Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barcelona - Real Madrid: 2 - 0 (Összetettben 2-1)
Messi (14, 17)
visszavágtunk a tavalyi vereségért...
Barca - Man United
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#banplz>#banplz><#violent>#violent>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Pont egy újpest és vidi meccs közé rakták be a BL meccset és tartalékolnom kellett. A 35 (!) meccses bajnoki veretlenségi sorozatom egy 2 perces hosszabbitás után a 96. percben lõtt 11-essel szakadt meg, ráadásul az újpest vert meg. És a poén hogy nem is kellett volna befújni a 11-est. Féltávnál 10 pont az elõnyöm, be fogom húzni valszeg, mert a Haladás üldöz csak, de akkor is idegesitõ hogy igy bukok el
hazain 3-1-re vezettünk a 93. percben, de egy utolsó utáni perces büntetõvel 3-2-re szépítettek, viszont ezt a pechet bõven visszakaptuk a visszavágó elsõ félidejében, amikor 4 kapufát rúgtak és 4 ziccerük is volt, de mégis mi vezettünk 2-1-re. aztán a második félidõben némi meglepetésre már teljesen a mi akaratunk érvényesült és akár növelhettük is volna az elõnyt, de végül maradt ez a végeredmény, úgyhogy 5-3-as összesítéssel a Chelsea-t is kiütöttük 😊
a negyeddöntõben egy másik angol csapat, a Man Utd jön majd brutálisan erõs kerettel, szóval érdekes meccsek lesznek. fõleg a sorsolás szeszélye miatt...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Válaszokat elõre is köszönöm. Esetleg ti is segíthettek esetleg. Sahtar Donyeck-el vagyok és Jádson eladásán gondolkodom. Ahogy nézem sztem nagyon jó a Statja de magas a fizetése 29.000 hetente és 28 éves. Helyette gondolkodom 2 nagyon jó képességû fiatalon. Alan Patrick és Vitaliy Vitsenets-en. 2en talán megoldahatnák hogy helyette játszanának. 2 együtt is csak 12750 fizut tesznek zsebre hetente. Ti ilyen helyzetben mit tennétek?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lille - Barca 3-0
gratulálok,holnap folytatom a játékot.
Nagyjából ez lesz a csapat:
Valdes/Pinto - Alba/Azpilicuéta - Piqué/Song - Puyol/Masch - Alves/Montoya
Xavi/Fabregas- Iniesta/Thiago - Villa/Cuenca - Pedro/Kiko - Messi//Tello - Neymar/Ademílson
4-2-2-2 két középsõ középpályás irányít, két szélsõ tkpval, és két csatár, tavaly bevált remélem idén is mûködni fog.
Felemás szezonon vagyok tul a Barcával. A bajnokság már a 34. fordulóban eldõlt a végeredmény: 1. Barca 96p, 2. Bilbao 77p, 3. Real 76p, 4. Ateltico 74p. sokáig a Real a 4. volt az utolsó fordulóban dõlt el h felérnek a dobogóra. A spanyol kupát behúzták, mi kiestünk a harmad osztályú Tenerife ellen 😄 a 4. fordulóban. idegenben kikaptunk 2-0ra a fiatalokkal, otthon 3-0ra mentünk aztán a hosszabításban begyötörtek 1et ahogy az lenni szokott. A BL-ben a Galatasaray, Schalke, Nordjelland (vagy mi a halál?) csoportból simán tovább mentünk, aztán kinyomtuk a Porto-t 6-1 el, a Man City se okozott gondot (legalábbis ugy gondoltam) otthon és idegenben is 2-1 lett, hosszabítás után a 116 percben Cuenca tovább lötte a csapatot. Aztán jött az Arsenal: 2 - 0 otthon 0 - 4 idegenben 😄. Pápá BL...
Igazolások: Busquets távozott a Cityhez 25 Millió fontért, Adriano a Psg-hez 9 Milláért. (nem találtam velük a hangot: Adrianot bár játszattam elég sokat, Albával rotáltam a bal szélen, valamiért átadó listára akart kerülni), Busquets meg folyamat sirt mint a fürdõs qrva elegem lett belõle (amúgy is sokan voltak az õ posztján, Song, Mascerano stb. tudom h jó játékos de jobb volt ez így), érkezõ 2 volt, az egyik egy fiatal brazil Ademílson (a B keretbe) és Pato. Ez utóbbi nekem nagyon nagy csalódás volt. 30 milláér jött januárban. 3X volt sérült 1-3 heteket hagyott ki. 16 meccsen lépett pályára (8 kezdõ 8 csere), de csak 3 gólig jutott és 5 assistig (a 3 gólt a nem túl acélos Valladolid ellen szerezte), nem igazán alkotott maradandót, most meg nem tudom mi legyen vele. Szívem szerint eladnám, de lehet adok még neki egy évet (vagy felet).
Az év pozitív figurái (Leót leszámítva, mert õ egy marslakó 😄): Kiko Fermenia volt számomra a no.1, a B keretbõl hoztam fel év elején mint kiegészítõ embert, aztán több lett annál (Sajnos volt 2 hónap amikor nem volt Messi, Pedro és Alexis sem Cuencat meg tévedésbõl nem neveztem a bajnokságba😉 ) Akkor kapott bizonyírási lehetõséget a jobb szélen. a mérleg: 19(24) 13 gól 9 assist (ezzel a 3dik legeredményesebb a csapatban) 4 meccs legjobbja cím 7.3mas össz osztályzat (a legtöbbször a 80. perc után állt be csereként), szóval nekem nagyon bejött a játéka. Aki a hátán vitte a csapatot sokszor (a sérülések idején is) az nem más volt mint Villa: 47(5) meccs, 34 gól, 13 assist, 5 meccs legjobbja cím (BL gólkirály)(a csapatban is õ volt a gólikrály), Leó sokáig volt sérült 3 hónapig valami csipõ problema miatt, így õ 33 meccs 28 gólig jutott. Piqué és Alves is parádéztak.
Most szabadságon van a csapat, Puyol, helyére érkezhet valaki, aki dõvel átveszi a helyét valamint bal oldali védõt kéne kerítenem Alba pótlására (Abidal ugye egész évben nem játszott lehet túladok rajta) a középpályán (Xavi, Iniesta, Cesc, és Thiago, megfelelõnek tûnnek) ide és a védelembe is beugorhat Mascerano és Song is. a szélek is erõsek (Pedro/Cuenca/Tello/Alxis/Kiko), elõl Leó, Villa és Pato(?), lehet csak a B-be hozok pár fiatalt, még meglátom.
bl elõdöntõ: camp nouban 2 - 0ra lefociztuk õket, esélyük nem volt. megyünk az emiratesbe. 2.perc vezetnek 3. perc 2-0, 10. perc 3 - 0 gervinho mesterhármas 😛
14. perc 4 - 0 aztán lepörög az idõ félidõig. második félidõ támadunk mint állat, nekik helyztetük nincs. 22-6 a kapura lövés arány. végeredmény 4 - 0 bye bye bl.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Jonas Svensson
Malaga-Barca 0-1
kiestünk
hát kurva nehéz lesz a visszavágó...<#falbav>#falbav>
közben megy a BL, ahol eddig (szinte) minden terv szerint alakul. az Arsenal elleni gyõzelem után mentünk a Brest-hez, ahol a kiállítás és a 0-2-es félidõ után szerintem örülhetünk a döntetlennek, majd fogadtuk a Dortmundot, ahol a jó hajrának köszönhetõen sikerült magabiztos gyõzelmet aratni. Dortmundban egyébként van egy régi ismerõs, Smid 2020 nyarán ment el tõlünk a németekhez, miután kifizették a 20 millás kivásárlási árát (amióta megkötöttem vele ezt a szerzõdés, inkább többet fizetek egy játékosnak hetente, csak ne legyen min fee release clasue...)
szóval 3 forduló után 7 ponttal vezetünk az egyaránt 4-4 pontos Dortmund és Arsenal, valamint az 1 pontos Brest elõtt, viszont még megyünk a két nagyhoz.
Malaga-Barca
Real Madrid-Atletico
remélem összejön a Clasico a döntõben!!
Barca - Espanyol 7-2 Falcao(3),Messi(2),Tello,Thiago
már a 30. percben 4-0 volt...ilyen meccseken esküszöm sajnálom az ellenfelet,kijönnek a Nou Camp-ba,és egy félidõ alatt meglesznek alázva...
57-4 lövésmutató...valamit nagyon eltaláltam amikor megálmodtam ezt a taktikát,ennyire sikeres játékom még nem volt az fm13-ban,letoltom ezt a szezont a Barcaval,és kipróbálom ugyanezt a taktikát egy másik országban,kiváncsi vagyok,most vagy ennyire kibaszott jó a csapatom,vagy ez a taktika tényleg ördögi...idegenben is lazán megvan átlagban a 25 lövés meg 60%-os labdabirtoklás,ami kikúrt jó
Valencia-Barca 3-1
Tipikusan az a meccs volt,amikor ugyanúgy megvoltak a lehetõségeink mint az eddigi meccseken,de semmi nem jött be,az ellenfél viszont most élt a saját lehetõségeivel. Inkább most jöjjenek ezek a meccsek,mint tavasszal amikor ott van a kupa meg a BL is
42 lövés,ebbõl 27 kapura,6 ziccer,szerintem ez nálam az idei gémben rekord ami a lövéseket illeti,beteges szám egy bajnoki meccsen...
mivel az Arsenalon kívül még a Dortmund is a csoportunkban van (a harmadik ellenfél a Brest, de õk sem rosszak), így a továbbjutás szempontjából nagyon fontos, hogy lehetõleg az összes hazait nyerjük meg, mert egyébként nincs sok esélyünk a továbblépésre.