Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laza szélsõjobbos csapat 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
-Feyenoord (nagyon rájuk vagyok kattanva tubon mostanában a szurkolóira/huligánjaira)
-premier liga: Sunderland,Aston Villa,Swansea,
-angol 2-3.osztály: Blackburn,Crystal Palace,Watford,Nottingham,Coventry,Preston
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
van ez az oldal:
http://www.gamestop.com/pc/games/fifa-soccer-13/102644
na most fifa 20 dollárért nekem megérné, megvenném de mikor kosárba teszem kiírja hogy Mo-n ez nem megoldató. kérdem én hogy ezt nem lehet valahogy kijátszani? mert ez egy globális játék. mi az amiért nem lehet megoldani a vételt Mo-ról, fõleg hogy lehet itt Football Manger 2013-at is venni 20 dollárért és azt pl. engedi Mo-ra. pedig ott sem történik más mint ad egy product kódot a letöltéshez. akárcsak a Fifánál
valaki elmagyarázhatná nekem. elõre is kösz,
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=7045
18. forduló után 2. vagyok a Debrecen mögött, 43 lõtt góllal, +21-es diffel.
Az lemaradt, hogy a bajnokságot 31 gyõzelemmel, 3 vereséggel zártuk, 124 lõtt(rekord), 23 kapott góllal. 😄
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Celtic-Real
bl csoportom meg nehezebb lesz mint tavaly: Real Madrid,Liverpool,Celtic,Viktoria Plzen
Sorrendben harmadik, második, elsõ, második, harmadik, elsõ hely.
2018-ban valahogy összehoztunk még egy Európa Liga gyõzelmet is.
Tehát 6 év alatt 2 bajnoki cím, egy Eu-Liga az összes nyert címem, + rengeteg anyázás a Match Engine készítõk felé.
2018-19:
Borzalmasan kezdtünk, novemberben majdnem a kirúgás szélén álltam, BL-ben pedig az addig minden fronton veretlen MU-t kellett volna legyõzni ahhoz, hogy épphogy továbbmenjünk. Meglepetésemre sima 2-0 lett, így legalább ez meg volt. Elsõ körben megkaptuk a Real-t, hazai pályán kikaptunk 2-1-re, gondoltam, ennyi volt, aztán idegenben nyertünk 4-3-ra. <#taps>#taps> Jött a Chelsea, elsõ meccs 4-1 Londonban... mostmár tényleg ennyi volt. Otthon 3-0-ra hoztuk. <#taps>#taps> Következett a mumus Bayern, hazai pályán sima 3-0, idegenben 3-3. <#taps>#taps> Döntõben a Barca ellen, ahol a két szélen Messi-Neymar rohamozott. 20 perc alatt elmentünk 3-0-ra, majd 3-2, 6-2, Messi még szépített, de már hiába, megnyertük a BL-t. <#taps>#taps> Ha valaki novemberben ezt mondja, hülyének néztem volna... A bajnokságot teljesen beáldoztam a BL miatt, volt, hogy a cserekapusom játszott TKP poszton. Negyedik helyen végeztünk, de a BL - gyõzelem miatt indulhattunk újra a BL-ben. Illetve a Német Kupát is megnyertük végre.
2019-20:
Német Szuperkupát Bayern ellen (6-1), Európai Szuperkupát a City ellen(3-2) húztuk be, az elsõ vereségünk november végén volt egy bajnokin, elõtte is csak egy X volt a BL-ben. Sima csoportelsõség, bajnokságot is magabiztosan vezettük hol a Dortmund, hol a Bayern elõtt. Kupában a negyeddöntõben estünk ki. Decemberben behúztuk a Klub-VB-t is. BL, elsõ kör OM ellen összesítve 5-2, jött a Bayern, összesítve 4-3-mal jutottunk tovább, MU-t pedig kettõs gyõzelemmel, összesítve 5-2-re vertük. Döntõben újra a Barca, elsõ félidõben szoros 1-0, majd szóltam, hogy nehogy elbízzák magukat, erre lõttek még 3-at, így a vége 4-0. <#taps>#taps> A Barcelona sorozatban a harmadik döntõjét bukta el, 2012 óta pedig az ötödiket. <#vigyor>#vigyor>
Ha kell valamirõl kép, szóljatok.
Ezek után fogtam, random kerestem egy new yorki ZIP-et, beírtam neki és kész is. Már fel is ajánlotta, hogy leakarom-e tölteni. De, mivel steambõl akartam, ezért nyomtam egy not.
Ezek után, pedig itt kell megkeresni az amazon profilodon belül a kapott keyt:
Your Account > Your Games and Software Library
Ezt látom:
http://www.fmscout.com/a-download-football-manager-2013.html
De azért ez is 7K. Az amazont meg lehet oldani Magyarországról is?
Egy kapusnál milyen értékeket érdemes nézni? Van egy kapusom: Vlachodimos vagy mi a neve. 17-es a rexlexe, ennek ellenére nem véd olyan jól. Gondolok itt arra, hogy mondjuk egyedül viszik rá a labdát: a helyezkedés és az egy az egy ellen is ugyanolyan fontos mint a reflexek?
-Yann M'Vila 25m€ Rennes
-Jonathan Parr 5m€ fiatal angol balhátvéd Crystal Palace
-Vaclav Kadlec 8.75m€ fiatal cseh csatártehetség Sparta Praha
Távoztak:
-Francis Coquelin kölcsönbe Marseille
-André Santos 5.25m€ Inter Milan
-Sebastian Squillaci kölcsönbe Lorient
-Andrey Arshavin 2.1m€ ManCity
-Maruane Chamakh 7.5m€ Newcastle
Szóval igyekeztem megfiatalítani a keretet,és a béreket is lejjebb vinni,ami sikerült is,nagyon sok pénzt megspórolunk,hogy elküldtem a Santos-Arshavin-Chamakh hármast.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Next PC upgrade: 2022
Havernak kell csak elõtte körbejárom hol a legolcsóbb neki!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
4320ft-ért találtam csak!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
9:0
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
do the double megvan de champion nem hát ez fun 😄 pedig mind2nél top league van 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár