjutni, kicsit még gyengécskék a játékosaim ehhez. De azért 1-1 kiemelkedõ már van, akiért rendszeresen kopogtat a Bayern, Madrid stb

LasDen
kupából mennyi van?? 😄
én anno nem irányítottam ennyi válogatottat. csak 3-at talán 😄

zavbal
én csattogok most 2047-ben (10 csapattal 15 válogatottal és 1800 meccsel a hátam mögött) mint 61 éves tréner 11 beszélt nyelvvel 😄
Szycsu
De, szerintem az nem FM volt még

Les Dogues

LasDen
te jó ég 😄 addigra már újra generálódtak a mai játékosok...sõt, már vissza is vonultak...😄DD

BBeno2
volt még anno betöltve ide egy kínai gyerek karriere. valami 2188-ban járt az interrel. persze a SG-FM-ben nem tudom ki jutott a legtovább. részemrõl is a max az 2030- még FM 11-ben a Salzburggal.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.