Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Serie A 36. forduló
Fiorentina - AS Roma 3-3 Jovetic(2),Seferovic ill. Destro(2),Tachtsidis

Ezzel a döntetlennel két fordulóval a vége elõtt MATEMATIKAILAG is bebiztosítottuk a 2. helyet,ami azt jelenti,hogy OTTLESZ a BL fõtáblán az AS Roma a 2013/2014-es szezonban <#taps><#taps><#taps> beszarok mekkorát ment ez a csapat egész évben,és még hátravan a kupadöntõ...IC ÁNBÖLIVÖBÓL

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
az egy boltonnál 3 szezonnyi átigazolási pénz

I met God. She's black

LasDen
jah ez igaz 😄 Ruud Gullit (õ az edzõ kékeknél) szinte minden 2. meccsre kijárt megnézni a srácot
és hát tényleg jó lenne. angol, fiatal és kurva jó. plusz tökéletesen megy a 3-6-1-es taktikámba. beton hármas van vele együtt hátul....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
nézd a jó oldalát,szóba álltak veled...😄DD most el kell kezdeni alkudozni,és olyan 35 millió plusz záradékoknál talán beadják a derekukat 😄

LasDen
volt nálam egy srác kölcsönbe cselzitõl. középsõ védõ és kurva jól tolta egész szezonba....gondoltam megvenném, érdeklõdtem, hogy hány pengõért válnának meg tõle...hát jött a válasz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
én meg ügyes voltam....tavaly nyáron elkúrtam majdnem20millióejrót egy szelsõre, aki egy kalap szart nem ér...😄
most adhatom el 10m-ért, ha ad valaki egyáltalán annyit 😄

LasDen
a 3 bl helyt nem értem én se, mert 2. a bajnokságok közül a spanyol 😄
a real barcanal meg nincs változás. messi és cr is ugyanúgy ott van. sõt, cr 20 góllal lett a 2. Negredo után, aki 27-t vágott (47m 35g összesen am). de a realnál még 3-n jutott 10 gól fölé. de nincs változás náluk, ugyanúgy josé az edzõ még mindig.
viszont a barcanal mióta laudrup edzõsködik átáltak 4-2-3-1-re. így messi már nem elsõ szándékból tör a kapura. bár így is 13 gólt szerzett. e mellé még jön 14 assist. és ez csak a bajnokság. összesítésben 29/25 az aránya. a legtöbb gólt a bajnokságban Doumbia szerezte, 16-ot.

igazából semmi kiugró nincs a sevillaban. a real ellen mindkét meccset bukták, míg a barca ellen egyszer nyertek, majd kikaptak. a statisztikájuk sem egetrengetõ. néhány játékosnak kiemelkedõbb a teljesítménye, de ettõl még nem mondanám, hogy intsant win lenne 😄
szóval csak véletlenül összejött nekik azt hiszem 😄 ja és Bilic az edzõ ottan mostan

bakkerman
meg most nézem,3 BL hely maradt a spanyoloknak?? mi a faszt csináltak azok?

bakkerman
aztamindenit,Messi CR már nincsenek a csapataikban? Mást nem tudok elképzelni,hogy érhetett oda egy 3. csapat az elsõ helyre

LasDen
ilyet láttatok é máá?? 😄

LasDen
nem-nem 😄 én a 'The Fucking Only One' vagyok 😄

Darthmushroom
haha mi szöveg 😄 The New Special One 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
Ilyenkor érzem magam taktikai zseninek....mikor 1 kattintással szájbakúrtam a menyut és megfordítottam a meccset 😄
(bár nem számít sokat...10 ponttal mennek 5 fordulóval cél elõtt 😄)

Darthmushroom
külföldi fórumokon láttam nem 1szer h a lazio kiesik

bakkerman
Juve nagyon elment,de nem is lett volna reális ezzel a kerettel...erõn felül teljesítünk ígyis,hogy 30 kör után 2. helyen állunk,nálunk nagyobb játékerõt képviselõ csapatok elõtt (Napoli,Inter...),szóval örülni fogok ha tartjuk ezt a formát,és bejövünk 3.-nak,és mehetünk a BL-be selejtezni 😊 Amúgy a Lazio a kiesés ellen küzd,jelenleg 16.-ok 2 ponttal a vonal fölött

LasDen
bazmeg...mikor legutóbb volt bajnok a Roma, még Batistuta volt a sztár, Totti 25 éves volt, Messi a hormonokkal harcolt és Ronaldo a sportingban kezdett villogni 😄DD

LasDen
még a végén megnyeritek a bajnokságot....rómában pedig azt nem szokás 😄

zorrobomber
<#levele>
<#idiota>

bakkerman
a merda is megkapta a magáét!
Roma - Lazio 2-1 Lamela,Destro ill. Klose

hasíííítuuunk

bakkerman
nem szarral gurigázik a csapat ez szemmel látható 😄DDDD

LasDen
emmán valami 😄

bakkerman
rangadót nyertünk!
Láma góljánál felrobbbbbaaaaant az Olimpico,csicska Cavani meg az öltözõbõl nézte h szopik a csapata,Búrdisznó lerúgta 😄DDD

zorrobomber
<#mf1>

LasDen
sanyi 2.0 😄

én meg dûlõre jutottam saját ügyemben 😄 mivel jövõre (2019) lejár a szerzõdésem, így azt megvárom....😄

bakkerman
mondjuk az tény,hogy nálam a két csatárposzt úgy van belõve,hogy oda technika kell,meg gyorsaság,Osvaldo meg amolyan lesipuskás,célember féle játékos,erõs fizikummal,de elenyészõ technikai tudással...nem illett bele az elképzeléseimbe!

Destro meg egy kincs...egy csiszolatlan gyémánt,a jövõ AS Roma-ja ráfog épülni,már most kifizettem az opciót érte,így 5.25m€-ért véglegesen az enyém,2017-ig.

LasDen
biztos rossz helyen játszattad...irl azé 10 gólt megtudja rúgni 😄

bakkerman
a szir-szar hugyos 19 éves uruguayi Nicolas Lopez is jobban termelte a gólokat,20ad annyi fizetésért,jó hogy eladtam a 'csába ezt a tank gyereket

bakkerman
ez a Pablo Osvaldo nagyon néma emberke...õsszel 5 bajnokin kezdett,9x meg csereként jött be,de se gólt nem rúgott,se gólpasszt nem adott,6.78-as ratinggel...januárban átadóra tettem,és a Chelsea elvitte 10.5m€-ért,bombaüzletet csináltam 😄

Az 1.meccsen 0-0 lett Németországban, így tudtam, hogy a Dortmundnak nagyobb elõnye van a visszavágó elõtt. Amikor a 17.percben gólt lõttek, azt hittem vége. De Giovinco révén sikerült visszahozni.Juve-Dortmund
bexinho
2022/2023-as õszi idény összegzése, BL kiesés, eddigi legnagyobb eladásból származó bevételem, magyar játékosok kezdõcsapatba való küzdelmének kezdete:

http://bit.ly/13jciH0

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Juve 19 meccs után
Bl csoportkör

Nyolcaddöntõben a Dortmunddal mérkõzünk majd.
<#ravasz1>
Mor3llo
zsír, Angliában vagy, de a híroldalad teli van olasz hírekkel 😄D
maximalista edzõ ftw 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
nah, tetõzik a probléma 😄DD

bakkerman
szerintem menj el az sztk erimához

LasDen
aaaah dilemma a köbön.....unom már az angol bajnokságot....elegem van a manchesterekbõl, a cselzikbõl, a citykbõl, a unitedekbõl...😄 spanyolba mennék, de nincs lehetõség rá...
meg a probléma gyökere ott van, hogy a Boltonnal akarok nyerni legalább 1 valamit. és arra meg csak jövõre lesz lehetõségem. a liga- és fa-kupából csontnélkül zúgtunk ki 😄 a bajnokság meglõve, menyu letaszíthatatlan....
meglõve 😄 amúgy ott tartok, hogyha akarnék, akkor egész életemre itt maradhatnék a balonnnál 😄

bakkerman
mögöttem 4.-ek 1 pont hátránnyal!

Juve hogy all nalad?
bakkerman
ahhoz képest milyen erõsségû a Roma alapkerete,nem panaszkodhatok! Bajnokságban 13 forduló után 3.-ok vagyunk,3 pont választ el az 1. Napolitól,ami eléggé bíztató,szezon elõtt célnak az 5. helyet jelöltem meg,szépen haladunk afelé 😊 Az eredményeink se rosszak,eddigi rangadóinkon szépen teljesítettünk.
-Milan idegenben 2-1 gyõzelem
-Napoli idegenben 2-0 gyõzelem
-Lazio ellen 2-4 vereség
-Juventus idegenben 3-2 gyõzelem
-Inter otthon 0-1 vereség

szerintem ez nagyon jó eredménysor

szabii98
Azzz komoly😄
Olaszhonban nem jön be a csoda taktik?xD

I met God. She's black

bakkerman
ne tapsolj,Romaval voltam 😄DD
---------------------------------------------
Roma - Inter 0-1

erre a meccsre nagyon felszívtuk magunkat,olyannyira hogy a 18 éves saját nevelésû tehetségem Marco Frediani úgy gondolta 8 perc játék is elég,hogy megmutassa magát...az Intert is megjárt világklasszis védõ(NEM AZ) Búrdisznó is megunta a banánt,sietett haza,mert 22:00-tól ment a Family Guy a comedyn...a kopasz amerikai Bradley azt hitte amerikai foci meccsen van,egybõl piros. Szép munka! 😄DDDD

zorrobomber
<#vigyor5><#taps>

bakkerman
római derbi
Lazio - Roma 4-2 Mauri,Candreva,Klose(2) ill. Destro (2)

a köcsög Marquinhos gyerek 1 félidõ alatt beszedett két sárgát,emberhátrányban esélyünk se volt.

bakkerman
Roma elsõ 9 bajnoki

Bánom a Siena elleni hazai buktát,ráadásul vezettünk,de mégis kikaptunk,hála a drága Lamela gyereknek,mert kiállítta magát rögtön a vezetõ gólunk után,és bedarált minket a Siena a második félidõben...

Darthmushroom
legalább jól indul a nap
Napoli

bakkerman
40 bajnoki 40 gyõzelem,hát nem tudom mit mondjak,óriási Gratula! <#eljen><#taps>

LasDen
izgalmas...végletekig kiélezett....haggyámá 😄DDD

Huni92
Az szép😄
Darthmushroom
az igazi olasz bunda meccs..-.-
asdasdadads