Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

photoshop

Mor3llo
ez csak valami tévedés lehet

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
ja és remélem megdícséritek a fantasztikus tiri-tarka sorozatunkat :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
úristeeeeeeeen mekkorát hengereltünk :DAS:DA:SD: örömmel jelentem be, hogy december 6-án Cavani meglõtte szezonbeli 2. gólját (virágokat az öltözõbe, csajokat a buszba). Röpke 13 órányi játék után elkezdte megdönteni Pelé rekordját! jejeje, micsoda TOR-FENOMÉN, micsoda SIEG...

ÉS FOKOZZAM MÉG? Na? akarjátok? ezzel a kiváló 2-0-ás gyõzelemmel megszakítottuk azt a kis 10 meccses kurvanagy rekordunkat, hogy EGY TETVES MECCSEN SEM TUDTUNK 1 GÓLNÁL TÖBBET LÕNI...hát besz@rok :DD akkora 0-ák vagyunk mint a ház, de most valahogy van kedvem k*rvaanyázni, ezért játszom :D

Darthmushroom
lol lol lol :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
Kezdtem egyet a Napolival még az új peccs után (habár az adatbázis frissítés ugye ma jött ki).
Mit ne mondjak, Cavani élete szezonját futja :DDDDDDDDD ha így folytatja kibaszom a picsába :DD

Darthmushroom
ááá annyit nem :D olyan 10-12 körül volt a fejes góljainak a száma :D

Volcanor
Másnak is van crash dump a patchelés után? Nem tölti be a korábbi mentésemet.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

bakkerman
18 góljából 15-öt fejelt? :DDDD nagyon Jan Kollerre hajaz a csávó,egy nyakigláb ürge

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
oké nem vagyok nagyon ismert olasztéren, de soha nem hallottam nevit :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zorrobomber
Jaja, átadón van, Monaco-val elvittem. Lóbaszó 2 méteres állat :)

Darthmushroom
hát õ alap lazio játékos, ha jól emlékszem am átadó listás is volt az elején
kozák

LasDen
gratula....
ki a halál ez a kozák???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
Lazio 1. szezon
keret
tabella
statok

Darthmushroom
na a két rangadó letudva, számunkra szerencsés kimenetellel így 5 fordulóval a vége elõtt 6 pontos elõnyünk van a Juve-val szembe, talán elég lesz.
juve
milan

Huni92
komoly üzleti érzéked van :D

Perugia - 2012/2013 - Serie C1/B

Itt vannak az igazolások, immáron néhány ismertebb név is látható a listán.
Mit ne mondjak, nincs irtózatos nagy különbség a harmad- és a negyedosztály között, ez a tabellán is látszik.
Egyéni statokat nézve sem voltunk rosszak.
Ez volt a keret, plusz Materazzi, akivel hiába írattam alá 2015-ig szerzõdést -ti. még játszatni akartam a Serie A-ban vagy a kupában az Inter ellen-, visszavonult és nem tudtam meggyõzni, hogy maradjon még egy évet. Ráadásul júniusra barátságos meccset sem tudtam szervezni, pedig akartam adni neki egy búcsúmeccset az Inter ellen.

Megnyertük a Serie C kupát idén is, valamint a Serie C1 Szuperkupát is.
Bár mindenki hozta azt a teljesítményt, amit vártam, kiemelendõ Abelairas a 34 asszisztjával valamint Laurito koma, aki 2 hónapig sérült is volt, így elég szar lett a statisztikája, de szódával elmegy. Lejár a szerzõdése az Udinesenél, de egyelõre nem akar tárgyalni velem sajnos.
Matilla, Gotti és Paolucci viszont már aláírt, ami létfontosságú, mert -500k eurónál áll az egyenleg, és ismét nem kapok egy büdös vasat sem igazolni. 2 éve libalegelõn játszunk, mert arra sincs pénz, hogy új gyepszõnyeget rakjanak le. Azzal, hogy már a Serie B-ben vagyunk, a játékosok értéke jócskán felment, így talán egy-két jól sikerült eladásból tudok pénzt teremteni majd.

Darthmushroom
tavalyiba volt nekem Aston Villa mentésbe min kiv. áron (20v21m)megvettem Grizemann vagy h írják 2év alatt kb 5meccset játszott annyit volt sérült után még ingyen se kellet senkinek csak kölcsön

LasDen
Emmán valami....:D
tavaly nyáron 17,5 millióért vettem egy francia szélsõt. de nem vált be. egyrészt sérülékeny szar volt, másrészt fosul is játszott...és emellé keresett évi 6,5m-t :D most pedig ingyen távozott. nem kellett senkinek csak kölcsönbe én meg akkor még rádobtam 3,5m-t és eriggyé utadra fiam :D

12 meccsen játszott, azaz meccsenként 541000-et keresett :D

Darthmushroom
utaznánk a Juve-hoz majd fogadnánk a Milan-t, de mára ennyi majd holnap délelõtt befejezem a szezont. ma ivás van :D

Darthmushroom
Helenius
BEAST

Darthmushroom
pótmeccs Lazio 2:0 Pescara majd jött a derby
Derby della Capitale "otthon"
Juve X újra 6pont elõny 7 fordulóval a vége elõtt

Darthmushroom
2 egymás követtõ piros lapos meccs (mind2 0:0 bologna-samp) bár így nyerhetõ lett volna mind2 1pont elõnyünk maradt a Juve-val szembe, bár 1 szerencsénk h van elmaradt meccsünk. asszem hiába vagyunk jók idén nem lesz bajnoki cím

eric torres + fierro párosra kíváncsi leszek
bakkerman
mondjuk õ a Bundesligában lett az,aki

IRL nem nézek olasz focit, talán ezért sem ismertem Lúcio ezen tulajdonságát :D (mondjuk számomra meglepõ volt)
Elsõ bajnoki: Siena - Napoli 1 - 1 (0 - 0)
A 48. percben ember elõnybe kerültünk, aztán a 83.ban a Siena szerzett vezetést és a 88.ban Albiol ( :D ) egyenlített. a kapura lövési mutató 23 -2 ide (max 5 távoli lövéssel), labda birtoklás 62 - 38% ide. tiszta helyzetek 2-0 ide. Erre nincs mit mondani...
Mor3llo
azért Lúciótól sosem állt messze az, hogy megindul elõre mint egy tank, miközben cselez :D

Volt egy Arsenalos mentésem (januárig vittem, de meguntam). Abban Albiol 7,6 - 7,8as meccs átlagot hozott, azért hoztam el ide is... nameg azért mert a képességeihez képest olcsó. Zuniga és Pandev eladadása összesen majdnem 17 misit hozott a házhoz ugyhogy van pénz dögivel :D
bakkerman
énis megvettem volna a Romamhoz még 1. szezon elõtt,de nem volt pénzem...

bakkerman
Albiol az fm13-ban gecijó vétel,alapból átadón van,simán elhozható részletre még egy kisebb csapatnál is,és nagyon jó játékos,stabil értékeket hoz le,jól tetted hogy megvetted

üdv! kezdtem egy uj game-t a Napolival. a keret egész jó, eddig a barátságos meccsek mentek le + a szuper kupa a juve ellen. egész jól ment ameddig ki nem állították Inlert (38 perc) aztán a juve folyamatosan átvette az irányítást a meccsen. Röhely h a meccset a 200 éves Lució döntötte el egy (álltalában CR7tõl vagy Messitõl látott) középpályáról indult 50 méteres szólóval :P.
Eddigi igazolások: mentek: Pandev 8,25 M font és valami fiatal kölök
Jöttek: Sam Sidney (Leverkusen 5,5 M), Albiol (R.Madrid 7,25 M) Alderweireld (Ajax 13 M), Kiko Fermenia (Barca, Kölcsön) a legtöbben részlet + kp-ért jöttek.
LasDen
na, találtam új kihívást Bolton mellé :D

LasDen
fhúúú de jó vagy...:D

több sárga nem volt a bírónál? :D

bakkerman

bakkerman
a B csapat meg:
-------------------Curci-------------------
Crescenzi-----Burdisso----Romagnoli----José Angel
----------------------------------------------------------------
Tachtsidis----Pjanic----Bradley-----Marquinho
---------------------------------------------------------------
------------Totti---------------Nicolas López------------

bakkerman
ezt tervezem alapfelállásnak a következõ szezonra:
----------------------Stekelenburg--------------------
Piris----Papadopoulos----Castán-----Balzaretti
-----------------------------------------------------------
Schelotto----Lamela----De Rossi----Florenzi
-----------------------------------------------------------
-----------Boriello------------Destro-----------------

nem rossz kis csapat azért :)

akarod mondani Mennyei Bajnokság

bakkerman
Kiryakos Papadopoulos jött végülis a Schalkeból :)

LasDen
jah...de elsõre elfogadták...szóval gyanús, hogy még olcsóbban is behúzhattam volna :D

| #87167: ha középhátvéd kell igazold le Marco Capuanot a Pescaraból. már az elsõ évben odabaszott rendesen nálam :D

bakkerman
a nyár elsõ igazolása: Matias Ezequiel Schelotto! 22 millióért jött 4 éves részletre,nagyon penge szezont futott az Atalantában,gyakorlatilag neki köszönheti az Atalanta,hogy végül 6. helyen értek be,és indulhatnak az európa ligában! Már az olasz nagyválogatottnál is bemutatkozhatott. 24 éves,remek korban van,és nagyon nagyon jó játékos már most! Jobbszélen sokat várok tõle. Még tervezem egy középhátvéd leigazolását,és annyi is a mercato

bakkerman
AS Roma 2012/2013
Bajnokság végeredménye
Kupadöntõ

A két milánói csapat meg óriási szégyenbe rakta magát,egyik se lesz ott jövõre a nemzetközi kupákban,de a Lazio teljesítménye is rohadt halovány,3 ponttal maradtak a vonal fölött...

bakkerman
na látod,adtak egy kiinduló árat,ahhoz képest 18.5-ért elhoztad :D

LasDen
ez könnyebben ment, mint vártam :D

LasDen
hoppá hoppá...fejlõdik a magyar bajnokság :D

Véget ért az 1.évem a Juve kispadján. Tabella
LasDen
neked meg gratulamatula...nálam is 2. helyen értek be a juve mögött (Destro meg pont a juveban játszik) :D

jövõre BL és bajnokság minimum...:D

LasDen
a PL-be mindig van péz...minimum 20m-d van költeni
championshipben v lejebb kész szenvedés, alig van péz bármire is, de ahogy feljutsz a tv-s pézek miatt egyszerûen ömlik a péz :D

bakkerman
ha kivesszük a De Rossi,Totti kettõst akkor abszolút nincsen olyan játékosa ennek a csapatnak,amelyikre azt mondanám,hogy na igen,nemzetközi szintû klasszis játékos...Destroból is csak LEHET klasszis,de még õ se kész játékos. Serie A szinten se vagyunk top4-ben játékerõt illetõen,de mégis megmutattuk hogy mifán terem a banán a kurvaéletbe! :DDDD Castán,Piris,Lamela,Tachtsidis,Florenzi,Destro...nagyon megkedveltem ezeket a srácokat! :D 1-2 igazolás(ha lenne mibõl...),és leszopatjuk európát!

szabii98
kicsit elszámoltam :D:DDD:D

I met God. She's black

LasDen
az elõzõ 2 szezonban 50 milláim voltak költekezni...szóval nem vész...
elõzõ nyáron pont 50-et perkáltam a csatáromért :D