A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90291 Pro Vercelli 2013-2014.
Arrivederci Serie B!Letudtuk itt a második szezonunkat is,azt kaptam,amit vártam,sőt egy kicsit többet is.Komoly riválisunk nem volt,gyakorlatilag semmiféle ellenállásba nem ütköztünk.A végére hárommal megdöntöttük a korábbi gólrekordot,de a száz nem jött össze.Tabella.Délután felraktam a fontosabb embereimről képeket,ennek tudatában ez a diadalmenet elég nagy szégyen a ligára nézve,de ez legyen az ő bajuk.Már télen látszott,hogy csak egy ebola járvány akadályozhat meg bennünket a győzelemben,más nem.Aminek nagyon örültem,az a kupa volt.Mert a Milan elkövette ugyanazt a hibát,mint korábban a Juve.Olyan csapattal állt ki ellenem,amelyik tele volt csalódott,átadólistás emberekkel,akik alig játszottak addig.Pl.Abate,Niang,Albertazzi,Amelia,Strasser,Pazzini,Antonini.Összesen sem játszottak tizenöt meccset a szezonban.Úgyhogy ők is beleszaladtak a késbe.A 30 éves Greco rúgta mind a négy gólunkat.A döntőben 11-esekkel megvert a Napoli.De erre sokkal büszkébb voltam,mint megnyerni ezt a piskóta bajnokságot.Áprilisban,mikor már minden eldőlt,kihagytam négy meccset(szabi),de nélkülem is simán behúzták mindet.(Amikor visszajöttem,akkor még én buktam velük egyet.Úgyhogy nagyon nem veregetem a saját vállamat.)A tavaszi meccsek egy része.Tehát ősszel Serie A+egy ajándék Európa Liga(a Napoli második lett a Serie A-ban).Utóbbi nem nagyon hiányzott,de a reputációnknak csak nem fog ártani egy csoportkör.Szóval jön az átigazolási szezon,egy wonderkidem már biztos lesz.A scoutok ajánlgatnak még egypár nagy jövő előtt álló srácot,alaposan körül fogok nézni.Az új szezon rajtja előtt majd jelentkezem,ha még nem unjátok a novelláimat.