Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 22nél járok a 4.szezonban 😄

Darthmushroom
vicces mennyi achit kaptam 13s elsõ szezonom után 😄
Star Man, Goal Machine, Unstoppable Force,Iron Curtain,The Boss, Superb Strike,Tremendous Trio,Fantastic Five
így 23 achi megvan a 107bõl

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

semmi extra...frissített keretek azt nagyjából ennyi...meg játékosképek(asszem a 12be nem volt)...

Zenszkij
jóöreg Windows 8? LOOL Veryfájold a game cachet, én is jártam így, már megbántam, hogy felraktam ezt a xart a steam se szeresse

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
hát igen ideibe nagyon más otthon-idegenbe a meccs, én 3 taktikát is alkalmazok mostmár egy hazai, egy idegen, meg egy bl-s. elég idegesítõ így-úgyis szerencsére nem sok vízet zavar mivel azért a Celtic kimagaslik skóciába.

általában én is mindig saját magamban keresem a hibát, de ez-az idei valahogy olyan bicska beletörõs... nem tudok igazából dominálni, hisz 1-2 szélen való elhúzás és visszalõtt labda és már ott is a cumi. 😞

Darthmushroom
úgy látom csinálhatnak 750millió patchet, a meccs motorba az h, az ellenfél egyik játékosa elmegy szélen és beadja akár rövid vagy hosszú vagy visszagurítja az 1000% h gól. csak ilyen gólt kapok meg védelmi hiba

A Chester angol csapattal kezdtem egyet utolsó osztályból cél a PL .
bakkerman
csak elõtte töröld a crash dump mappát dokumentumok/sports interactive/fm13

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sajnos így se jó 😞 akkor kezdek egy új karriert lesz ami lesz
Darthmushroom
31.forduló
Celtic 1:1 Aberdeen
ezzel megvan a bajnoki cím, 2fordulóval az alapszakasz zárása elõtt

Darthmushroom
próbáld meg elmész szabira és úgy hátha átugorja.

bakkerman
egy próbát megér,nekem hálistennek nem szokott crash dumpot produkálni a játék,sõt a korábbiak se,szóval annyira nem tudok neked segíteni,szerintem írjál Huninak,õ itt a HG,biztosan tud mondani valamit

igen mindig ugyanaz a dátum után lép ki de most raktam ujra a windowst az FM miatt csak ?
Darthmushroom
amilyen szarok voltunk az elsõ meccsen, olyan jók a 2.kon így szerintem megérdemelt továbbjutás fõleg h mi idegenbe is rúgtunk gólt. innen már leszarom ha kiesünk, csak 8között vagyunk.

bakkerman
mindig ugyanazon a napon lép ki? memória probléma lehet,ha a mentés jó,akkor próbáld meg egy winreinstall után

játék közbe lép ki . Mentést betölti hibátlanul
bakkerman
a mentést nem tölti be,vagy játék közben lépked ki?

AS ROM<#falbav>ÁVAL vagyok 2.évemet kezdeném és ez fogad eszméletlen boldog vagyok

Uploaded with ImageShack.us
bakkerman
rep meg ability alapján válogat a gép,és ha a posztján õ befér a keretbe akkor attól függeltenül,hogy te játszatod vagy nem,befogja válogatni a szöv.kap!

Urak!

Ma Amazonon csak 20 usd a 2013...

www.smart-bus.hu

kosheen
Nagy bajban lehet Kolumbia 😄
A világbajnokságra az én 21 éves középhátvédemmel utaztak ki, aki az elmúlt 2 évben mióta nálam van játszott 11 nb2-es, meg 46 nb3-as meccset, aztán annyi...Ehhez képest gólpasszt adott most a belgák ellen

BBeno2
Buy Football Manager 2013 today from our official store for just £19.95 and save 50%! We give added value:
● verified buyer badge (for fmscout.com members)
● 7 day money back guarantee (no questions asked)
● 24/7 customer service
Offer expires on 28 December around midnight!
Purchase Now → http://goo.gl/q9Ys4

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

bakkerman
én csak a 12-t toltam telón,érdemes leszedni az ideit is? van valami komolyabb változás?

telefonra tökéletes , fõleg meló közben 😊

És tényleg magyar nyert! Sajnos nem én 😞 Köszi h szóltál.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

kosheen
ejjj, megint felhúz
év végén (triplázás összejött, utcahosszal megvan a bajnokság) szerzõdést akartam hosszabbitani pár alapemberrel. Szokásukhoz hiven magasról sz.rtak a fejemre. Nem igazán tudom mit kellene igérgetnem nekik, azt nem tartom jó ötletnek hogy mindenkinek odaadjam a max kinálható összeget, az meg bosszantó amikor 4-5x annyi pénzt ajánlok mint a mostani fizetése, jó kis bónuszokkal és simán nemet mond, még tárgyalni se hajlandó. Most járok a 17-18-as szezon végén és a 2020-ban lejáró szerzõdéseket akartam meghosszabbitani, 1-2-t tudtam csak rávenni, ha összejön a BL csoportkör, hátha nagyobb szerencsém lesz. (Bár tavaly is el kellett adnom a 4-5 éve dédelgetett hátvédemet, mert nem akart hosszabbitani, vitte is az Inter 5 millióért és játszogatott is ott)

szabii98
*Handheld

I met God. She's black

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szabii98
kár, hogy nem vehettem meg a karira a játékot, mert gallyra ment a gépem, keresgélek google playen, nézem sport: Football Manager Handled 2013
próbáltátok már? nagyon gagyi?😄

I met God. She's black

még annyit megjegyzésképpen,hogy amit leszedtem az FMhungary oldalról az nem mûködik.
üdv mindenkinek!

elég rég voltam erre ,ezért elõre is elnézést ha már volt korábban errõl szó,de készítettek az új FM-hez magyan nb3-as kieget?

köszi!!
Fasza..., én is Angliában tolom jelenleg, 14. forduló után a Chelsea 14 gyõzelemmel az elsõ a MU a második 13GY 1D mérleggel.

Darthmushroom
hehe

Volcanor
Novemberben meg majdnem kirúgtak:

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

LasDen
ez nem a 13....akkor azé nincs 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nekem ezek vannak a staffon belül semmi érdekes nincs , vagy ekkora vak vagyok hogy nem veszem észre
LasDen
csapat fület lenyitod és ott...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem igazán találom hol van pontosan ?
lippet
Miért maradt le a beszámoló fele? <#nemtudom> Valakinek elküldhetem a szöveget, aztán megsasolja, hogy mi a baja van?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

lippet
Íme egy kis beszámoló az FM11-es kalandjaimról:

Karrieremet a Chelsea élén kezdtem, pár jó szezont bukdácsolás követett, majd a 2013/2014-es szezon közben lemondta a menedzseri posztról. Azt követõen vettem át a Leeds vezetését, mely csapattal pazar tavaszi menetelés után PL kvalifikációs 2. helyet szereztünk meg a Championship-ben.

Leedsi karrierem közben meglepõ tulajdonosváltás történt a klubnál, magyar tulaja lett a klubnak. A jelenlegi személyzeti gárdában korábbi profi labdarúgók is találhatók, többek között Kaká, Rafael van der Vaart vagy éppen Tim Cahill.

A klubnál több neves játékos is megfordult az ottlétem alatt. A PL-ba való feljutást gyakorlatilag Jermain Defoe-nak köszönhettünk, kit ingyen sikerült az angol másodosztályba csábítani. A csapat tagja volt még korábban Dossena, Kolo Touré, Joe Cole, de még említhetném Santi Cazorla-t is.

A jelenlegi keret nagy részét már generált játékosok alkotják, hiszen már 2021. nyarát tapossuk. Szóval én már régebb tudtam, hogy 2012.12.21. nem a világvége napja. 😊

A csapat még meghatározó egyéniségi még szemtelenül fiatal, klubszinten már megnyertek mindent, de még mindig van bennünk minimum 6-7 év.
Kaj van der Linden 40 millióért érkezett a Porto-tól 2018 nyarán, de már bõven törlesztette az árát. Többszörös "Év játékosa Angliában" gyõztes, 2019-ben az Aranylabdát is sikerült megszereznie. 3 szezon alatt szerzett 70 gólt, s 72 gólpasszt is feljegyezhetett ez idõ alatt.
Abidoy a Bordeaux csapatától, 22 millióért érkezett 2019-ben. 53 gólnál jár, a jövõ meghatározó alakja lesz.

Kimerem jelenteni, a csapat az irányításom alatt történelme legjobbját nyújtja. 2023-ig van szerzõdésem, azt még biztosan kitöltöm, de hogy hosszabbítok-e, azt még nem tudom. Az az igazság, hogy kicsit kezdek beleunni az angol elsõ osztályba.

Megfordult már a fejembe, hogy átköltözök az MLS-be, de egy Ausztrál szerzõdést is megfontolnék. Leeds mellett még az USA válogatottját kormányzom, 2-szeres Arany Kupa gyõztesek vagyunk. Idén a Konföderációs kupát is megnyertük, most a 2022-es VB-re készülünk.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Volcanor
Majdnem agyvérzést kaptam a végére:

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

LasDen
staff responsibilities

Azt hogy tudom beállítani mint a 2012-ben hogy a barátságos meccseket a menedszer asszisztenesem vezesse le illetve a szerzõdés hosszabítást meg a mecs elõtti motivációs szövegeket 😊
Taibi, így van. Nálam is meccsenként 2-3 kapufa, és a nagyok csak egymás ellen buknak, mindenkit papírforma alapján vernek. most lenyomtam fél évet arsenallal, tényleg mindenki ellen domináltam, 20-30 lövés meccsenként, és novemberre 13 pont hátrány a három nagy mögött. ki is csapom.
kosheen
jaj de örül a pici szivem, a 15 éves szerb csodacsatárom 20 perccel a vége elõtt beállt és gólt lõtt a videoton ellen 5-2 megnyert csodás ligakupa (muhaha) döntõn. A poén hogy 62 ezren voltak kiváncsiak rá a Puskásban. Érdekes lenne ha 2018-ban tényleg kimenne 62 ezer ember két hazai csapat meccsére 😄

bakkerman
kajak?? patch elõtt nálam QPR-ek meg Atalanták szárnyaltak

Illetve a másik észrevételem, hogy szinte minden meccsen papírforma-eredmény születik.
A nagy csapatok alig veszítenek pontot, szinte csak egymás ellen buknak, a kicsiket mindig alázzák.

FM13 13.2-es patch telepítése óta mérkõzésenként (nem túlozok) kb 2-3 kapufát lövök átlagosan. Van hogy ötöt is.
Másnál is ez a helyzet vagy csak nekem van ilyen hihetetlen szériám?