A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90107 Elérkezett 2018,tehát a szezon fele eltelt.A bajnokságban ott vagyunk,amire számítottam,de lehetne jobb is.Nem is a vereségek fájnak,hanem az utolsó pillanatokban elszórakozott döntetlenek.Most van két rövid távú sérültem(két-három hét),de jól játszunk,elvertük a Man City-t is.A szezon előtt kitűzött célom minimum a negyedik hely volt.Ha ezt nem tudom elérni,csalódott leszek,mert háromnál több erősebb csapat nincs nálunk.Az új brazil csatárom közben portugál lett,(kettős állampolgár volt)braziléknál egy ilyet meg sem hívnak.Annyi ott a wonderkid,hogy lassan a Neymar sem fér be.(mégse viszi semmire a válogatottjuk)Közben megint kaptam egy ajánlatot,de nem érdekel.Ki az az Arsenal?Amúgy is berágtam rájuk,mert mert már két staffot is lenyúltak tőlem.Az Európa Ligában viszont nem ismerünk tréfát.Csoportelsőként mentünk tovább,közben a klub(dicsőséges)történetének legnagyobb győzelmét aratva.A Lille vár majd ránk.Ha addig kitart a jó formánk,nem sok jót jósolok nekik.A hülye Liga Kupából viszont még direkt sem tudok kiesni,pedig jó lenne egy kis pihenés.Szóval nyomom tovább,bár kétlem,hogy ma be tudom fejezni.Rengeteg meccs van még előttünk.