Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I met God. She's black
ilyen kivel történt már? 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
sortitoutsi_megapack letoltese fenyevekig tart 3 mirror-rol.
Koszi
Born to win
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A csapat sztárja a 18 évesen szerzõdtetett bizonyos Johan Elmander volt, aki hosszú éveket töltött a jobb szélsõ pozícióban, szezononként 10-15 gólt szerezve (akkor még nem volt valami ismert a való életben). A másik legendás alakja a klubnak David Prutton volt, akit ugyancsak fiatalon szereztem meg, és a védelem tengelyében játszott. Amikor R van Nistelrooy kiöregedett, szerzõdtettem egy fiatal hollandot a helyére, Rob Kooistra néven, aki folytatta a holland által megszokott góltermelést.
Ezeket nem felejtem el soha szerintem. 😊
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Aztán Premier Manager 3, majd USM98, aztán CM01/02. Utána FM2005.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
2 kérdésem is lenne
a 12höz van csinálva vmi retró mod szerû cucc? Nekem olyan kéne amivel kezdem mondjuk 2000-ben vagy még korábban és úgy zajlanak az átigazolásoko ahogy a valóságban is voltak, meg úgy fejlõdnek a játékosok ahogy tényleg történt. Szóval ilyen kis idõutazós cucc kellene, mert engem zavar hogy elkezdek egy játékot, aztán 5 szezon múlva már csak generáltak vannak szinte
A másik kérdés, hogy mennyire szoktatok vásárolgatni amikor már benne vagytok jó pár szezonnyit? Nekem most a Fradim 2019ben jár, próbáltam volna igazolni pár levezetõ öreg sztárt, de esélyem sincs semmi nagyobb névre, pedig ilyen 35 éveseknél próbálkoztam, fizuban simán tudnám tartani a licitet. A saját fiaimmal lazán be tudom húzni a bajnokságot, most asszem zsinórban az ötödik lesz, volt egy harminc valahány meccses gyõzelmi szériám is, szóval a hazai porondot abszolút uralom, a BL az még álom kategória, egyelõre a harmadik helyet sikerült megcsipni mint legnagyobb eredmény. Az összes játékosom hazai szinten csodagyerek kategória, simán 4-5 csillagos mindegyik, 7-8-as átlagot hoznak zsinórban. Van értelme ilyenkor nekiállni és keresgélni? Nyugatról nem tudom mennyire jönne már befutott 25 éves, afrikából, dél-amerikából meg max a tizenéves tehetségeket tudom elhozni. Van 20 millió euróm, maxra fejlesztett ifi és edzõközpontom, de nem tudok olyan játékost hozni aki annnnyival jobb lenne mint a mostaniak, akik ráadásul átlagban 20-23 évesek csupán.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Barca-Dortmund 3-1 Rivaldo,Luis Enrique,Saviola ill. Amoroso
csoportkörbe az Ajax,Schalke,Spartak Moszkva vár ránk
Bajnokok Ligája 3. selejtezõ kör elsõ meccs
Dortmund-Barca 1-2 Oliseh ill. Kluivert(2)
micsoda élmény olyan játékosokat irányítani mint Cocu,Gabri,Overmars,Frank de Boer,Luis Enrique,Rivaldo,Kluivert....bevallom õszintén a Dortmundból nem sok névre emlékszem ebbõl az idõbõl :S
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"There is not enough available system memory to create the game. Please free up some more and try again."
nyílván egy 12 éves játéknak kevés a 2 mag 3.1 Ghz-en meg a 2 GB ram <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#banplz>#banplz> valaki valami tipp,hogy miért nem jó? 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Transzferek
Meccsek
Kb lehetetlen volt õket megfogni, szarrávágtak mindenkit
mint ahogy a Roma is...😄 Batistuta, Montella, Totti, Emerson, Cafu, Lima stbstb 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hala Madrid!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
a bajnokságban a 3. helyre jöttek be végül (épphogy) és kaptak tõlem laza 20 pontot. Ugyhogy náluk már elmulott a világ dicsõsége 2013ra 😄
CR7 meg a Tolouseban játszik, szabadon volt igazolható 34 évesen XD
www.smart-bus.hu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Jöhet a City elleni BL döntõ,illene visszavágni nekik a tavalyiért,na meg nehogymár egy arab bérenc csapat legyen az elsõ együttes,aki megvédi BL címét...