Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a lengyel 2. liga két gyengébb csapatát néztük ki, és toljuk azóta is velük kissé vegyes eredményekkel.. valóban más ez a játék mint az elõzõ, de így csak nagyobb a kihívás (meg több a hajtépés). végsõ célunk a szokásos: a lengyel bajnokság elsõ helyre felhozatala a koefficienslistán... <#idiota>#idiota> valami beszámoló jön majd holnap sztem
blüh im ganzen dieses glückes.
FC Bayern - FC Barcelona
nemhiszemel mekkorát játszott a csapat,megöltük kompletten az egész Barcat!! Nagy meccs lesz idegenben,de meglehet a továbbjutás!!
szezon elõtt nem volt játékosmozgás,az alap kerettel is úgy gondoltam,hogy elérhetõek a vezetõség által kitûzött célok:
-Bajnoki cím
-Kupagyõzelem
-BL elõdöntõ
Elsõ tétmeccsünkön a Dortmund ellen játszottunk a szuperkupában,meggyõzõ játékkal 4-1-re vertük õket. Remekül kezdtük a bajnokságot,de a BL-ben a 3 forduló után gyûjtött 4 ponttal megnehezítettük magunknak a folytatást (Benfica,Galata,Dinamo Zagreb csoportba kerültünk). Végül a csoportunkban a 2. helyet szereztük meg a Benfica mögött,ami csalódástkeltõ szereplés,és csak saját magunknak köszönhetjük,hogy a 16 között máris a Barcelona vár a csapatra...az elõdöntõbe kerülés esélye eléggé lecsökkent,de bízom a jó szereplésben! Bajnokságban hálistennek nagyon jól állunk,gyakorlatilag félkézzel már fogjuk azt a bizonyos salátástálat,17 forduló után 11 pont az elõnyünk a Stuttgart,és 13 a Dortmund elõtt. Kupában a negyeddöntõben a Köln vár ránk.
A 2012-es Aranylabda gyõztese Arjen Robben lett,17 tétmeccsen 4 lõtt gól,13 asziszt,8.08-os rating. David Villa,és Lionel Messi lettek még dobogósok.
Az álomtizenegybe bekerült a csapatból Badstuber,Lahm,Shakiri,és Robben.
Xerdan Shakiri pedig az Europen Golden Boy címet nyerte el,amit az adott naptári év legjobb feltörekvõ tehetségének ítélnek oda. A srác 17 tétmeccsen 7 gólt,14 aszisztot osztott ki eddig,8.05.-ös ratinggel. Szépen alakultak eddig a dolgaink,remélem a nagy tavaszi hajtásban is kijön a lépés! Csumíííí
2. bár most 13mazok,szóval nem biztos, h úgyanúgy van, de emlékeim szerint is ahol edzések vannak ott kéne lenni valahol egy listának a keretrõl h ki melyk edzést végezze és ott be tudod állítani
3.ha elég sikeres vagy záporozni fognak felkérésekkel (fõleg ha kis csapattal vagy), klub és válogatottak is
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
FM2012-ben kérnék egy kis segítséget:
1.: A leveleket hogyan tudom törölni? Mert már lassan több 100 van, de abszolút nincs rá szükségem.
2.: Ha edzés szempontjából külön válogatom a védekezõ, illetve támadó játékosokat, akkor hogyan tudom kiadni nekik az edzésfajtát egyszerre? Tehát, hogy ne kelljen egyesével minden játékosnál kiválasztani, hogy éppen milyen típusú edzése legyen!?
3.: Bizonyos idõ után más klubok is bejelentkeznek értem ha jól szerepelek egy csapattal, vagy csak "saját akaratomból" pályázhatok meg másik csapat padjára?
Egyenlõre más kérdésem nincs 😊 Nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget!
Egyébként most kezdtem el ezt a játékot, még évekkel ezelõtt játszottam menedzseres játékot! Az ilyen típusú játékok a kedvenceim, igazi kikapcsolódás nekem 😊 Sajnos most van idõm megint rá, eddig böjtölnöm kellett 😞
Az elsõ szezonomat kezdtem, a Nice csapatával. Próbáltam olyan klubot választani, ami nem tartozik az erõs csapatok közé, így a kiesés elkerülése, vagy az erõs középmezõny a célom! Aztán idõvel majd nagyobb babérokat is le akarok aratni persze 😊
Nem tudja véletlenül valaki hogy van-e a játékhoz Montenegro bajnokság?Vagy esetleg valaki aki tudja honnan lehet letölteni.Elõre is köszönöm
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
www.smart-bus.hu
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I met God. She's black
De a Player Value még mindig 0, és ha beállítok egy Asking Price -t, akkor pár nap múlva az is 0 lesz.
más játékosnál nincs ilyen.
mi lehet a gond?
blüh im ganzen dieses glückes.
PSG-vel kezdtem,kaptam 50 misit igazolni,megvettem Hamsikot 47 millióért,Joveticet meg 26 misiért,folytatom amit Leonardo/Ancelotti elkezdett,szarnak gyengítem az olasz bajnokságot 😄DDDD cél bajnokság,kupa megnyerése,BL-ben csoportkörbõl való továbbjutás,na csumi
A felállás 4-2-2-2, vagy 4-2-3-1, ha meleg a pite akkor 2-1-3-1-3. Képeket hétfõn este tudok majd tenni.