Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ félidõbe közük nem volt eldönthettük volna, de nem tettük 2.félidõt végig támadták megérdemelten lett döntetlen. sorozatba 4. döntetlenünk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
juve itthon
Kezdjük mondjuk a Serie C -azaz harmad- és negyedosztályú csapatok számára rendezett- kupával, amit megnyertünk. Az elõdöntõben és a döntõben is harmadosztályú ellenfelet simáztunk le.
Ez nem is annyira érdekes, mint a bajnokság. Érdekes, izgalmas, a végletekig kiélezett idény van mögöttünk, ahogy azt a tabella is mutatja. A 25. fordulóban biztosítottuk a playoffot, a 29.-ben a feljutást, a 30. fordulóban pedig már az is eldõlt, hogy megnyertük a bajnokságot. Itt vannak az egyéni statok is.
Colombo, a gólkirály.
Abelairas, az asszisztkirály.
Materazzi, a király. Érdekes módon nagyon sokáig kibírta kiállítás nélkül, de azért a végén csak összehozott egyet, nehogy csorba essen a nevén.
A bajnokság végén jött egy Serie C2 szuperkupa, ahol az A csoport gyõztesével, az Alessandriaval meccseltünk egy oda-visszavágós párharc során. Két 1-0-s meccsen nyertünk.
54 meccsbõl állt ez a szezon, ebbõl egész pontosan 54-et nyert meg a csapat, 148 lõtt és 25 kapott gól a mérleg.
Derby della Capitale
Jön a Juve meg a Milan meccs, megsérült Bonaventura+eltiltott lesz Ledesma. ohhh igen
http://bit.ly/XuCXgf
Azóta Amrah-ot eladtam 18M fontért a Tottenham-nek, de õ csak félévkor fog csatlakozni az angol együtteshez.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
támadok Helenius-Kozák (Poacher-Target Man, csere Klose-Zarate kettõs õk mindig poachernek jönnek egyik helyet. szóval mikor ki a Target az változik)
és hát ez nem olyan rendszer, amit csak úgy lehet alkalmazni. az egyéni képességekre itt nagyobb szükség van. plusz 2 olyan szélsõre, mint mondjuk asamoah vagy lichtsteiner. minden esetre én is alkalmazom most a boltonnál. és bár nincsenek ilyen erõs szélsõim, de alonso és hatley kielégõtek védõ feladataik során. én többségében akkor használom már csak ezt, mikor inkább védekeznem kell. bár nem konkrét 3-5-2 ez, hanem inkább 3-6-1. így elosztva próbálok elõnyt nyerni a középpályán, míg hátul a 3 kiemelkedõ védõm megold szinte majdnem mindent. elõl ademílson kvázi vakszerencsére van bízva, hogy helyzetbe tud-e kerülni :D
azért szeretem amúgy, mert feljebb játszó szélsõk révén, sokkal erõsebben meg lehet támogatni a támadásokat a szélrõl.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
am eddig elég érdekesen alakul nem is nagyon mertem kilépni
eddig
taktika 3142
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rendelésnél ezt a promóciós kódot kell megadni: CAGROCKS
az meg, hogy 3 belsõ védõdnek van a legjobb átlag teljesítménye, nagy önbizalommal tölti el az embert :D a tavalyi katasztrófa után erõs beton védelmet sikerült összerántani....

igazolások
Na, a hosszabb eltûnésem után kezdtem egy új játékot a 12-vel.
A választásom a Serie C2-ben, azaz az olasz negyedosztályban játszó, érdekes és zûrös történelemmel rendelkezõ és egykor szebb napokat is megélt Perugiara esett. Egyébként ha már szóba hoztam, akkor leírom, hogy a 78-79-es Serie A-t veretlenül teljesítették, mégsem lettek bajnokok. 11 gyõzelem és 19 döntetlen volt a mérlegük.
Olvasgatva a sztorikat, találtam egy ilyent is, hogy a dél-koreai Ahn Jung-Hwan szerzõdését a klubbal azért bontotta fel az akkori elnök, mert õ lõtte a 2002-es VB-n azt az aranygólt, mellyel az olaszok kiestek.:D
Volt itt egyébként minden, bundaügy, kiesés, büntetés, megszûnés, újralakulás, szóval izgalmas a történet.
A csapatot az elsõ helyre várják, pénzzel természetesen hadilábon állnak, ám van egy 23k fõ befogadására alkalmas stadionjuk.
Igazoltam néhány embert a nyáron, az ismertebbek: Gustavo Nery, Matias Abelairas, valamint aláírt Materazzi is, aki 38 évesen, kicsit kopottan, de a védelem vezére és a csapat kapitánya. Érdekes módon piros lapot még nem kapott, pedig 13 tétmeccsen valamint 6 felkészülésin is játszott. Rekord.
A bajnokság nem túl szoros egyelõre, és van egy ilyen Serie C1 és C2-ben szereplõ csapatok számára szervezett kupa is, ahol szintén minden meccsünket megnyertük eddig, úgyhogy 15 tétmeccsen 15 gyõzelmet tudunk felmutatni eddig.
Celtic-Feyenoord kettõs után is, nem túl gazdag középcsapatra vágyok olyan bajnokságba amit nem vett szét a pénz (Villareal itt kivétel de viszont 2.osztályból indulnék) Bl-t még nem nyertem a 13ba Celtic (1 döntõ) Feyenoord (1 döntõ 1:0 city elleni vereség és egy bl elõdöntõ) de még van pár szezonom rá. csak úgy szoktam h az új mentést megszoktam csinálni elõre,és be-be lépegettek néha unalmamba h kiket lehetne igazolni/kölcsönvenni stb.. még ha nem is mentem el.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
olasz: Lazio (volt már róla szó itt)
spanyol: Villareal (szimpatikusak, meg van kihívás visszaemelni õket)
német: Mainz (Szalai powa), Hannover (nem rossz keret), Werder-Wolfsburg (utóbbi évek rossz teljesítménye)
ötleteket, véleményeket szívesen meghallgatok, akár itt nem leírt csapatról is
(Persze a francia és német középcsapatokat telefosta 4-5 csillagos ifistákkal minden tavasszal)
FC Barcelona - Dortmund 3-1 Messi(2), Villa ill. Lewandowski
papírforma eredmény születetett,egy pillanatig nem volt veszélyben a Barca továbbjutása. Majd jövõre!
förszt leg
Dortmund - FC Barcelona 1-1 Schieber ill. Daniel Alves
szép eredmény ez a döntetlen,de az idegenben lõtt gól miatt sokkal esélyesebb a Barca,na majd kiderül a visszavágón,érdekes meccs lesz!