Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Feyenoord...
Laza szélsõjobbos csapat 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
erõsen gondolkodok h Celtic-t hanyagolom, betanulni az újba bõven megtette. új hosszú karrier kéne, akik között gondolkodok :
-Feyenoord (nagyon rájuk vagyok kattanva tubon mostanában a szurkolóira/huligánjaira)
-premier liga: Sunderland,Aston Villa,Swansea,
-angol 2-3.osztály: Blackburn,Crystal Palace,Watford,Nottingham,Coventry,Preston

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

BBeno2
valakik aki neten gyakrabban szokott vásárolni azokat kérdezném:
van ez az oldal:
http://www.gamestop.com/pc/games/fifa-soccer-13/102644

na most fifa 20 dollárért nekem megérné, megvenném de mikor kosárba teszem kiírja hogy Mo-n ez nem megoldató. kérdem én hogy ezt nem lehet valahogy kijátszani? mert ez egy globális játék. mi az amiért nem lehet megoldani a vételt Mo-ról, fõleg hogy lehet itt Football Manger 2013-at is venni 20 dollárért és azt pl. engedi Mo-ra. pedig ott sem történik más mint ad egy product kódot a letöltéshez. akárcsak a Fifánál
valaki elmagyarázhatná nekem. elõre is kösz,

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

fm hungaryról nem tudom letölteni a skineket fm13 hoz ha rákattintok nem történik semmi comodo dragon böngészöt használok valaki tudna segiteni?kösz
Darthmushroom
nem tudja valaki az újgazdag Nottingham-Watford párosnál mennyi zsé van az elején?

Új szezonban megint csak kísérletezgettem, egyelõre ez tûnik a nyerõnek:

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=7045

18. forduló után 2. vagyok a Debrecen mögött, 43 lõtt góllal, +21-es diffel.

Megvolt az elsõ szezonom Újpestel, 26 meccs után kibasztak. 😄😄 Egyelõre nem nagyon sikerült olyan taktikát találni, amivel életben tunék maradni.

Kimaradt a managerbõl nekem most úgy tíz nap, és amint látom, a legutóbbi patch-el kivették a szerzõdéskötésnél opcionális egy év automatikus hosszabbítást bizonyos lejátszott bajnoki után..
Volcanor
Köszi. 😊
Az lemaradt, hogy a bajnokságot 31 gyõzelemmel, 3 vereséggel zártuk, 124 lõtt(rekord), 23 kapott góllal. 😄

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

LasDen
nincs...ha kap munkavállalóit, akkor nem kap...ezzel nem tudsz mit kezdeni....mást kell keresni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

npower league 2-be vagyok a chester csapatával elég nehéz dolgomvan pénz nem igazán van . A problémám pedig a következõ hogy nem tudok igazolni Brazil stb nemzetiségû játékosokat . Pedig fel is lebbezek érte de nem sikerül ötletek ?
bakkerman
<#worship><#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szép!!!<#taps>

Darthmushroom
megcsináltuk amit megkívánt a haza. büszke vagyok a játékosaimra
Celtic-Real

Kagawa vhogy nem akar teljesíteni nekem tudtok rá vmi segítséget???

Darthmushroom
ohh igen liga kupába összejön az Old Firm, hazaira megkaptuk a Rangerst.
bl csoportom meg nehezebb lesz mint tavaly: Real Madrid,Liverpool,Celtic,Viktoria Plzen

szabii98
Gratula 😄

I met God. She's black

Valahol be lehet állítani, hogy a magyar ligakupa meccseket nyomja le helyettem a manager assistant?

Volcanor
Stuttgart, 2012-2018 között:

Sorrendben harmadik, második, elsõ, második, harmadik, elsõ hely.
2018-ban valahogy összehoztunk még egy Európa Liga gyõzelmet is.
Tehát 6 év alatt 2 bajnoki cím, egy Eu-Liga az összes nyert címem, + rengeteg anyázás a Match Engine készítõk felé.

2018-19:

Borzalmasan kezdtünk, novemberben majdnem a kirúgás szélén álltam, BL-ben pedig az addig minden fronton veretlen MU-t kellett volna legyõzni ahhoz, hogy épphogy továbbmenjünk. Meglepetésemre sima 2-0 lett, így legalább ez meg volt. Elsõ körben megkaptuk a Real-t, hazai pályán kikaptunk 2-1-re, gondoltam, ennyi volt, aztán idegenben nyertünk 4-3-ra. <#taps> Jött a Chelsea, elsõ meccs 4-1 Londonban... mostmár tényleg ennyi volt. Otthon 3-0-ra hoztuk. <#taps> Következett a mumus Bayern, hazai pályán sima 3-0, idegenben 3-3. <#taps> Döntõben a Barca ellen, ahol a két szélen Messi-Neymar rohamozott. 20 perc alatt elmentünk 3-0-ra, majd 3-2, 6-2, Messi még szépített, de már hiába, megnyertük a BL-t. <#taps> Ha valaki novemberben ezt mondja, hülyének néztem volna... A bajnokságot teljesen beáldoztam a BL miatt, volt, hogy a cserekapusom játszott TKP poszton. Negyedik helyen végeztünk, de a BL - gyõzelem miatt indulhattunk újra a BL-ben. Illetve a Német Kupát is megnyertük végre.

2019-20:
Német Szuperkupát Bayern ellen (6-1), Európai Szuperkupát a City ellen(3-2) húztuk be, az elsõ vereségünk november végén volt egy bajnokin, elõtte is csak egy X volt a BL-ben. Sima csoportelsõség, bajnokságot is magabiztosan vezettük hol a Dortmund, hol a Bayern elõtt. Kupában a negyeddöntõben estünk ki. Decemberben behúztuk a Klub-VB-t is. BL, elsõ kör OM ellen összesítve 5-2, jött a Bayern, összesítve 4-3-mal jutottunk tovább, MU-t pedig kettõs gyõzelemmel, összesítve 5-2-re vertük. Döntõben újra a Barca, elsõ félidõben szoros 1-0, majd szóltam, hogy nehogy elbízzák magukat, erre lõttek még 3-at, így a vége 4-0. <#taps> A Barcelona sorozatban a harmadik döntõjét bukta el, 2012 óta pedig az ötödiket. <#vigyor>

Ha kell valamirõl kép, szóljatok.

Gamestop, 19.99 USD, megvettem végülis innen, PayPallal, Diablo3-ból kivett pénzbõl. 😊 Ide jó volt a magyar cím is.

Itt most a legolcsóbb. Igen, meglehet oldani. Kell hozzá egy amazon.com regisztráció, és egy dombornyomott (internetes fizetésre alkalmas bankkártya, Visa, Mastercard). Aztán elkezded a vásárlást, majd amikor kéri, hogy adj meg egy új címet, oda kamuzol valamit az USA-ból, bár, amikor én vettem, akkor nekem az utca, város, házszám magyar volt és azért kezdett el nyávogni, hogy a beírt magyar irányítószám, nem egyezik a kiválasztott amerikai állam ZIP kódjával.

Ezek után fogtam, random kerestem egy new yorki ZIP-et, beírtam neki és kész is. Már fel is ajánlotta, hogy leakarom-e tölteni. De, mivel steambõl akartam, ezért nyomtam egy not.

Ezek után, pedig itt kell megkeresni az amazon profilodon belül a kapott keyt:
Your Account > Your Games and Software Library

Fradival játszom, és a második csapat már kiesett az NB2-bõl 2 éve, és azóta nem játszik sehol. Lehet valahol állítani, hogy valahol játszon?
Merre most a legolcsóbb EU-ban srácok?

Ezt látom:

http://www.fmscout.com/a-download-football-manager-2013.html

De azért ez is 7K. Az amazont meg lehet oldani Magyarországról is?

Hali!

Egy kapusnál milyen értékeket érdemes nézni? Van egy kapusom: Vlachodimos vagy mi a neve. 17-es a rexlexe, ennek ellenére nem véd olyan jól. Gondolok itt arra, hogy mondjuk egyedül viszik rá a labdát: a helyezkedés és az egy az egy ellen is ugyanolyan fontos mint a reflexek?
Darthmushroom
Zaha-t próbáld meg majd még megszerezni nagyon jó poacherként de szélsõként is, szélsõként 10+gól és 15+ assist volt celticbe, Walcottal veszélyes szélsõ páros lenne, lefutnának mindenkit 😄 😄

bakkerman
na visszatértem a 13-hoz,kezdtem egy játékot az Arsenallal! Az alapkeret nem rossz,4. helyre simán elég,igazából fõ cél elsõ évben,hogy nyerjünk egy kupát,vagy a Ligakupát vagy az FA kupát 😊 Igazolásaim:
-Yann M'Vila 25m€ Rennes
-Jonathan Parr 5m€ fiatal angol balhátvéd Crystal Palace
-Vaclav Kadlec 8.75m€ fiatal cseh csatártehetség Sparta Praha
Távoztak:
-Francis Coquelin kölcsönbe Marseille
-André Santos 5.25m€ Inter Milan
-Sebastian Squillaci kölcsönbe Lorient
-Andrey Arshavin 2.1m€ ManCity
-Maruane Chamakh 7.5m€ Newcastle

Szóval igyekeztem megfiatalítani a keretet,és a béreket is lejjebb vinni,ami sikerült is,nagyon sok pénzt megspórolunk,hogy elküldtem a Santos-Arshavin-Chamakh hármast.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
7m font volt, abból 1 vagy 1,5t fizettem ki többi részlet. nagy remény fûzök hozzá. mellé még érkezett Chamakh (átadó listás volt) 4,4m, weiss ingyen, forren 10m (ajaxból már) és de ceglie ingyen

erre van valami megoldás ? 😊
grebber
Már megvettem neki! 4375 ft-ot vontak le! (Amazonosat vettem meg végül is)

Next PC upgrade: 2022

Huni92
Ennél olcsóbban nem kapod meg ha jól tudom 😊

grebber
Még mindig annyi de az kb ugyanannyi vagy talán picit több mint a Nuuvemrõl!
Havernak kell csak elõtte körbejárom hol a legolcsóbb neki!

BBeno2
amazonon volt tegnap 20 dodóért. lehet még ma is annyi. nézd meg.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

grebber

hol láttad annyiért?
grebber
Tud valaki olyan helyet ,ahol legolcsóbban lehetne beszerezni a Football Manager 2013-at?
4320ft-ért találtam csak!

13.2.1-es javítással nagyjából korrigálták ezeket a jelenségeket, legalábbis nálam életszagúbb eredmények születnek mostanában.

kosheen
Megértem én, csak akkor is vicces, hogy nb2-bõl megy valaki a világbajnokságra 20 évesen kb 0 felnõtt meccsrutinnal

Guidettit mennyiert szervaltad?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Darthmushroom
istenem de szarok voltunk 😄 forrest is csak 5 assistot adott :S 😄
9:0

megoldva
csak annyi a baj hogy szürke a mezõ és nem tudom kipipálni hogy unrelastic players.
DONGUBA
persze...jatekos kereses es szukited lejart szerzodesuekre es akik erdeklodenk a klubbod irant

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Srácok tudnátok ajánlani olyan játékosokat aki 2. szezon után ingyen jönnek a Cheester csapatában ?
Tegnap megkaptam a 13at, kezdtem a Sociedaddal. Féltávnál így állunk: Féltáv
Darthmushroom
kupa simán 5:0 behúzva két újabb achi,
do the double megvan de champion nem hát ez fun 😄 pedig mind2nél top league van 😄

Volcanor
Én 39-nél járok, 8 stuttgarti szezon után. 😄 Kíváncsi vagyok, lesz-e olyan õrült, aki kimaxolja.

Darthmushroom
mondjuk What a Goal, Splasing The Cash,The Performance achit se adta be pedig hónap gólja is volt sokszor, pont 30m költöttem (font) és volt 5nél több játékosom a hét keretébe

LasDen
15....béndzsa vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
Champions achit nem tom miért nem adta meg mikor bajnokok lettünk és ez a legnagyobb osztály, még vár ránk egy hazai kupa meg egy ajándék bl döntõ a barca ellen az esélytelenek nyugalmával, egyet remélek h hooper-macheda kettõsbõl rúg valaki gólt h gólkirály legyen 😄