Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ááh...2050 lehet szerintem a legtávolabbi...
részemrõl 2033-ig jutottam tavaly...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kosheen
3 meccs után meguntam a nemzeti csapatot...
átvettem az Urukhaiok u23-as csapatát, de idegesitõ, hogy egyik nap játszok a Kecsó ellen rá 2 napra meg ott vagyok a 2020-as olimpián
szerintem végigpörgetem az olimpiát, aztán felmondok. Irányitottam már a magyar, meg a nigériai válogatottat is, volt nagy kedv, de aztán mindig tök hamar ráunok, nincs nekem türelmem a válogatottakhoz

A Fradival most egy új projektbe kezdek 2020-ban. Anyagilag iszonyat fel akarom tuningolni a klubot. Zsidrákoskodok kicsit, olyan emberpiacot nyitok hogy csak na 😄 Már lezárult az átigazolási szezon, de télen csinálok egy jó nagy mozgást, beszerzek pár óccsót afrikait, aztán fél év múlva már adom is tovább õket. Igaz 10 játékos most is kölcsönben van. Az átigazolási egyenlegem meg +6 millió.
tetszenek ezek a kivásárlási záradékok, már vagy 20 játékosom van nagy csapatokban és csak arra várok hogy mikor adják õket tovább. Van brazil válogatottam amelyik már 5 éve a Sao Paoloban van, de az istennek se menne tovább. De pl eladtam 3 milláért egy szélsõt a Feyenoordnak, 1 év múlva 13-ért vette meg a Valencia, annak a fele az enyém lett 😄
szerencsére már az elnök nem ugat bele semmibe, korábbi szezonokban eladogatott rendre csomó játékost a fejem felett, közülük ketten pl azóta a Barcában nyomják

Egyébként ki meddig ment már el? Vannak itt mentések 2100-ból mondjuk? 😄

Szycsu
Köszönöm szépen. Mi lett ebbõl a csapatból.... 😄
Még egyszer kösz, hogy fáradtál vele 😄

Les Dogues

zavbal
2047-bõl? Nos persze..

A keret tele Afrika gyöngyszemeivel ifi akadémiájuk nem nevel ki klasszisokat.2032-ben kizúgtak a Ligue 1-bõl majd 2039-ben tök utolsóként a Ligue 2-bõl is.Két szezonnyi szenvedés után irány vissza a Ligue 2 ahol azóta is tartozkódnak.Nem képviselnek nagy ellenfelet.Nem játszottak kupadöntõt 2011 óta egyedüli kupájuk a harmadosztály megnyerése volt 2041-ben.Európát szintén 2011 óta nem látták.Eddig 21 edzõjük volt 2011 óta Claude Puel a rekorder a maga 5 évével. Most ahogy ezeket a sorokat írom megjött a kedvem hozzájuk....
keret
a mélyrepülés diagramon
rekordok ( mindent elmond hogy a legjobb átlag osztályzat rekordja a mai napig Hazardé)
Szycsu
AZE 😮
Kérhetnék egy helyzetjelentést a Lille-rõl és a keretérõl? Köszi 😄

Les Dogues

zavbal
ezért kár volt fenn maradnom...ehhhhhh
Nos így kell elbukni egy zsebben lévõ bajnokságot azáltal hogy a kiesõvel leikszelünk.A csatáraim nullák szóval kezdõdhet a nagygenerál
Szycsu
Ez jó kérdés 😄 Vennék, csak nem tudok, úgyhogy én maximum, majd olvasom a beszámolót róla, hogy milyen volt 😄

Les Dogues

DONGUBA
😊)))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasDen
akkor én exportra szavazok...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rendben, egészen jól hangzik. Viszont majd a jövõhéten egy fasza idõpontot ki kéne találni, a legjobb lenne a péntek szerintem. vagy innen esetleg megy valaki tüntetni valahova? 😄

Huni92
Ne aggódj, a szabályzatot megírom, egyértelmû lesz minden, az viszont biztos, hogy nem lesz vegyes cucc, azaz vagy alapkeret, vagy exportált csapat. 😊

Fantastik, pár alapszabályt le kéne fektetni, lehet-e hozott csapattal tolni, vagy alapkeret? Stb...

LasDen
agyhalott jó édes <insert_relative_here>... 😄

Huni92
A 13-mal már sokkal egyszerûbb, mint az eddigi játékokkal. Ilyen agyhalott lasden is két perc alatt felfogja, szóval...😄

Zenszkij
EPIC, én bejelöltem, de majd magyarázzátok el mit kell csinálni, online játékot sose próbáltam

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Huni92
Kint van egy szavazás, tessék nyomkodni a gombokat. 😄
Ha összejön 8 ember csütörtökig, akkor egy egyenes kieséses kupát megszervezek 😊

LasDen
én benne...

egy rövid kupára talán lenne igény, nem? egy 7vége alatt lezavarjuk..5-6 fõs kupa gyorsan megvan...

Huni92
Nyakába hát, ha van rá igény. Gondolkodtam már elég rég ezen, de mindig eltántorított, hogy a múltban általában a lelkesedés nagyon hamar alább hagyott.

lehetne egy ilyen SG versus kupát csinálni, jövõhéten úgyis hosszú hétvége van. valaki nyakába veszi a megszervezését? 😊

LasDen
tuttam hogy megjelensz erre 😄 legalább elõtte hadd legyen nagy a szám...úgyis kikapok, tudom azt én is 😄

elkened a száját? mint az enyémet?? 😄DD

LasDen
ez biza tény...

am nem akarol valamikor 13-ban Versust játszani vélem? valamelyik siker(telen)es csapatodat kimented és megmérkõzünk (elkenem a szád)...😄

bakkerman
viccen kívül az a csapat nagyon szépen játszott,a gyenge tavaszunk miatt ugyan csak 3.-ok voltunk,de helyenként olyan gyönyörûen játszott a csapat...nagy együttes volt az!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
jajj...most nem megy, ezért inkább egy régi csapathoz nyúlsz...jajj 😄

bakkerman
football manager 2008 telepítése...na lesz duhájkodás pupákok Dinho Eto'o Henry Messi négyessel mélytorkoztatom európát

bakkerman
ezek a jelenetek azért vannak,mert ilyenkor pihen a csapat,ilyenkor mennek a mozgások elõl,nem szép,de hasznos. én FM-ben mindig arra törekszem a taktika "elkészitésénél",hogy az alap az legyen,hogy nálunk van a labda,ugye labda nélkül nehéz gólt szerezni...most a Realnál nem adta annyira magát a tiki taka,mint ugye a Barca-nál,mert Di Maria meg CR miatt rálehet állni a villámgyors kontrákra is,azis hatásos lenne,de én azt szeretem amikor labdajáratás van,elõl mozognak a támadók,és elég egy hiba az ellenfélnél,valahol keletkezik egy kis lyuk,és annyi volt,bevan küldve a labda,befut egy szélsõ,és gól. CR meg Di Maria is hoz 40-45 passzt meccsenként,ami elég idegen tõlük,de majd megszokják nálam! 😄 Trabzonsport vertük 2-0-ra BL-ben otthon

zorrobomber
Ez mondjuk feltûnt bakkerman képénél is hogy csak 2 ccc volt.. 😊

LasDen
bullshit...😄 szép meg minden, de én nem bírom. tavaly még próbálkoztam az ilyen sok passzos szutyokkal, de inkább legyen csak 40 passza a játékosomnak, ha abból 3 key pass, akkor simán vállalom 😄
inkább, mint ez 😄

zorrobomber
grat! <#eljen>

bakkerman
jelentem,mûködik a tiki-taka a Realnál is! 😄 Szuperkupát megnyertük,otthon 3-3 lett,a Nou Campban 3-1 lett.
Sahin úgymond a csapat "Xavija",102 passzból 97 volt sikeres
Zaragoza - Real

LasDen
általában a juve nyer, igen 😄 de akadt 2 alkalom, mikor a napoli gyõzedelmeskedett a bajnokságban. legutóbb pont tavaly 😄

szabii98
és közben a Juve nyer?😄

I met God. She's black

Huni92

Perugia - 2013/2014 - Serie B

Ez volt életem legmocskosabb, legunalmasabb, legrosszabb, legundorítóbb szezonja amióta ezzel a játékkal játszom, az biztos. 42 meccsbõl álló szenvedés volt ez a Serie B. Általában jó és izgalmas, ha kiegyensúlyozott a bajnokság, de nem így. Tényleg szoros volt, tényleg minden az utolsó fordulóban dõlt el, de gusztustalan volt ebben a ligában játszani.

Nyáron a keretet elég nehézkesen tudtam összerakni, ráadásul a csapat nélküli Laurito is az utolsó pillanatokban írt alá.

Igazolások
Tabella
Játékos statok
Csapat
Laurito

Még annyi, hogy amióta 42 meccset játszanak a Serie B-ben, a Lecce lett a legkevesebb ponttal bajnok, 2010-ben. Sikerült alulmúlni, legalább egy rekordot megdöntöttünk.

LasDen
Te jó ég...az Inter és a Milan katasztrófális 😄 A piros feketét konrétan 17. helyen végeztek a bajnokságban. Allegri 2012 novemberi menesztésétõl 16-ig nem volt olyan edzõ, aki akár 1 szezont is megért volna a kispadon. nagyon latyak...
a kék-feketék valamivel jobbak, de ott is forognak az edzõk. Strama kétszre is neki futott, de a 2. még nagyobb kudarc volt....stabil középmezõny lettek és egyre csak lefele haladnak....

Barcelona - Napoli
Nagy meccs volt, érdekesség h a hazaiak kapuját Oier védte
szabii98
hihetetlen. 5 perc alatt egy 17. WBA gólt lõ, 20. perc, már kettõ-nullra mennek az emiratesben.!!!!
AZ NEM LÕ GÓLT, AKI NEM AKAR 😄DD
k.o. vagyok

I met God. She's black

LasDen
egy megvilágosult bölccsel beszélsz....jól válogasd meg szavaid, vándor...

bakkerman
Dalai Lasden

LasDen
a sikerhez vezetõ út kudarccal van kikövezve....

/igazi bölcsnek érzi most magát/

bakkerman
valszeg a Reallal kezdek egy játékot,és rá erõltetem a csapatra a tiki-takát!! 😄D

BL selejtezõ 1. meccs
BL selejtezõ 2. meccs
BL: csoport nem egyszerû
Barca, Benfica, Celtic, Napoli
bakkerman
kibasztak a Romatól 2014 novemberében...faszom 😞 lehet visszatérek az fm12-höz

Csak hogy jól induljon a szezon
Olasz Szuperkupa: Juventus - Napoli: 3 - 0 😊
LasDen
a juve kb minden játékban kiemelkedik....iszony erõsek...a parma viszont meglepõ 😄 de grat

kieg: a Juve kiemelkedik a mezõnybõl ez látszik (már a 30. fordulóban megnyerte a bajnokságot). a Parma fogható lett volna de a végére kipukkant a csapat, szerencse h a többi csapat sem remekelt.
Società Sportiva Calcio Napoli 1. szezon (2012-2013)
Igazolások
Raul Albiol és Alderweireld abszolút megérték a pénzüket, Cannavaro és Gamberini csak epizód szerephez jutottak (Gamberini el is ment)
Europa Liga: Amikor a 2. kieséses szakazhoz értem, már látszott a csapaton h fel vannak örlõdve a Vasárnap - Csütörtök meccsektõl, ezért beáldoztam a bajnokság javára (h legalább felérjünk a BL-t érõ helyek valamelyikére)
Kupa: Nyert valamit a csapat és az üthetetlennek tûnõ Juve is megbotlott.
Bajnokság: A csapat a szánalmas 9. helyen telelt ekkor a 4-2-4es formációt felváltotta egy 4-4-2es jól ment vele a csapatnak fõleg idegenben, megérte feladni az EL-t, mert a csapat így leglább elérte a BL selejtezõt érõ 3. helyet.
A csapat húzóemberei: Cavani (amikor kellett oda tette magát), Hamsik (kiválóan irányított) és R. Albiol remekelt a védelemben akár csak Alderweireld.
Jövõre egy kapus kell, mert De Sanctis már 37 éves, nincs benne sok potenciál (az utolsó 5 meccsen le is sérült így a 19 éves cserekapusom mutathatta meg magát dehát nem egy fenomén)
Megegyeztem Dario Concával (5M fontért jön) és (az itt emlegetett) Destro-t sikerült elhozni ingyen. Kiko visszament a Barcába, nem váltotta meg a világot. Dzamalit eladom (Inler, Behrami, Conca, Hamsik kvartett elég lesz a kp-ra), Elõl Destro, Cavani, El Kaddouri, Sam meglesz)
folyt köv...
narumon
Bocsi, hogy ilyennel zavarok de hátha. Kaptam ajándékba egy Football Manager 2013-at, de nekem már megvan.
Szóval feltettem vaterára egy bontatlan origi gamét hátha érdekel valakit:
Football Manager 2013

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

LasDen
Nah, így az elõ szezon kezdetére nagyjából sikerült össze gereblyéznem egy csapatra való játékost...hogy jók lesznek-e? nemtom...kiderül. a cél a 10-be kerülés. nehéz meló lesz, de megpróbáljuk 😄 Az újakból egyedül Lucas Piazón lehet ismerõs....😄

LasDen
nem én...soha nem fordult meg a fejemben, hogy csatár nélküli hamis kilencest játsszak 😄