Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
nincs digim,angol bajnokit nagyritkán néztem streamen :S ilyen chelsea-arsenal MU-city ilyeneket néztem csak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem, nézted tavaly az everton meccseit 😊

Volcanor
Ha jól emlékszem, még várható egy ME patch, ugye?

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

LasDen
az biztos 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
csak olyan exkluzív neve van 😄DD

LasDen
most akartam linkelni neked 😄D nemtom mér hihetetlen, hogy létezik 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman

bakkerman
ki ez a Stracqualursi gyerek az FM12-ben? Ilyen névvel nekem ilyen fakenek tûnik,Evertonban tolja,30 bajnokin már 16 gólnál jár,csak nézem a képernyõt,azt mindig látom hogy ez a gyerek gólt lõ az Everton meccsén 😮 Több mint 1 éve játszom az fm12-vel de még sose láttam a nevét,IRL se hallottam még róla

horrorpops
11nél ha új patchet dobok fel, akkor csak új játék kezdésénél aktiválódik, ugye?

fasza a csapat. produkáltunk egy 7 meccses kapott gól nélküli sorozatot. a gond, hogy ez alatt össz vissz 5 gólt lõttem, abból 4 egy meccsen. 😄

blüh im ganzen dieses glückes.

zavbal
pár kérdésem lenne: miért veszel bele a szerzõdésbe kivásárlási záradékot? Ha ennyire pénzes suttyókat veszel akkor inkább a kiesési záradékot ajánld fel gondolom kiesni úgy se fogsz. A másik: akinek 2-3 éve van az neked szezon közben nem fog hosszabbítani pláne ha érdeklõdnek érte.Ha szezon végén domborítasz valamit ott fog tobzódni hogy hosszabbíts vele.Én más dologgal küzdöm: van egy spílerem 22 éves spanyol válogatott. Idéntõl szánnék neki kulcsszerepet de vinnék többen is.Sír az új szerzõdés miatt de nem hajlandó tárgyalni velem.....Lényeg tudja mit akar
kosheen
a 12-ben mi a fenét lehet azzal kezdeni hogy nem hajlandó senki se hosszabbitani????
plusz 1 évet akarok beletenni a szerzõdésbe, az 1-2 ezres fizut felvinném 4-5 ezerre plusz a bónuszokat is és az sincs hogy egyezkedne, simán rávágja hogy nem. 2-3 év múlva egyszerre a fél kezdõnek lejár a szerzõdése, ráadásul mindegyiknek van pár millás kivásárlási bónusz, ami elõször tök magasnak tûnt, de most már 8-10 milliókat is simán fizetnének értük én meg nyilván nem akarom elengedni õket.

Zenszkij
csak nem windows 8? 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Köszönöm, müködik.😊
Köszi szépen, remélem beválik.😊
LasDen
steamben a játékra jobb katt/properties/local files/verify integrity of game cache....
ez megoldja.

Üdv. A játék valamiért kidobál, crash dump a következõ hibakóddal (egy könyvtárba rakja) FM 2013 v13.1.3.334797 (2012.12.16 16.37.19).dmp

Mit lehet ezzel kezdeni? A játék eredeti. Kérem aki tud segítsen!
Just B
Sziasztok ...

Tud vki nekem linkelni egy jó kitpackot a 11hez ? lehetõleg minden csapat és válogatott legyen benne

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

kosheen
megyek Liverpoolba BL meccsre. Az Intert idegenben 4-1-re vertem, a Bordótól 6-0-ra kiszoptam. Most megkönnyiti a gép mert 6(!) kezdõjátékosom is barátságos válogatott meccseken van (ráadásul pl. a jobbhátvédem 1 kib.szott percre állt be a meccs végén). A fene se figyelte hogy ezek miatt nem fognak visszaérni a fontos meccsre, ha tudom biztos nem engedem el õket

Végül 1-0-ra kikaptam de úgy hogy ha 10-et rúgnak se szólhattam volna egy szót se. A csereembereim impotensek voltak a meccsen, a halálos csatárom, a szervezõm, meg a védelem oszlopa nélkül meg volt lõve a csapat.

nálam õ szerzett jópár jó pontot. decemberben jött, eleinte csak csereként akartam neki lehetõséget adni, de sérülések miatt mindig a kezdõbe került és eléggé meghálálta, már két mesterhármast is vert.
horrorpops
az új brazil csodagyerekem elsõ mérkõzésén a 74. percben beáll, a 75.-ben eldönti a meccset. szerzett egy jó pontot a srác.

LasDen
ha november van, akkor még van egy 1 éved hosszabbítani vele...

kosheen
oké, hogy sok van hátra, de ha vége ennek a szezonnak (most járok novemberben), akkor nem sok idõm van rávenni hosszabbitásra mert fél évvel a szerzõdés lejárta elõtt tuti aláir valakihez (vitte volna csomó nagy csapat - Juve, ajax, lille, stb), szóval most van kb fél évem hogy hosszabbitsak, mert ha nem akkor kénytelen leszek nyáron eladni hogy pénzt lássak belõle.

LasDen
lehet azért nem akar tárgyalni...legalábbis én találkoztam már olyannal, hogy azért nem tárgyalt a hosszabbításról, mert sok volt még vissza a szerzõdésébõl....

kosheen
2 év, illetve kb 1,5

LasDen
mennyi van a szerzõdésébõl?

kosheen
hogy a francba lehet rávenni egy játékost hogy hajlandó legyen velem szerzõdést hosszabbitani? Vagy legalább üljünk már le tárgyalni...
5 éve, 18 éves kora óta nálam van, totál alapember lett már, kapitányhelyettes, bejutottunk most a BL csoportkörbe végre (idegenben Intert 4-1-re vertük 😮 😄), elmúlt 3 bajnokságot megnyertük és nem hajlandó tárgyalni. Be lett fenyitve hogy ha nem hosszabbit akkor eladom, erre azt mondja hogy maradni akar. Akkor qva anyjáért nem hallgatja meg hogy mit tudok ajánalni neki?

bakkerman
február 22.-én visszatér Michael Essien a csapatban,a szezonban legelõször pályára lép a 78. percben csereként,5 perc múlva lerugják...4 hónap...meccs után szerzõdést bontottam vele

bakkerman
van,sortitoutsi.net-en nézz szét,vagy fm-base.co.uk-n,de legyen fent a legújabb patch,márha eredeti a gémed

Sziasztok. Azt akarom kérdezni, hogy nincs e valami frissítés az fm12-höz mostani nyári átigazolásokkal? köszi elõre is
bakkerman
Ramires: 33 tétmeccs,10 gól,12 gólpassz,4.0 szerelés meccsenként,7.50-es átlag rating! A csapat motorja egyértelmûen,MCR-ként játszatom Lampard mellett. És még csak 24 éves

bakkerman
honnan van maga a játék? mert ha nem eredeti akkor ide írj ezentúl

kosheen
ehhe...eladtam még 2 éve a vidinek az "öreg" csatáromat mert hoztam elvileg jobbat. Hát azóta kicsit beindult a faszi. Elõzõ szezonjában 34 meccsen 18 gól, idén meg 13/11
Jó, mondjuk nálam kicsit jobban termelt, de azért akkor is. Pedig olyan szépen indult a vidis karrierje - stabil 6-os átlag, isten tudja hány száz perces góltalanság, aztán csak magára talált, elõzõ meccsén 4-et vágott, amivel élen tartotta a fehéváriakat

Honnan van a kulcs?

www.smart-bus.hu

Zenszkij
írj a supportnak

valaki tudna segíteni abbak hogy a steam miért nem fogadja el a cd kulcsot???
bakkerman
na féltávnál elég jól állok a Chelseavel,bajnokságban 2.-ok vagyunk holtversenyben a Uniteddel,4 ponttal vezet a City,Ligakupában 4 között Arsenal következik,BL-ben 16 között Inter,FA kupát pedig a Notts County ellen kezdjük. Továbbra is cél a dobogó,és legalább 1 hazai kupát megkell szereznünk! A BL-ben pedig két meccsen bármi megeshet,pillanatnyi forma dönt,alakul ahogy alakul. Jó játékot emberek!

Így ért véget számunkra az európai kaland a 2015/16-os szezonban, tovább is juthattunk volna, de nem bánkódunk:

Ismét kerestünk egy csomó pénzt, és megvertünk jó csapatokat!

Egyébként minden évben picit többet érünk el, ha ez megmarad, akkor lassan kupadöntõ jön..
Darthmushroom
azt kell mondjam tavalyi fmhez képest qva nehéz igazolni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
meccsendzsin <#eljen><#eljen>

az igen 😄
Volcanor
Védõim szoros emberfogást alkalmaznak...egymáson.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Zenszkij
Jóólvan, Manchester City 31. forduló 29 nyert meccs, 2 döntetlen...idegenben ixeltem velük és még jönnek az Old Traffordra, de könyörgöm így nem lehet bajnokságot nyerni, 8 pont az elõnyük....Chelseat 6-1-re verik idegenben, Tottenhamet 4-1re hagyjukmár. BL sorsolásom viszont ellenben nevetséges elsõ kiesési szakaszban Montpelliert kivertem, most jön a Panathinaikos, aztán a Rubin- Shaktar gyõztesével játszok a döntõbe jutásért, ahol a Man City (ki más), Juve, Marseille vagy az Arsenal lehet még ellenfél. Döntõig gyaloggalopp lesz.

Darthmushroom
na megérkezett a fm13 szerény hajlékomba. szokásos elsõ karrier Celtic elkezdve. 😊

bakkerman
én úgy voltam vele,hogy 1 szezonra még jó lesz az alapkeret,bajnokságban dobogó,BL-ben top8,de sajnos túlértékeltem a csapatot. Nyáron nagy átalakítás lesz,ha még én leszek az edzõ

Darthmushroom
hát 2012be akit én láttam velük kezdeni mind úgy kezdte h fél csapatott eladta és 100-200mt elköltött részletre

bakkerman
20 tétmeccs után a Ramires-David Luiz kettõs 10 gólnál jár,ugyanannyinál mint a Torres-Drogba kettõs ASDF:ASADG:ASSG nem is értem,hogy lehetünk a PL-ben jelenleg dobogón,ligakupában 8 között,BL-ben pedig 5 kör után már továbbjutottunk. Nulla az egész csapat

bakkerman
ebbe belenéztünk,de örülök,hogy még most õsszel játszottunk egy ilyen meccset,ebben a szezonban ennél szarabbul már nem játszhat a csapatom

kosheen
furán alakul ez a BL csoportkör nekem.
FTC-Liverpool 1-1 hurrá, hurrá...tök partiban is voltunk velük
Bordó-FTC 6-0
Ráadásul úgy jött ki ez az eredmény, hogy szabályosan 5,10,15,20. percben jött 1-1 gól, aztán gondolom megunták és gyakorolgattak kicsit a hétvégi bajnoki meccsükre vagy nem tudom, mert egy kicsit nyugtom volt. Valamit nagyon elbaszarinthattam a beállitásoknál. Úgy csináltam hogy védekezõ edzés, kontrák, gyors, direkt passzok, elõl egy target man meg egy poacher, a védõsor hátrébb vonva, a pálya szûkitve. Nem tom mi volt a baj, mindegy, a lényeg hogy már pontom van, a többi nem érdekel 😄
Bajnokságot 10 forduló után vezetem, be kéne húzni zsinórban a negyedik elsõséget

bakkerman
ez már nevezhetõ mezõnyfölénynek szerintem...😄DDD (fm2012 chelsea,elsõ szezon,ligakupa meccs)

horrorpops
megint parádézik a képfeltöltés. mindegy. róla lenne szó. mesés.