A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    hi-he-tet-len....
    egyszerűen nem találok a középpályára egy normális játékost aki tudná mozgatni a csapatot. Van 1 holland srác, jók az értékei, de tavaly elég gyér formát mutatott, vele is csak többen voltunk kb, pedig rengeteg lehetőséget kapott. (mondjuk behúztuk a meccseket, szóval elbirta a csapat, de nagyon lefelé lógott ki) Illetve van egy másik srác, csak ő 4 hónapra kidőlt. Szóval még darabra se vagyok meg sima mezei középpályásokból, mindegyik DM aki van is.
    kinomban már a genie scoutot is bevetettem és még igy sincs játékos, pedig 20 ezer ember van benne
    a következő kondiciókkal kerestem
    ability min 120
    reputáció max 5000 (Fradival nagyon feljebb nem tudok lesni sajnos)
    eladási ár max 5 milla, fizu 25 ezer
    passzolás, technika, kreativitás minimum 13-14-es
    erre kidobott 10 találatot kb, amiből 9-nek nem MC volt a fő posztja, hanem szélsők, AMC-k satöbbi
    4-2-3-1, 4-1-1-3-1-et játszok. 4 védő, előttük vagy van egy vkp, vagy 4231-nél feljebb megy 1 sorral és akkor labdaszerző, mellette pedig kéne lennie egy normális kreativabb középpályásnak.
    Most már elgondolkozok rajta hogy lehet hogy 2 labdaszerzőt teszek fel, előttük egy sorral az AMC-ben Adorján játszik treqartistát és akkor ő lenne a játékmester. Csak ez meg lehet nagyon defenziv (nem lehet, hanem biztos :D)
    tipp, javaslat?