Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ÉS FOKOZZAM MÉG? Na? akarjátok? ezzel a kiváló 2-0-ás gyõzelemmel megszakítottuk azt a kis 10 meccses kurvanagy rekordunkat, hogy EGY TETVES MECCSEN SEM TUDTUNK 1 GÓLNÁL TÖBBET LÕNI...hát besz@rok :DD akkora 0-ák vagyunk mint a ház, de most valahogy van kedvem k*rvaanyázni, ezért játszom :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mit ne mondjak, Cavani élete szezonját futja :DDDDDDDDD ha így folytatja kibaszom a picsába :DD

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ki a halál ez a kozák???
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Perugia - 2012/2013 - Serie C1/B
Itt vannak az igazolások, immáron néhány ismertebb név is látható a listán.
Mit ne mondjak, nincs irtózatos nagy különbség a harmad- és a negyedosztály között, ez a tabellán is látszik.
Egyéni statokat nézve sem voltunk rosszak.
Ez volt a keret, plusz Materazzi, akivel hiába írattam alá 2015-ig szerzõdést -ti. még játszatni akartam a Serie A-ban vagy a kupában az Inter ellen-, visszavonult és nem tudtam meggyõzni, hogy maradjon még egy évet. Ráadásul júniusra barátságos meccset sem tudtam szervezni, pedig akartam adni neki egy búcsúmeccset az Inter ellen.
Megnyertük a Serie C kupát idén is, valamint a Serie C1 Szuperkupát is.
Bár mindenki hozta azt a teljesítményt, amit vártam, kiemelendõ Abelairas a 34 asszisztjával valamint Laurito koma, aki 2 hónapig sérült is volt, így elég szar lett a statisztikája, de szódával elmegy. Lejár a szerzõdése az Udinesenél, de egyelõre nem akar tárgyalni velem sajnos.
Matilla, Gotti és Paolucci viszont már aláírt, ami létfontosságú, mert -500k eurónál áll az egyenleg, és ismét nem kapok egy büdös vasat sem igazolni. 2 éve libalegelõn játszunk, mert arra sincs pénz, hogy új gyepszõnyeget rakjanak le. Azzal, hogy már a Serie B-ben vagyunk, a játékosok értéke jócskán felment, így talán egy-két jól sikerült eladásból tudok pénzt teremteni majd.
tavaly nyáron 17,5 millióért vettem egy francia szélsõt. de nem vált be. egyrészt sérülékeny szar volt, másrészt fosul is játszott...és emellé keresett évi 6,5m-t :D most pedig ingyen távozott. nem kellett senkinek csak kölcsönbe én meg akkor még rádobtam 3,5m-t és eriggyé utadra fiam :D
12 meccsen játszott, azaz meccsenként 541000-et keresett :D
BEAST
Derby della Capitale "otthon"
Juve X újra 6pont elõny 7 fordulóval a vége elõtt
A 48. percben ember elõnybe kerültünk, aztán a 83.ban a Siena szerzett vezetést és a 88.ban Albiol ( :D ) egyenlített. a kapura lövési mutató 23 -2 ide (max 5 távoli lövéssel), labda birtoklás 62 - 38% ide. tiszta helyzetek 2-0 ide. Erre nincs mit mondani...
Eddigi igazolások: mentek: Pandev 8,25 M font és valami fiatal kölök
Jöttek: Sam Sidney (Leverkusen 5,5 M), Albiol (R.Madrid 7,25 M) Alderweireld (Ajax 13 M), Kiko Fermenia (Barca, Kölcsön) a legtöbben részlet + kp-ért jöttek.
több sárga nem volt a bírónál? :D
-------------------Curci-------------------
Crescenzi-----Burdisso----Romagnoli----José Angel
----------------------------------------------------------------
Tachtsidis----Pjanic----Bradley-----Marquinho
---------------------------------------------------------------
------------Totti---------------Nicolas López------------
----------------------Stekelenburg--------------------
Piris----Papadopoulos----Castán-----Balzaretti
-----------------------------------------------------------
Schelotto----Lamela----De Rossi----Florenzi
-----------------------------------------------------------
-----------Boriello------------Destro-----------------
nem rossz kis csapat azért :)
| #87167: ha középhátvéd kell igazold le Marco Capuanot a Pescaraból. már az elsõ évben odabaszott rendesen nálam :D
Bajnokság végeredménye
Kupadöntõ
A két milánói csapat meg óriási szégyenbe rakta magát,egyik se lesz ott jövõre a nemzetközi kupákban,de a Lazio teljesítménye is rohadt halovány,3 ponttal maradtak a vonal fölött...
jövõre BL és bajnokság minimum...:D
championshipben v lejebb kész szenvedés, alig van péz bármire is, de ahogy feljutsz a tv-s pézek miatt egyszerûen ömlik a péz :D
elõzõ nyáron pont 50-et perkáltam a csatáromért :D