Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Barca-Valencia 4-0 Iniesta,Fabregas,Alexis,Villa
meccs stat:
lövések 26-11
kapura 16-5
ziccerek 6-0
labda 63-37
szögletek 11-2

Xavi,Puyi,Leo végig ülték a meccset a padon,nem volt rájuk szükség :DD Jöhet a Getafe idegenben!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bocsánat amit elfelejtettem, hogy még 33 órán keresztül érhetõ el ez az akció

Haligali, steamen most 50%-al olcsóbban (24,99eur) meg lehet venni a 2013-at, hátha valakinek így már elérhetõ

zorrobomber
Na megvettem én is az ideit, az szerintetek normális hogy eszméletlen mennyiségû kapuralövés és gól van eddig nálam? Létavértest 9-0ra vertem Lokival, a Bl selejtezõben pedig a Neftçi ellen idegenben úgy nyertem 3-1re hogy nekem 20 feletti, nekik pedig ~15 kapuralövésük volt.

Másik ami feltûnt, talán a minden eddiginél részletesebb grafika miatt, hogy miért ilyen rohadt pici a labda? :D

A többi meccsmotort nem érintõ újítás egyébként nagyon tetszik.

Zenszkij
4-4-2-õt én is utálom, de az ideiben ezt kell preferálni

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
fmclassiccal az a baj,hogy csak 3 országot lehet betölteni,én meg hozzávagyok szokva az 50-60 ezres játékos détbészhez...

Darthmushroom
ja ideibe a 442 nagyon nyerõ, celticbe azt használtam, sajnos feyenoord kerete nem épp alkalmas arra úgyh most 41221 használok, elég jól megy, majd képek rakok fel ha befejeztem a szezont.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Na csak hogy valami jót is írjak, kezdtem egyet a Spursszel, hát most meg eddig nem lehet megállítani.:D Tényleg fontos, hogy legyen 3-4 jó taktika elmentve, és azokat megpróbálni meccsen belül is jól cserélgetni. Illetve amit korábban többen is írtak megerõsítem, a 4-4-2-re érdemes alapozni szerintem is, pedig ezt nem használtam kb 8 éve.:)
LasDen
ha a régi élményt akarjátok, akkor arra találták ki az FMClassicot...semmi cifrázás, egy jó taktika és mindenkit versz......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
szerintem csak azért nehezebb a játék, mert itt nem elég h egy kis csapatba veszel 2-3embert meg egy jól betanult taktika és kész, jövünk fel. itt szerintem igazolni is nehezebb, nem elég h max aláírási pénz és biztos téged választ. meg egy taktika nem elég h idegenbe meg otthon is jó legyél.(max ha ilyen védekezõs kontrázos focit akarsz)+ég és föld mint a valóságba egy nagy csapat meg egy kicsi, max szerencsével lehet nyerni. lásd Celtic-el vertem a Realt, de a Pool meg lefocizott, de végül is 1:1 maradt de az max hazai pálya elõnye volt.

bakkerman
*szakadék

bakkerman
hát igen,óriási a szakad a nehéz,de izgalmas játék és az idegörlõ között. sajnos az idei jópár alkalommal átmegy utóbbiba. eddigi részeknek is voltak agybaszó dolgai,de volt megoldás mindenre,ha jó az ember a játékhoz! De az ideiben nagyon sokszor azt érzem,hogy csinálhatok én bármit,fölösleges. Ha néha fut a szekér,örülni se merek,mert ismerem már annyira ezt az idei gémet,hogy tudjam korai örülni...na mind1

Zenszkij
Az idei játék valóban nehezebb, és azért mert egyszerûen belekerült ez a gép csakazértis lõ egy gólt effektus. 3-0-s állásnál se vagyok nyugodt. EZ a szélrõl bead gól meg az agyamra megy. Múltkor betettem egy full és egy winbacket is, mindkét poszton. És így is elmentek a szélen :D. Casualkodásra jó az idei, tolni egyet a MU-val Barcával. Komoly karrier idegörlõ és felesleges próbálkozás. Mondhatnánk élethû lett a játék, mivel egy Scunthorpe sose lesz BL gyõztes. Pont az élmény tûnt el, hogy mi elérhetjük ezt a játékban.

én max akkor állok vissza ha 3-0-ra vezetek vmi szar csapat ellen és pihentetni akarom öket de az a való életben is ugy van ha egy csapat korán vezetés szerez és ráül a végén tuti kiegyenlít az ellen pl everton-tottenham 0-1 90. percben még és 2-1 lett az evertonnak nemrég volt ez a mecs ha látta valaki
bakkerman
lófaszt nem ér,próbáltam már én is,elõnyben hátratoltam a védelmet,megmondtam a csapatnak hogy becsüljék meg a labdát,ne vállaljanak rizikót,a meccsmotor lepörgette a komplett második félidõt,majd a 90+2. percben a semmibõl jön egy szöglettel az ellenfél,és persze gól. És ezt nem egyszer eljátszotta velem a gép

bakkerman
az idei játékban már egyáltalán az problémát jelent,hogy 2 év alatt egy Cityvel bajnok legyen az ember :) én pl.: még nem is kezdtem feljutó,nagy kis csapattal,mert tudom hogy csont nélkül kiejteném õket. Még mindig tanulom a játékot,próbálok rájönni melyik lehet az a taktika,formáció amit széleskörben lehetne alkalmazni. És néha lazitásképpen játszok a 12-vel,ahol szarrá nyerem magam :DDD

Sysfox
Hidd el, vásárlás után még rosszabbul hangzik! :D

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

nemrégiben befejeztem az elsõ szezonom a 13-mal is (nb2-putnok), és nekem is vegyes érzelmeim vannak a meccsmotorral kapcsolatban, de ugyanakkor a többi újítás tetszik nagyjából, szóval pozitív az összkép. persze azért ebben az is szerepet játszik, hogy 1 elég jó szezonom volt, mindennel megpakolva.. jó formák és egyéni teljesítmények mellé néhány gólgazdag, izgalmas meccs, meg ezek ellenkezõi is.. no meg a kapusom is betalált egy alkalommal.. <#mf1> vmi összefoglaló félét írok, ha lesz kedvem és érdekel is valakit :D
vedd meg nyugodtan a hibái ellenére is nagyon jó meg nem is baj hogy 2 szezon után nem lesz bajnok az ember egy feljutó csapattal mert az nem is lenne reális
húzd hátrébb a védelmet meg a két középsõ védõ legyen gyors nekem bevált így már nem kapok olyan sok gólt a szélrõl mert máshonnan szinte nem is kap gólt az ember az ideiben<#mf1> meg nekem nincsenek kései gólok a meccseken se én se az ellenfél nem rúg a 90. perc után <#nemtudom>
szabii98
azért elég szar ilyeneket olvasni, vásárlás elõtt állva, úgy hogy az fm11-12 már nem elég jó, mert tudom hogy van jobb :D:D:D vicces szitu

I met God. She's black

Tök mindegy melyik csapattal kezdek, hiába csinálok 4-5x mutatókat lefocizva az ellenfelet, állandóan gólt rugat az ellenféllel, 1-2 alap, ha nem rúgnak kapura sem egy öngólt simán összehoz. nagyon bosszantó az idei játék, ha tudom ilyen meg nem veszem...
webibebi
sziasztok! az mitõl lehet h indításnál ezt írja ki a játék: not well-formed (invalid token) at line 1 of window1.xml ?

msn:[email protected] bárki felvehet

bakkerman
jobb meccsmotorban gazdag boldog új évet kívánok

(másnaposság)

LasDen
Boldogat...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA
BUÉK nektek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

van benne valami de azért elég jól leköti az embert még a hibái ellenére is
bakkerman
ebben az idei játékban nagyon úgytûnik ALAPJAIBAN lett elbaszva a meccsmotor,és ezen nem fognak segíteni a patchek...

Darthmushroom
visszaléptem fmbe de gyorsan ki is léptem. hiába a 80. patch már..-.- ugyebár 13.2.1 ekkora fos meccs motort én még nem láttam. 20-5 lõvés stat nekünk és akkor 1:1 meg 2:2 a VVV és a Dinamo meccs elsõ idegenbe második otthon. oké van ilyen de kétszer egymás után az már vicc,semmibõl 70.perce elsõ valami amit mutat (extended-n) a meccsbõl nekik egybõl gól, PSV meccs jönne szóval kilépés.

kosheen
Ligakupa az ér? 40 meccse veretlen voltam, de most a B/u19-es vegyes csapat kikapott Debrecenben :D

megkapod a kódot amit steamen belül aktiválsz, onnantól kezdve akkor és annyiszor töltöd le ahányszor akarod.

Miután már kifizetted mondjuk pl az Amazonon :( Az azért ciki lenne, hogy kifizetem, de nem tudom letölteni :(
És nem volt gond a letöltésnél ? Steamen kellett regisztrálni/aktiválni ? Gondolom onnan kellett tölteni is ?

Többen írták már kül,. fórumokon, hogy USA-n kívül nem engedi elkezdeni a letöltést :(
vagyis most tavasszal vettem, de az mindjárt tavaly lesz..<#vigyor>

én tavaly a 2012-t amazonon vettem 6 dollárért kamu amerikai címmel és azóta is gond nélkül mûködik.

Darthmushroom
Feyenoord augusztus, bajnoki veretlenség, és bl csalódás:
bl sorsoláson megtudtuk h a csoportkörbe jutásért a Lille lesz az ellenfél, ez sajnos nem túl nagy öröm a klub és szurkolok körébe mivel könnyebb ellenfelet is kaphatunk volna.
2.bajnokin a Heracles-hez utaztunk, tudtuk h kötelezõ gyõzni nem okozhatunk csalódást az elsõ bajnoki után. sajnos a meccs nem úgy indult mint vártuk ismét hátrányba kerültünk. De Guidetti ismét gólt szerzett és egyenlítettünk, majd Svensson távoli bombájával már vezettünk is. majd jött a 90.perc mikor a hazai játékosok mindent megtettek az egyenlítésért.de a védõk kifejelték a labdát és azt Svensson egybõl kapura lõtte a saját 16sától és a kint álló kapus úgyan beletudott ütni de a gólt nem bírta megakadályozni,így végképp eldõlt a meccs. megvan az elsõ gyõzelem.
3.bajnokin a "teknõbe" fogadtuk az AZ Alkmaart, egy végtelenül unalmas félidõ után a 2.játékrészben egymásnak estek a csapatok. helyzet itt,helyzet ott. és végül egy szöglet után Guidetti fejessével megszereztük a vezetést. rögtön visszább is vontam a csapatott h inkább próbálkozunk kontrákkal és hiába volt a vendégeknek és nekünk is sok helyzette a meccs 1:0 maradt.
Bl 1.meccs a csoportért: itthon fogadtuk a lille-t, itt nem mertem az alap felállással kiállni tudtam h veszélyes lenne. így egy védekezõbb 442-s taktikával álltunk ki ami sikerrel is járt mivel két szép kontra végén Goosssens és Guidetti góljával 2:0 nyertünk.
4.bajnoki idegenbe Ado Den Haag. tudtuk h nehéz lesz idegenbe egy ilyen kisebb csapat ellen nyerni, de h ennyire azt nem. végigtámadtuk a meccset a hazaiknak szinte momentuma se volt és mégis a 78.percig 0:0 volt a meccs, amit végül Guidetti szakított meg, mert jól érkezett a egy lapos beadásra. így végül csak 0:1 de nyertünk.
Bl visszavágó, a szezon eddigi legfontosabb meccse. visszaálltunk a 442re h stabilabb legyen a csapat. sajnos ez lehet hatalmas mellé fogás volt mert közünk nem volt a meccsen, de a félidõbe tartottuk magunkat csak 1:0 volt. majd jött a lille 2:0 erre még egy szöglet után De Vrij fejessével tudtunk válaszolni de innen szinte momentumunk se volt és végül 4:1 veresség, amivel az álom szerte foszlót h bl csoportkör legyen.
El sorsolás se kedvezett nekünk: Lazio,Ath. Madrid,Dinamo Zágráb
folytatás késõbb <#vigyor2>

Darthmushroom
Feyenoord felkészülés a bajnoki idényre,bl rajt,bajnoki rajt:
Svájci és Skót felkészülési meccseken próbálgattam a csapatott ezért változó eredmények is születtek. ezen kívül folyt a 4231 taktika betanulása az edzéseken. elsõ utunk svájba vezetett, majd zárásként a fiókcsaptatunkkal találkoztunk.
Grasshoppers 0:2 Feyenoord
Dundee 1:4 Feyenoord
Falkirk 1:0 Feyenoord
Ross Country 0:1 Feyenoord
Excelsior 2:3 Feyenoord
közbe megtudtuk h bl elsõ körbe igen neves ellenfelet kaptunk a Panathinaikos személyében. elsõnek Mi utaztunk Görögo.ba. Majd egy végtelenül kiegyenlített meccsen egy szabadrúgás góllal nyertünk 0:1ra. gólszerzõ Goossens.
Elsõ bajnokin itthon fogadtuk a Groningen csapatát. A végül 1:1 végzõdött mérkõzés után messze nem lehettem elégedett, sokkal jobban játszottunk és vezettünk is de egy hiba elég volt hátul h egyenlítsenek. így nem túl boldogan vártuk a Pana. meccs visszavágóját. ahol sikerült is bekezdeni mivel 0:2re ment az ellenfél és a meccs végén "all attack"on sikerült Guidetti és Cissé góljaival egyenlíteni a továbbjutásért.
folytatás: augusztus, bajnoki veretlenség, és bl csalódás

Darthmushroom
Feyenoord július
Roland Koeman távozása után megkezdtem munkámat a klubnál. elsõ sajtó konferencián kijelentettem h fiatalok igazolásával próbálom majd erõsíteni a keretet, és támadófocival szeretnék a közönségnek kedveskedni. jelenleg pedig a védelmet tartom a klub legerõsebb részének, De Vrij vezetésével. legfõbb igazolási célpontom pedig John Guidetti újra kölcsönvétele, mivel tavalyi szezonba 26bajnokin 20góllal segítette a klubot a bl-be induláshoz.
Ígéretemhez híven fiatalokkal erõsítettem meg a klubot:
19éves Norvég Jonas Svensson 750e Fontért
20éves Svéd Oskar Hiljemark 1,1m Fontért
20éves Svéd John Guidetti kölcsön
18éves Brazil Adryan 1,6m Fontért
komolyabb távozó csak Schaken 2m Fontért a Heerenveen--be
folytatás: felkészülés és elsõ tét meccsek

Sziasztok.

Tudtok valami letöltõs megvásárlási lehetõséget a steam-en kívül, ami olcsó ?
Amazon-on megtaláltam év végi akcióban 19.99É-ért (ami nagyjából 4500Ft) de nem engedi letölteni, csak ha USA címet adok meg.
Szerintetek, ha megadok kamu USA címet, akkor miután letöltöttem, el fogom tudni indítani ? Utána már nem vizsgálja a régiót ?

5000 HUF-ot költenék rá, többet nem.
Ennyiért tud valaki letöltõs verziót ?

Köszi elõre is...
Üdv.
szabii98
Media Marktban vagy Tescoban, 576ban lehet kapni a játékot?

I met God. She's black

szabii98
A steam 25%-kal olcsóbban adja a játékot, Január 5ig...(így is egy ezressel drágább, mint a cdgnél pl. :D:D)

I met God. She's black

zyndar
Üdv Urak!
Lassan ugyan, de befejeztem az elsõ szezont az új játékban. A TSV 1860 München csapatával kezdtem. A média a 8. helyre várt, ezt sikerült jelentõsen túlteljesíteni. Tabella

A cserekapus és egy létszámon felüli vkp eladásával némi pénzt is sikerült csinálni, a kezdõbe 2 embert igazoltam, mert egyébként rendben volt a keret. Mattheus és Machado is nagyon bevált, utóbbi szabadlistás volt. Itt vannak a Statok.

Nálam is rengeteg volt a sérülés, Blanco 9 hónap, Machado 3, Evson 4 hónap és több 6-7 hetes sérülés is súlytott, pedig az edzés közepesen volt végig és pihenõt is kaptak eleget. Király Gabi sajnos nem marad az új szezonra, mert csak csere lenne és túl sokat kér :)

Boldog Új Esztendõt mindenkinek!!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

elég nehéz sajna , szerintem újat kezdek valami nagyobb csapattal
Darthmushroom
kb 1-2.osztályig nem is lesz pénzed (ha nem jön új tulaj) legalább is régi fmbe így volt. lejárt szerzõdésûek között kell vadászni minden évbe kb 5-10 játékost akivel újra osztályt tudsz lépni. régieket meg akár ingyen is eladni más kluboknak h legyen szabad fizu keret.

Kezdek megakadni a Chester karrieremnél sajnos nem igazán jönnek az eredmények 6. osztályból feljutottam az 5. osztályba onnnan pedig a 4. be és itt megragadtam semmi pénz nincs kölcsönbe nem akarnak jönni a játékosok MU az anya együttesem onnan se jönnek kölcsön játékosok ötletek ?
Zenszkij
Ez a Malaga a 2013ban egy hatalmas nagy retek lett, 3. évemben kivágtak, úgy hogy én voltam az év edzõje, az arab fax nem ad pénzt semmire, nem is bánom, csak felidegelt az egész. BL-ben továbbjutásra állunk, de a 10. hely nem tetszik az arabnak, mikor egy fillér pénzt nem adott. Nevetséges, banki kölcsönt vett fel. Hagyjuk már, jól tönkretette azt a csapatot.

Darthmushroom

Darthmushroom
olasz bajnokságot nagyon nem szerettem,+ játékba se jött át soha. utóbbi 3-4 fmbe 1 komolyabb karrierem volt ott. mondjuk Lazio kerete tetszene, dobogóért simán lehetne menni 1.évbe is.
marad szerintem a feyenoord, vagy ha nem jön át majd váltok. de azért felkészülök h olyan lesz mint a skótoknál h nem sok lové lesz :D
ez a vidi a kedv csináló
https://www.youtube.com/watch?v=h4vdKk6GiLw

Darthmushroom
ja vettem észre a futball huligánok hollandia részbe :D am nem semmi hangulatot szoktak nyomni a stadionokba, ez meg nekem nagyon átjön. Mu után a Celtic-Galatasaray-t is csak azért szerettem meg, külön életérzés lehet ott élõbe az ilyen csapatoknak szurkolni.

nyomass egy Lazio karriert ;)