Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
igen igen, észre vettem már az elsõ meccsen hogy, júj te jó isten, mire vállalkoztam 😄

I met God. She's black

bakkerman
tanulóévnek picit necces lesz de sok sikert 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
Mivel nem vettem még meg az FM13at, így a jó öreg 12vel kell beérnem, amivel ugye még nem játszottam. Kezdésnek egybõl a Leccet választottam, tanulóévnek jó lesz ha nem esek ki 😄

I met God. She's black

már évek óta mondogattam a vezetõségnek, hogy bõvítsük a stadiont, de mindig elutasították. erre nyáron maguktól kitalálták, szóval nagyjából 63 ezres lesz az Ibrox 2023 õszére 😊

ilyen kivel történt már? 😄

Darthmushroom
ha használtál a 12be abból is kimásolhatod ugyanúgy mûködni fog én is azt használom. am még fm-base.co.uk-n nézelõdhetsz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon
Nem tudja valaki hogy honnan tudnek ertelmes face/logo megapackot letolteni?
sortitoutsi_megapack letoltese fenyevekig tart 3 mirror-rol.
Koszi

Born to win

DONGUBA
amig abba nem hagyod

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

a mostanival meddig lehet játszani?
Sysfox
Az egyik kedvenc manager játékom volt. 33 szezont nyomtam le a ManUtd-vel, 4x nyertem BL-t, sok bajnokságot és mást.

A csapat sztárja a 18 évesen szerzõdtetett bizonyos Johan Elmander volt, aki hosszú éveket töltött a jobb szélsõ pozícióban, szezononként 10-15 gólt szerezve (akkor még nem volt valami ismert a való életben). A másik legendás alakja a klubnak David Prutton volt, akit ugyancsak fiatalon szereztem meg, és a védelem tengelyében játszott. Amikor R van Nistelrooy kiöregedett, szerzõdtettem egy fiatal hollandot a helyére, Rob Kooistra néven, aki folytatta a holland által megszokott góltermelést.

Ezeket nem felejtem el soha szerintem. 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Nekem ez volt az elsõ manager játékom... 1991-es. 😊

Aztán Premier Manager 3, majd USM98, aztán CM01/02. Utána FM2005.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

kosheen
nálam ingyen ment el 18-ban a Sociedadba, úgy hogy utolsó 3 évében nem játszott összesen 20 meccset. 34-35 éves most, az értéke fél milla körüli, a klubja eladná, csak õ nem akar a Fradiba jönni. Pedig magyar bajnok még úgyse volt, simán jöhetne 😄

vegyél brazilt olcsón 3 szezon alatt beérnek öreg sztárok meg hülyék lennének ebbe az országba jönni ahol 27% az áfa <#mf1><#eplus2>
kosheen
na hali
2 kérdésem is lenne
a 12höz van csinálva vmi retró mod szerû cucc? Nekem olyan kéne amivel kezdem mondjuk 2000-ben vagy még korábban és úgy zajlanak az átigazolásoko ahogy a valóságban is voltak, meg úgy fejlõdnek a játékosok ahogy tényleg történt. Szóval ilyen kis idõutazós cucc kellene, mert engem zavar hogy elkezdek egy játékot, aztán 5 szezon múlva már csak generáltak vannak szinte

A másik kérdés, hogy mennyire szoktatok vásárolgatni amikor már benne vagytok jó pár szezonnyit? Nekem most a Fradim 2019ben jár, próbáltam volna igazolni pár levezetõ öreg sztárt, de esélyem sincs semmi nagyobb névre, pedig ilyen 35 éveseknél próbálkoztam, fizuban simán tudnám tartani a licitet. A saját fiaimmal lazán be tudom húzni a bajnokságot, most asszem zsinórban az ötödik lesz, volt egy harminc valahány meccses gyõzelmi szériám is, szóval a hazai porondot abszolút uralom, a BL az még álom kategória, egyelõre a harmadik helyet sikerült megcsipni mint legnagyobb eredmény. Az összes játékosom hazai szinten csodagyerek kategória, simán 4-5 csillagos mindegyik, 7-8-as átlagot hoznak zsinórban. Van értelme ilyenkor nekiállni és keresgélni? Nyugatról nem tudom mennyire jönne már befutott 25 éves, afrikából, dél-amerikából meg max a tizenéves tehetségeket tudom elhozni. Van 20 millió euróm, maxra fejlesztett ifi és edzõközpontom, de nem tudok olyan játékost hozni aki annnnyival jobb lenne mint a mostaniak, akik ráadásul átlagban 20-23 évesek csupán.

azok voltak a jó játékok a maiak is jók de ott tényleg voltak jó játékosok mert manapság 1 csapatban max van 2 jó játékos a többi csak agyon van sztárolva de fogalmuk nincs a fociról nekem jobban tetszett a real madrid amikor még redondo hierro macmanaman raul morientes játszottak utánna jöt figo meg zidane akkor volt foci amikor ök elmentek megutáltam a real a maiak csak püfölik a labdát cr7 kiaz fut mint a hülye csinál egy visszasarkalás azt annyi de hol vannak azok a keresztbe amit zidane adott figonak aki egybõl visszarugta a ball szélre mert jött robi carlos az votl a foci a játékban is olyan embereknek 16-7-8-9 a technikája meg kreativitása mint pl jack wilsher én még életemben nem láttam töle egy cselt és most nem fikázni akarom mert az angol bajnokság a legjobb a világon de azé vicc hogy egy walcott meg falábunak van bállitva.
bakkerman
nagy meccs volt,micsoda nevek mindkét oldalon!!

bakkerman
7 forduló után 13 ponttal 10. helyen áll a csapat,a Real 100%-osan 21 ponttal vezet,de a BL miatt vannak eltolt meccseink,így végülis ha azokat pótoljuk feljöhetünk mögéjük.

bakkerman
a sport tv adta le az ünnepekkor a fradi BL meccseit,én is belenézegettem,komoly csapat volt az,és többet is kilehetett volna hozni abból a magból...csak ugye tudjuk mik történtek utána

zyndar
Ha már témánál vagyunk, akkor tegnap volt az egyik sportadón a Fradi BL szereplésérõl egy mûsor, ilyen nevekkel: Vincze, Hajdú, Lisztes, Kopunovics, Kuntics, Nyilas, Telek, Simon, Fatusi, Kecskés. Európa rettegett!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
visszavágó!
Barca-Dortmund 3-1 Rivaldo,Luis Enrique,Saviola ill. Amoroso

csoportkörbe az Ajax,Schalke,Spartak Moszkva vár ránk

bakkerman
nekünk meg van egy Kluivertünk meg Saviolank 😄

Bajnokok Ligája 3. selejtezõ kör elsõ meccs
Dortmund-Barca 1-2 Oliseh ill. Kluivert(2)

micsoda élmény olyan játékosokat irányítani mint Cocu,Gabri,Overmars,Frank de Boer,Luis Enrique,Rivaldo,Kluivert....bevallom õszintén a Dortmundból nem sok névre emlékszem ebbõl az idõbõl :S

Zenszkij
Robbie Keane-t igazold le. 4-3-3ban játszasd középsõ csatárként! Hatalmas csíter a srác xd.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
megoldottam,no para,indulhat a banzáj,FC Barcelona 01/02 !

bakkerman
felraktam a cm01/02-t,rámegyek start new game-re,és ez az üzenet fogad játékon belül:
"There is not enough available system memory to create the game. Please free up some more and try again."

nyílván egy 12 éves játéknak kevés a 2 mag 3.1 Ghz-en meg a 2 GB ram <#nevetes1><#nevetes1><#banplz> valaki valami tipp,hogy miért nem jó? 😊

bakkerman
köszi a linket!! <#worship>

Zenszkij

zyndar
Münchner Derby

És a Tabella eddig xD

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Minimális rendszerkövetelmény: Pentium 200, 64 MB RAM, 8xCD-ROM<#mf1>
nekem ez volt az elsõ manager játékom emléxik rá valaki? http://www.playdome.hu/cikk/25280/the_f_a_premier_league_football_manager_2000_pc
zyndar
Lezárult az átigazolási szezon és lement pár meccs, eddig mondhatni erõn felül teljesítünk <#idiota>
Transzferek
Meccsek

bakkerman
off totyikba valaki nem tudna linket adni a cm01/02höz? 😊 Át akarom írni a futballtörténelmet 😄D

Mor3llo
ne is mondd, CM 01/02ben, Simeone, Veron, Mendieta, Crespo...
Kb lehetetlen volt õket megfogni, szarrávágtak mindenkit
mint ahogy a Roma is...😄 Batistuta, Montella, Totti, Emerson, Cafu, Lima stbstb 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

köszi, ezaz. igazából a Realra játszott dolog inkább annyira mégsem érdekel, hiszen az "újabbakat" tudom, a régiek meg már vagy visszavonultak vagy már öregek 😊

szoltan
Játékos keresésénél be kell állítani h Home grown status - Grown at club, és akkor kidobja a saját nevelésû játékosokat. Persze ez nem egyenlõ azzal, akik valaha is a Realban játszottak, de arra nem tudom hogyan lehetne bõvebben keresni

Hala Madrid!

Nekem pár név aki beugrik az Soldado, Javi Garcia (City), Szalai, Parejo, Jurado, Carvajal.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Meg lehet nézni valahogy azt, hogy egy játékos játszott-e valamikor a Real Madridban? vagyis inkább lista kéne róla. Szeretném látni a jelenleg aktív, de ex-madridista játékosokat (a célom visszahozni a fiatalabbakat, illetve a saját neveléseket). Mata tudom, hogy Real nevelés, de rajta kívül még biztos van 1-2 jó játékos. A segítséget elõre is köszönöm.

Nálam tavaly (2012-2013 idény) a Madrid nem tudott tovább menni a BL csoportjából ahol még a city, a monpölié és az udinese voltak (3.ként europa ligában nyomultak tovább), amit az atletico ellen meg is nyertek mondjuk 😄

a bajnokságban a 3. helyre jöttek be végül (épphogy) és kaptak tõlem laza 20 pontot. Ugyhogy náluk már elmulott a világ dicsõsége 2013ra 😄
jah cm-ben a lazio meg a roma verhetetlen volt <#eplus2>
Zenszkij
lassan lökök már én is képet a Barcelonáról, 2019-ben nem jutottak tovább a BL csoportból, három 10 pontos lett, õk lettek a harmadikak LOÁL, Celtic verte õket a NOU Campban....így múlik el a világ dicsõsége

CR7 meg a Tolouseban játszik, szabadon volt igazolható 34 évesen XD

Zenszkij
Claudio Lopz se jó példa, a Valenciában lett nagy játékos.

Jaj szegény City BL csoport 3. forduló 😄
bakkerman
mondjuk még mindig azt az adósságot nyögik ami az akkori (túl)költekezés miatt született...

Mancini nagyon rossz példa, õ 15 évig a Sampdoria játékosa volt... de a Verón is többet játszott a Samp-ban mint a Lazio-ban! 😊)

www.smart-bus.hu

bakkerman
az biztos!! 2001-es keretük: Mihajlovic,Nesta,Stam,Mendieta,Simeone,Crespo,Kovacevic...elõkéne venni valami régebbi CM-et

Darthmushroom
múltkor volt szó a lazio-ról hát tényleg õk jönnek majd a feyenoord után. most utána nézve úristen milyen neveket adtak a foci világához: Salas,Nedved,Nesta,Mancini,Vieri,Ravanelli,Di Canio,Verón,Claudio Lopez,Dejan Stankoviæ,Fernando Couto ... és még sorolhatnám

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman

bakkerman
így múlik el a világ dicsõsége...Fernando Torres 2014 nyarán,30 évesen átadólistán és kölcsönlistán van a Chelseanél,az értéke 9 millió euró,de 7 millióért már vihetõ

bakkerman
Man City - Barca BL döntõ

weeee are the champioooons,weeee are the champiooooonssssss

bakkerman
2013/2014-es spanyol bajnok az FC Barcelona! Sikerült a címvédés

Jöhet a City elleni BL döntõ,illene visszavágni nekik a tavalyiért,na meg nehogymár egy arab bérenc csapat legyen az elsõ együttes,aki megvédi BL címét...