Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
részemrõl 2033-ig jutottam tavaly...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
átvettem az Urukhaiok u23-as csapatát, de idegesitõ, hogy egyik nap játszok a Kecsó ellen rá 2 napra meg ott vagyok a 2020-as olimpián
szerintem végigpörgetem az olimpiát, aztán felmondok. Irányitottam már a magyar, meg a nigériai válogatottat is, volt nagy kedv, de aztán mindig tök hamar ráunok, nincs nekem türelmem a válogatottakhoz
A Fradival most egy új projektbe kezdek 2020-ban. Anyagilag iszonyat fel akarom tuningolni a klubot. Zsidrákoskodok kicsit, olyan emberpiacot nyitok hogy csak na 😄 Már lezárult az átigazolási szezon, de télen csinálok egy jó nagy mozgást, beszerzek pár óccsót afrikait, aztán fél év múlva már adom is tovább õket. Igaz 10 játékos most is kölcsönben van. Az átigazolási egyenlegem meg +6 millió.
tetszenek ezek a kivásárlási záradékok, már vagy 20 játékosom van nagy csapatokban és csak arra várok hogy mikor adják õket tovább. Van brazil válogatottam amelyik már 5 éve a Sao Paoloban van, de az istennek se menne tovább. De pl eladtam 3 milláért egy szélsõt a Feyenoordnak, 1 év múlva 13-ért vette meg a Valencia, annak a fele az enyém lett 😄
szerencsére már az elnök nem ugat bele semmibe, korábbi szezonokban eladogatott rendre csomó játékost a fejem felett, közülük ketten pl azóta a Barcában nyomják
Egyébként ki meddig ment már el? Vannak itt mentések 2100-ból mondjuk? 😄
Még egyszer kösz, hogy fáradtál vele 😄
Les Dogues
A keret tele Afrika gyöngyszemeivel ifi akadémiájuk nem nevel ki klasszisokat.2032-ben kizúgtak a Ligue 1-bõl majd 2039-ben tök utolsóként a Ligue 2-bõl is.Két szezonnyi szenvedés után irány vissza a Ligue 2 ahol azóta is tartozkódnak.Nem képviselnek nagy ellenfelet.Nem játszottak kupadöntõt 2011 óta egyedüli kupájuk a harmadosztály megnyerése volt 2041-ben.Európát szintén 2011 óta nem látták.Eddig 21 edzõjük volt 2011 óta Claude Puel a rekorder a maga 5 évével. Most ahogy ezeket a sorokat írom megjött a kedvem hozzájuk....
keret
a mélyrepülés diagramon
rekordok ( mindent elmond hogy a legjobb átlag osztályzat rekordja a mai napig Hazardé)
Nos így kell elbukni egy zsebben lévõ bajnokságot azáltal hogy a kiesõvel leikszelünk.A csatáraim nullák szóval kezdõdhet a nagygenerál
Les Dogues
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ha összejön 8 ember csütörtökig, akkor egy egyenes kieséses kupát megszervezek 😊
egy rövid kupára talán lenne igény, nem? egy 7vége alatt lezavarjuk..5-6 fõs kupa gyorsan megvan...
am nem akarol valamikor 13-ban Versust játszani vélem? valamelyik siker(telen)es csapatodat kimented és megmérkõzünk (elkenem a szád)...😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
inkább, mint ez 😄

Sahin úgymond a csapat "Xavija",102 passzból 97 volt sikeres
Zaragoza - Real
Perugia - 2013/2014 - Serie B
Ez volt életem legmocskosabb, legunalmasabb, legrosszabb, legundorítóbb szezonja amióta ezzel a játékkal játszom, az biztos. 42 meccsbõl álló szenvedés volt ez a Serie B. Általában jó és izgalmas, ha kiegyensúlyozott a bajnokság, de nem így. Tényleg szoros volt, tényleg minden az utolsó fordulóban dõlt el, de gusztustalan volt ebben a ligában játszani.
Nyáron a keretet elég nehézkesen tudtam összerakni, ráadásul a csapat nélküli Laurito is az utolsó pillanatokban írt alá.
Igazolások
Tabella
Játékos statok
Csapat
Laurito
Még annyi, hogy amióta 42 meccset játszanak a Serie B-ben, a Lecce lett a legkevesebb ponttal bajnok, 2010-ben. Sikerült alulmúlni, legalább egy rekordot megdöntöttünk.
a kék-feketék valamivel jobbak, de ott is forognak az edzõk. Strama kétszre is neki futott, de a 2. még nagyobb kudarc volt....stabil középmezõny lettek és egyre csak lefele haladnak....
Nagy meccs volt, érdekesség h a hazaiak kapuját Oier védte
AZ NEM LÕ GÓLT, AKI NEM AKAR 😄DD
k.o. vagyok
I met God. She's black
/igazi bölcsnek érzi most magát/
Olasz Szuperkupa: Juventus - Napoli: 3 - 0 😊
Igazolások
Raul Albiol és Alderweireld abszolút megérték a pénzüket, Cannavaro és Gamberini csak epizód szerephez jutottak (Gamberini el is ment)
Europa Liga: Amikor a 2. kieséses szakazhoz értem, már látszott a csapaton h fel vannak örlõdve a Vasárnap - Csütörtök meccsektõl, ezért beáldoztam a bajnokság javára (h legalább felérjünk a BL-t érõ helyek valamelyikére)
Kupa: Nyert valamit a csapat és az üthetetlennek tûnõ Juve is megbotlott.
Bajnokság: A csapat a szánalmas 9. helyen telelt ekkor a 4-2-4es formációt felváltotta egy 4-4-2es jól ment vele a csapatnak fõleg idegenben, megérte feladni az EL-t, mert a csapat így leglább elérte a BL selejtezõt érõ 3. helyet.
A csapat húzóemberei: Cavani (amikor kellett oda tette magát), Hamsik (kiválóan irányított) és R. Albiol remekelt a védelemben akár csak Alderweireld.
Jövõre egy kapus kell, mert De Sanctis már 37 éves, nincs benne sok potenciál (az utolsó 5 meccsen le is sérült így a 19 éves cserekapusom mutathatta meg magát dehát nem egy fenomén)
Megegyeztem Dario Concával (5M fontért jön) és (az itt emlegetett) Destro-t sikerült elhozni ingyen. Kiko visszament a Barcába, nem váltotta meg a világot. Dzamalit eladom (Inler, Behrami, Conca, Hamsik kvartett elég lesz a kp-ra), Elõl Destro, Cavani, El Kaddouri, Sam meglesz)
folyt köv...
Szóval feltettem vaterára egy bontatlan origi gamét hátha érdekel valakit:
Football Manager 2013
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu