A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90643 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem sokan a nyelvismeret hiánya miatt is játszanak a régebbi kiadásokkal. Az első néhány hét nehézségei ellenére,egyszer sem jutott eszembe, hogy újratelepítsem a 12-t.Nem sajnáltam a rengeteg időt,amit az angol nyelvű fórumok böngészésével,és a Google fordítóval töltöttem.Még emlékszem, hogy az első pár napon vagy tíz különböző csapattal kezdtem teszt karriereket, hogy kitapasztaljam az olvasott okosságokat. És nem szégyelltem,mert ha valamit nem értek,az nekem csak azt jelenti,hogy tanulnom kell.Angolul én sem beszélek,de ami a játékhoz kell,azt már némi túlzással kívülről fújom.Közel 40 éves koromig nem is hallottam angolul beszélni senkit.Errefelé minden harmadik ember németül karattyolt,az folyt a TV-ből is.A játék taktikai részével pedig az elején sem volt sok problémám.Ez lesz az ideivel is.Egy-két hétig talán kínlódni fogok,de hamar megtanulom,és már nem lesznek gondjaim. Kitartás kérdése az egész.Azt pedig szomorúnak tartom,hogy azok a tízen-huszonéves menedzser urak, akik már beleszülettek az internet korszakba, képtelenek angolul játszani egy nem túl bonyolult játékot.Mondhatnám azt is,hogy szégyen.Akinek nem inge,ne vegye magára.