A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
óóóóha, egy újpest elleni hazai meccsen fogok 300. alkalommal a Fradi padján ülni. 2 kezdőm is beinjekciózva tolja végig majd a meccset.
Tökéletes alkalom egy nagy-nagy picsázásra. Most aztán mindenkinek össze kell kapnia magát. Vezetem a bajnokságot 21 forduló után, ha most nyerek, akkor 7 pont lesz az előnyöm 22 meccs után.
Kicsit húzom a számat ugyan, mert a tavalyi és tavaly előtti gólkirályom elvesztette a góllövő cipőjét. 2 éven át hozta a meccs/gól arányát, most meg elég sz.rul megy neki. Nevelő célzattal a második csapatba tettem, ha lesz ott 3 jó meccse zsinórban akkor visszahozom. Akit helyére bedobtam az viszont nagyon fickándozik, sorban szállitja a gólokat.
Csapatként nagyon szépen muzsikálunk, legtöbb rúgott, legkevesebb kapott gól, viszont bosszant, hogy most nincs kiemelkedő játékosom. A legjobb átlaga 3 védőmnek van, ez sokat elmond. Nincs 1 emberem se a gól, gólpassz listán és a legtöbb meccs embere listán se.
Nem nagyon értem mi történhetett, majdnem hasonló kezdő és taktika van, mint amivel tavaly behúztam a bajnokságot. Idén az összeszokás a cél ismét, mert azért 1-2 fontos embert elpasszoltam.
Már most keresgélek egy Xavi tipusú játékost. Az előző irányitó elment a Panába 3 milláért, és a mostani holland gyerek annyira nem jó még. Vicces, hogy fél évig a Bredában nyomta kölcsönben, és ott viszont sokkal jobb mutatói voltak mint mb1-ben. Látszik is a különbség a szinvonalban :D
Kár hogy nem nagyon találtam eddig olyat, aki el is jönne és nem 17 éves tehetség. Kellene egy 27-28 éves magyar szinten klasszis, akire tudok épiteni 3 évig és aki mellé felnőnek a fiatalok.
Gáz, hogy annyi pénzem van mint a szemét (12 milla folyt be idén átigazolásból) de ezzel nem nagyon tudom csábitgatni a nagyobb játékosokat.