Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meccs stat:
lövések 26-11
kapura 16-5
ziccerek 6-0
labda 63-37
szögletek 11-2
Xavi,Puyi,Leo végig ülték a meccset a padon,nem volt rájuk szükség :DD Jöhet a Getafe idegenben!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Másik ami feltûnt, talán a minden eddiginél részletesebb grafika miatt, hogy miért ilyen rohadt pici a labda? :D
A többi meccsmotort nem érintõ újítás egyébként nagyon tetszik.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I met God. She's black
msn:[email protected] bárki felvehet
(másnaposság)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Többen írták már kül,. fórumokon, hogy USA-n kívül nem engedi elkezdeni a letöltést :(
bl sorsoláson megtudtuk h a csoportkörbe jutásért a Lille lesz az ellenfél, ez sajnos nem túl nagy öröm a klub és szurkolok körébe mivel könnyebb ellenfelet is kaphatunk volna.
2.bajnokin a Heracles-hez utaztunk, tudtuk h kötelezõ gyõzni nem okozhatunk csalódást az elsõ bajnoki után. sajnos a meccs nem úgy indult mint vártuk ismét hátrányba kerültünk. De Guidetti ismét gólt szerzett és egyenlítettünk, majd Svensson távoli bombájával már vezettünk is. majd jött a 90.perc mikor a hazai játékosok mindent megtettek az egyenlítésért.de a védõk kifejelték a labdát és azt Svensson egybõl kapura lõtte a saját 16sától és a kint álló kapus úgyan beletudott ütni de a gólt nem bírta megakadályozni,így végképp eldõlt a meccs. megvan az elsõ gyõzelem.
3.bajnokin a "teknõbe" fogadtuk az AZ Alkmaart, egy végtelenül unalmas félidõ után a 2.játékrészben egymásnak estek a csapatok. helyzet itt,helyzet ott. és végül egy szöglet után Guidetti fejessével megszereztük a vezetést. rögtön visszább is vontam a csapatott h inkább próbálkozunk kontrákkal és hiába volt a vendégeknek és nekünk is sok helyzette a meccs 1:0 maradt.
Bl 1.meccs a csoportért: itthon fogadtuk a lille-t, itt nem mertem az alap felállással kiállni tudtam h veszélyes lenne. így egy védekezõbb 442-s taktikával álltunk ki ami sikerrel is járt mivel két szép kontra végén Goosssens és Guidetti góljával 2:0 nyertünk.
4.bajnoki idegenbe Ado Den Haag. tudtuk h nehéz lesz idegenbe egy ilyen kisebb csapat ellen nyerni, de h ennyire azt nem. végigtámadtuk a meccset a hazaiknak szinte momentuma se volt és mégis a 78.percig 0:0 volt a meccs, amit végül Guidetti szakított meg, mert jól érkezett a egy lapos beadásra. így végül csak 0:1 de nyertünk.
Bl visszavágó, a szezon eddigi legfontosabb meccse. visszaálltunk a 442re h stabilabb legyen a csapat. sajnos ez lehet hatalmas mellé fogás volt mert közünk nem volt a meccsen, de a félidõbe tartottuk magunkat csak 1:0 volt. majd jött a lille 2:0 erre még egy szöglet után De Vrij fejessével tudtunk válaszolni de innen szinte momentumunk se volt és végül 4:1 veresség, amivel az álom szerte foszlót h bl csoportkör legyen.
El sorsolás se kedvezett nekünk: Lazio,Ath. Madrid,Dinamo Zágráb
folytatás késõbb <#vigyor2>#vigyor2>
Svájci és Skót felkészülési meccseken próbálgattam a csapatott ezért változó eredmények is születtek. ezen kívül folyt a 4231 taktika betanulása az edzéseken. elsõ utunk svájba vezetett, majd zárásként a fiókcsaptatunkkal találkoztunk.
Grasshoppers 0:2 Feyenoord
Dundee 1:4 Feyenoord
Falkirk 1:0 Feyenoord
Ross Country 0:1 Feyenoord
Excelsior 2:3 Feyenoord
közbe megtudtuk h bl elsõ körbe igen neves ellenfelet kaptunk a Panathinaikos személyében. elsõnek Mi utaztunk Görögo.ba. Majd egy végtelenül kiegyenlített meccsen egy szabadrúgás góllal nyertünk 0:1ra. gólszerzõ Goossens.
Elsõ bajnokin itthon fogadtuk a Groningen csapatát. A végül 1:1 végzõdött mérkõzés után messze nem lehettem elégedett, sokkal jobban játszottunk és vezettünk is de egy hiba elég volt hátul h egyenlítsenek. így nem túl boldogan vártuk a Pana. meccs visszavágóját. ahol sikerült is bekezdeni mivel 0:2re ment az ellenfél és a meccs végén "all attack"on sikerült Guidetti és Cissé góljaival egyenlíteni a továbbjutásért.
folytatás: augusztus, bajnoki veretlenség, és bl csalódás
Roland Koeman távozása után megkezdtem munkámat a klubnál. elsõ sajtó konferencián kijelentettem h fiatalok igazolásával próbálom majd erõsíteni a keretet, és támadófocival szeretnék a közönségnek kedveskedni. jelenleg pedig a védelmet tartom a klub legerõsebb részének, De Vrij vezetésével. legfõbb igazolási célpontom pedig John Guidetti újra kölcsönvétele, mivel tavalyi szezonba 26bajnokin 20góllal segítette a klubot a bl-be induláshoz.
Ígéretemhez híven fiatalokkal erõsítettem meg a klubot:
19éves Norvég Jonas Svensson 750e Fontért
20éves Svéd Oskar Hiljemark 1,1m Fontért
20éves Svéd John Guidetti kölcsön
18éves Brazil Adryan 1,6m Fontért
komolyabb távozó csak Schaken 2m Fontért a Heerenveen--be
folytatás: felkészülés és elsõ tét meccsek
Tudtok valami letöltõs megvásárlási lehetõséget a steam-en kívül, ami olcsó ?
Amazon-on megtaláltam év végi akcióban 19.99É-ért (ami nagyjából 4500Ft) de nem engedi letölteni, csak ha USA címet adok meg.
Szerintetek, ha megadok kamu USA címet, akkor miután letöltöttem, el fogom tudni indítani ? Utána már nem vizsgálja a régiót ?
5000 HUF-ot költenék rá, többet nem.
Ennyiért tud valaki letöltõs verziót ?
Köszi elõre is...
Üdv.
I met God. She's black
Lassan ugyan, de befejeztem az elsõ szezont az új játékban. A TSV 1860 München csapatával kezdtem. A média a 8. helyre várt, ezt sikerült jelentõsen túlteljesíteni. Tabella
A cserekapus és egy létszámon felüli vkp eladásával némi pénzt is sikerült csinálni, a kezdõbe 2 embert igazoltam, mert egyébként rendben volt a keret. Mattheus és Machado is nagyon bevált, utóbbi szabadlistás volt. Itt vannak a Statok.
Nálam is rengeteg volt a sérülés, Blanco 9 hónap, Machado 3, Evson 4 hónap és több 6-7 hetes sérülés is súlytott, pedig az edzés közepesen volt végig és pihenõt is kaptak eleget. Király Gabi sajnos nem marad az új szezonra, mert csak csere lenne és túl sokat kér :)
Boldog Új Esztendõt mindenkinek!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
marad szerintem a feyenoord, vagy ha nem jön át majd váltok. de azért felkészülök h olyan lesz mint a skótoknál h nem sok lové lesz :D
ez a vidi a kedv csináló