A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    képet, vagy nem hiszem :D
    Mikorra sikerült? én 16ban járok és még a csoportkörből való továbbjutás is csoda kategória lenne, bár most ha mákom van 3. helyen tovább tudok majd menni.
    korbin irásai nyomán kis vérfrissitést végeztem a keretben. Az u19ből elzavartam mindenkit a halál phaszára, és hoztam "néhány" (majdnem 20 :D ) új srácot. Bár annyira fiatalok hogy majd mindegyik akkor jön ha betölti a korhatárt, szóval igy folyamatosan jönnek majd.
    Aki tud az az u19-ben nyomja majd, aki túlkoros az meg nb2-ben, a jobbakat meg megpróbálom kölcsönadogatni.
    Fel akarom vinni a csapat átlagéletkorát kicsit, a legrutinosabb emberem egy 24 éves játékos, de ő se hajlandó hosszabbitani szóval el kell passzolnom majd.

00mate - őt mindig megvettem :) piszok jó kis balszélső lesz, egy mentésemben sok-sok év után az Internek passzoltam el asszem, és nem 1 millát adtak érte. Ebben a mostaniban is leigazoltam, csak elbambultam és végül ingyen ment el tőlem, bár most nem fejlődött olyan jól, volt helyette más játékosom aki játszott.