Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
van itt önbizalom bazzeg 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
én közbe brazilíát próbálom a csúcsra juttatni...😄 eddig mondhatni megy...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
és tényleg,a munka nagyrészét gyakorlatilag a két szélsõm végzi,vagy Schweini hozza 100%-os helyzetbe a csatáromat 😄 Most épp Gomeznek jött ki a lépés 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
jó játékosaid vannak, négyszer úgy eltalálni gómezt hogy a hálóba megy róla a labda...😄

bakkerman

LasDen
de jól leszoptad õket azé 😄D

bakkerman
visszavágó

benntvagyunk a 8 között a BL-ben!!!

üdv megint, egyik ismerõsöm is megvette a játékot (fm13), szóval abbahagytam a sajátomat és kezdtünk 1et ketten. Történt ez már pár hónapja, azóta sikerült 2 szezont lejátszani (hiába, így lassabb azért)

a lengyel 2. liga két gyengébb csapatát néztük ki, és toljuk azóta is velük kissé vegyes eredményekkel.. valóban más ez a játék mint az elõzõ, de így csak nagyobb a kihívás (meg több a hajtépés). végsõ célunk a szokásos: a lengyel bajnokság elsõ helyre felhozatala a koefficienslistán... <#idiota> valami beszámoló jön majd holnap sztem
bakkerman
elég jó a védelem minden fronton,Lahm-Badstuber-Martinez-Contento négyes nagyon brutál,de Dantet és Boatenget is bármikor berakom jól teljesítenek,van Buyten fog távozni,lejár a papírja. Szóval jelenleg nincs hely Hummelsnek,de 2 év múlva kitudja

horrorpops
nem tudom, hogy mit produkál a védelmed, de nyáron hozd haza Hummels-t! Münchenben a helye (legalább a játékban, ha már IRL nem) 😊

blüh im ganzen dieses glückes.

bakkerman
Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ odavágó
FC Bayern - FC Barcelona

nemhiszemel mekkorát játszott a csapat,megöltük kompletten az egész Barcat!! Nagy meccs lesz idegenben,de meglehet a továbbjutás!!

bakkerman
találtam <#papakacsint>

bakkerman
valaki nem tudna adni egy torrent linket egy logo megapack-hoz? csak ilyen partosat találtam,de azokat amíg leszedegeti megõszülök 😊 Köszi!!

bakkerman
FC Bayern 2012/2013 (fm13) féltáv helyzetjelentés

szezon elõtt nem volt játékosmozgás,az alap kerettel is úgy gondoltam,hogy elérhetõek a vezetõség által kitûzött célok:
-Bajnoki cím
-Kupagyõzelem
-BL elõdöntõ

Elsõ tétmeccsünkön a Dortmund ellen játszottunk a szuperkupában,meggyõzõ játékkal 4-1-re vertük õket. Remekül kezdtük a bajnokságot,de a BL-ben a 3 forduló után gyûjtött 4 ponttal megnehezítettük magunknak a folytatást (Benfica,Galata,Dinamo Zagreb csoportba kerültünk). Végül a csoportunkban a 2. helyet szereztük meg a Benfica mögött,ami csalódástkeltõ szereplés,és csak saját magunknak köszönhetjük,hogy a 16 között máris a Barcelona vár a csapatra...az elõdöntõbe kerülés esélye eléggé lecsökkent,de bízom a jó szereplésben! Bajnokságban hálistennek nagyon jól állunk,gyakorlatilag félkézzel már fogjuk azt a bizonyos salátástálat,17 forduló után 11 pont az elõnyünk a Stuttgart,és 13 a Dortmund elõtt. Kupában a negyeddöntõben a Köln vár ránk.
A 2012-es Aranylabda gyõztese Arjen Robben lett,17 tétmeccsen 4 lõtt gól,13 asziszt,8.08-os rating. David Villa,és Lionel Messi lettek még dobogósok.
Az álomtizenegybe bekerült a csapatból Badstuber,Lahm,Shakiri,és Robben.
Xerdan Shakiri pedig az Europen Golden Boy címet nyerte el,amit az adott naptári év legjobb feltörekvõ tehetségének ítélnek oda. A srác 17 tétmeccsen 7 gólt,14 aszisztot osztott ki eddig,8.05.-ös ratinggel. Szépen alakultak eddig a dolgaink,remélem a nagy tavaszi hajtásban is kijön a lépés! Csumíííí

kosheen
hehe...fiatal magyar csatáromnak nagyon kifelé állt már a rúdja a csapatból, az istennek se akart gólt rúgni, a középhátvédek jobban termeltek. Most sérülés miatt be kellett állitanom, erre 15 perc alatt rúgott egy mesterhármast azt MTK-nak. Asszem kap még egy esélyt a gyerek

LasDen
well....daaaamn....

bakkerman
legnagyobb sikerem fm13-ban!! német kupa elsõ forduló Aschaffenburg-Bayern 0-9 1-39 kapuralövés,20-80 labdabirtoklás,13 clear cut chances,büszke vagyok magamra

Köszönöm szépen gyors válaszodat!
Darthmushroom
1. felesleges törölni, mivel ha jön új hír az legrégebbieket úgyis törli magától, nem lesz végtelen hosszú levél listád
2. bár most 13mazok,szóval nem biztos, h úgyanúgy van, de emlékeim szerint is ahol edzések vannak ott kéne lenni valahol egy listának a keretrõl h ki melyk edzést végezze és ott be tudod állítani
3.ha elég sikeres vagy záporozni fognak felkérésekkel (fõleg ha kis csapattal vagy), klub és válogatottak is

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sziasztok!
FM2012-ben kérnék egy kis segítséget:
1.: A leveleket hogyan tudom törölni? Mert már lassan több 100 van, de abszolút nincs rá szükségem.
2.: Ha edzés szempontjából külön válogatom a védekezõ, illetve támadó játékosokat, akkor hogyan tudom kiadni nekik az edzésfajtát egyszerre? Tehát, hogy ne kelljen egyesével minden játékosnál kiválasztani, hogy éppen milyen típusú edzése legyen!?
3.: Bizonyos idõ után más klubok is bejelentkeznek értem ha jól szerepelek egy csapattal, vagy csak "saját akaratomból" pályázhatok meg másik csapat padjára?

Egyenlõre más kérdésem nincs 😊 Nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget!

Egyébként most kezdtem el ezt a játékot, még évekkel ezelõtt játszottam menedzseres játékot! Az ilyen típusú játékok a kedvenceim, igazi kikapcsolódás nekem 😊 Sajnos most van idõm megint rá, eddig böjtölnöm kellett 😞
Az elsõ szezonomat kezdtem, a Nice csapatával. Próbáltam olyan klubot választani, ami nem tartozik az erõs csapatok közé, így a kiesés elkerülése, vagy az erõs középmezõny a célom! Aztán idõvel majd nagyobb babérokat is le akarok aratni persze 😊
Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki hogy van-e a játékhoz Montenegro bajnokság?Vagy esetleg valaki aki tudja honnan lehet letölteni.Elõre is köszönöm
Darthmushroom
hát ennyire nem vészes a helyzet a 13ba se, ha szezon elején jól eltalálod a taktikát és be is tanulja a csapat, jó kell változtatni, de pl én csak a mentalitáson szoktam. és azért jönnek az eredmények, jó bl-t nem nyertem de voltam már bl döntõs a feyenoord+celtic-el is.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
igen igen,csak maga a kivitelezésen van mit javítani a következõ részre,mert nézni a meccseket kínszenvedés eredménytõl függetlenül,a bugok miatt 😄

Szerintem ez így van jól... 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
fm12-ben egy nagycsapat vs kiscsapat meccsen abszolút nem kellett piszkálni a taktikát,de az ideiben már egy Barca-Granada meccsen is leszopathat az ellenfél,ha nem reagál az embörfia

bakkerman
szerintem ennek a fõ oka,hogy az idei gémben már nagyon kell nyomatni a "match management"-et,azaz folyamatosan igazítgatni a taktikát,formációt meccs közben,mert ezt igényli a motor,és ha valaki csak plug&play-t nyomat,akkor jönnek a 80+-os kapott gólok

bakkerman
fmbasen szoktam nézni a fórumot,és tactics and training rovatba televan az fm12-nél ilyen taktikákkal,míg az idei gémnél nem,csak erre céloztam,hogy idén valamit nagyon eltaláltak a meccs motorba

zorrobomber
Ezt mondjuk aláírom, de ettõl függetlenül én egyikhez se ismertem exploiter taktikát, és ugye megfordítva a mondást, csak az talál aki keres.

LasDen
azt akarja ezzel mondani, hogy milyen nehéz....

zorrobomber
És ez érdekel valakit?

bakkerman
am azis érdekes az idei gémmel kapcsolatban,hogy már 3 hónapja kinntvan a játék,de még mindig nem tudtak egy match engine exploiter taktikát készíteni se fmbasen,se sortin. Elõzõ verziókhoz,fõleg a 12-höz egy rahedli exploiter taktika kijött

zyndar
A játékos értéke szezon közben is változik. Vagy amatõr szerzõdése van vagy ez bug. A '12ben annyit ért ahogy hozzád került, amennyiért igazoltad és késõbb korrigálta a game az értéket, a '13ban egybõl korrigálja. Ez függ a bajnokságtól, játékos státuszától, stb.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szabii98
Szerintem csak szezon végén változik, meg félévkor, márha a 'piaci' árra gondolunk.

I met God. She's black

A játékos 7.7 átlagot teljesít, és már kb 8 hónapja a csapatom tagja. érdeklõdõk is vannak.
tud valaki segíteni? a probléma az lenne hogy leigazoltam egy kameruni védõt, 5 évre. õ keresi a legtöbbet a csapatomban, nb2 békéscsaba.
De a Player Value még mindig 0, és ha beállítok egy Asking Price -t, akkor pár nap múlva az is 0 lesz.
más játékosnál nincs ilyen.
mi lehet a gond?
LasDen
én úgy mondanám, hogy figyelek az apróságokra is 😄

bakkerman
te minden hsz-ben meglátod a lényeget 😄DDDDDDDDD

LasDen
nem mintha sokat látna a vakond a szemével 😄

bakkerman
ez a Cavani-Hamsik-Lavezzi-Gaitán támadó négyes enyhén nem szarral gurigázik,dúrván szopatjuk a serie A mezõnyét,sztrapacska meg állegri meg ezek a lótifuti emberkék csak pislognak mint vakond a reflektorra

bakkerman
sokáig kergettem hiú ábrándokat,hogy jöhet valami kis sikerélmény,5 forduló után gatyaszarul játszva 18. helyen vagyunk,vagyis voltunk,mert nekifutásból toltam egy csinos exitet és visszatértem a 12-höz,hogy szarrá szopassam a világot a Napolival a 3. szezonomban

horrorpops
aug. 8-án 550e euró ellenében kölcsönvettem egy tehetséges szélsõt. a másnapi meccsen eltörte a lábát, aminek az eredménye a kölcsön felbontása. rövid pályafutást tudhat magáénak a csapatomnál. <#lookaround>

bakkerman
na tolom egy kicsit az FM13-at...😄D
PSG-vel kezdtem,kaptam 50 misit igazolni,megvettem Hamsikot 47 millióért,Joveticet meg 26 misiért,folytatom amit Leonardo/Ancelotti elkezdett,szarnak gyengítem az olasz bajnokságot 😄DDDD cél bajnokság,kupa megnyerése,BL-ben csoportkörbõl való továbbjutás,na csumi

ma megvettem cdgalaxisban, holnap nekiesek (sajnos most el kell menjek itthonról)
Barnabyka
Köszönöm<#worship>

Huni92
Barnabyka
Belinkelnéd nekem a 12höz a legújabb frissítést (adatbázisra gondolok)?

Huni92
Csapat nélkül volt, és ami engem is meglepett, hogy senki sem érdeklõdött iránta. Ez azért furcsa, mert általában a Sevilla, vagy valamelyik angol klub szokta szerzõdtetni.

A felállás 4-2-2-2, vagy 4-2-3-1, ha meleg a pite akkor 2-1-3-1-3. Képeket hétfõn este tudok majd tenni.

interrel kezdtem, fm12-ben, nyári átigaolásokkal.cavanit vettem csak.eddig nagyon sima a bajnokság

horrorpops
kis túlzással egy szezonban nem lövünk annyi gólt, mint a baszk egymaga 😄