Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De végülis annyira nem gáz a helyzet, csak kicsit bosszantó.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
én 181862. 283,643 ponttal :DDD
nem is tudtam hogy van ilyen :DDD
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Red Star-Inter 0-0
Inter-Red Star 1-1
egy gonddal kevesebb
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
1. csapatbeállításnál és játékosnál is szinte mindenkinél nullára van húzva a távoli lövés, mégis folyton rábombázzák a kígyótérrõl. szélesebben kellene játszanunk, széthúzván a védelmet? sok a 16-osra betömörülõ 3 csatár?
2. szögletnél mi a bánatért folyton lábra adja a rúgó a labdát? be van állítva, hogy kevert legyen a beadás célja, de kizárólag lábra tudja adni...
blüh im ganzen dieses glückes.
Egy olyan kérdésem lenne hogy a 2012-es verzióhoz van 2013-as skin? ha igen honnan tudom letölteni?
Köszönöm elõre is a segítséget?
Sziasztok!
Hol lehet letölteni a patch-et, mert kerestem a hivatalos oldalon is+ a steam-en is, és sehol sincs, írnak róla, de download link vagy valami az nincs... és nem ajánlja fel a steam sem...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Szerencsémre a kapuban Bogdánnal erre az idõre biztosítva vagyok. Legalábbis remélem. 28 éves, tehát 5 év múlva is csak 33 lenne, ami még megengedett nálam, fõleg egy kapusnál.
A védelem közepén áll Capuano és Flores. Az elõbbi 24, az utóbbi 20 éves. Szóval középen biztosítva van a beton talapzatt. Matt Mills a csere, aki 29 éves, de jövõre felhozom Holdingot, hogy legyen saját játékos is a csapatban. Baj esetén akár Zilic is tud védõt játszani.
A két bekk már picit húzósabb. Balon Alonso, 25 éves, de nem vagyok maradéktalanul elégedett vele, így ha találok valakit, vissza szorul. A jobb már erõsebb Tom Hatley-vel. Õ 26 éves, így még belefér, de el kell kezdenem nézni valakit mellé is.
Eggyel elõrébb beton biztos a vkp posztja. Stanko Zilic, 20 éves, de mesterien hozza le a meccseket. Persze vannak botlásai, de az összkép így is több mint jó. Vele évekre fix a poszt.
Eggyel elõrébb már nem ilyen egyszerû. Van 4 poszt, ahova embert kell találnom. Ebbõl talán kettõ fedezve van, de még nem biztos. Középen Holden játszik, de õ már 30, így kifele áll a szénája, akár mennyire fontos játékos volt a csapatban. Helyettese még nincs, találnom kell valakit. Balon Eagles szintén 30, neki is lassan menni kell. Jól játszik, de nálam nem addig játszhat egy játékos, míg vissza nem vonul. Helyére Branko Kranjcar, 18 éves, pályázik, de sokat kell még ahhoz tanulnia. Jobbon Lee Chung-Yong, 27, a csapat motorja. Lassan meg kéne találni a helyettesét, aki szép lassan átveheti helyét. És meg is találtam a kiszemeltet. Raheem Sterling a Newcastle 21 éves tehetségét. Nehéz dolgom lesz elhozni attól függetlenül, hogy éppen fasírtban van az edzõvel, mert nem játszik. Nem akar csatlakozni hozzánk. Most próbálok benyalni neki hátha meggondolja magát. Annyira nem vész, mert a számlám, amúgy is megcsappant és nincs pénz most rá, de mindenképp elkéne hozni. Angol is és hosszútávú megoldást is jelent.
A tkp pedig szintén megoldódni látszik. Mark Davies a rezidens a poszton, de most párszor bedobtam Sascha Wenzelt, 18 éves német, és jól helyt állt. Vele biztosítva vagyunk.
Elõl pedig Ademílsonnal és Sordellal szintén levan fedve a poszt.... :D
Szóval a BL gyõztes csapatom valahogy így fog kinézni, ha minden jól megy :D
Bogdán(33)
Hatley(31)-Capuano(29)-Flores(25)-Alonso(30)/?
----------------------------------Zilic(25)
----------------------------? ------------------ Krancjar(22)
Sterling(26)?------Wenzel(23)
----------------Ademílson(27)
Ha minden jól megy...szóval lényegében 2 posztot kell mindenképp lefednem valahogy. A többi nem lét kérdés....
Amúgy a korokat csak azért említettem, mert ilyen fixációm, hogy a 30 év felettieket mindig kiszórom ahogy tudom. Mondjuk egyre toleránsabb vagyok, de tavaly olyan méreteket öltött, hogy Genoával 21 éves átlag életkorral nyertem BL-t. A legidõsebb játékos a keretben csak 28 éves volt...kapusokon túl nem nagyon tûröm meg õket, így ha lehet leselejtezem õket. Bár Vivianot is inkább eladtam 33 évesen, pedig kiemelkedõ kapus volt akkor is, és most is. Nem hiába vette meg a Real :DD
Bocs a hosszú posztért....csak el filózgattam itt picit :D
FM2011-el játszottam utoljára, akkor ilyen metalic logo megapackem és kit packem volt. Az lefedte mind logóban, mind mezben szinte a világ összes csapatát. Látom ez az FM2013 kicsit más, meg vannak teljesen ismeretlen csapatok is, létezik hasonló mez és logó megapack, ha igen kérhetnék tõletek egy linket?
Valamint japán bajnoksághoz is kérnék egy linket, ha van ilyen.
Elõre is köszönöm.
A kupában is a ZTE az ellenfél. Idegenben 2-1 nekik, belefér, aztán jött a bajnoki nagy verés, utána kupavisszavágón simán megvertem õket 4-1-re, úgy hogy az 5 gólt kapó védelemhez nem nyúltam. Valszeg a játék nem akarja hogy zsinórban harmadszor is behúzzam a bajnokságot :D
Mindegy...pár év és megszabadulok tõle :DDD
ligakupa döntõ
Hegarty elsõ félidei kiállítása miatt bõven több, mint 1 félidõt emberhátrányban játszottunk, de hatalmasat küzdöttek a srácok és sikerült megvédeni a címet.
skót kupa döntõ
4 év alatt most sikerült elõször megnyerni, viszonylag magabiztos játékkal.
nyáron kicsit erõsítettem a keretet, amire szükség is volt, ha fel akarjuk venni a versenyt a Celtic-kel és az EL-ben is menetelni szeretnénk. szóval jött ingyen Robinson, Addison, Bayram és Nangis, 500k-ért Neilson a Hamiltontól, 2M-ért a Panától Berisha és az akadémiánkról José Oliveira, akit ötször pályára küldtem már az elõzõ szezon végén, most pedig elindult a harmadosztályú fiókcsapatomhoz, jövõre mehet a másodosztályba, utána szeretném a csapatban látni (Arteta úgyis visszavonulóban van). ja, és 2020-ig szerzõdést hosszabbítottam :)
A poén, hogy elõtte pár nappal ugyanez csapat (kis változtatásokkal) elverte a QPR-t európa ligában. Meccs után kaptak 1 nap pihit mert kihajtották magukat, az egyik rosszul teljesitõ középhátvéd, egy középpályás meg a jobbszélsõ lett lecserélve a bajnokira, a többiek ugyanazok voltak. A taktikát se variáltam, már tök régóta ugyanaz, általában normálisan is mûködik, ha jól emlékszem legutóbb a Bilbao vágott 5 gólt nekem amikor emberhátrányban játszottam egy csomót. A bekiabálást szintén nem variáltam. Nyugodtan annyit mondtam nekik hogy gyõzelmet várok.
A meccs elõtt a Zte 1-2 ponttal volt elõttem, õk 3. mi negyedik helyen voltunk.
Tényleg rohadtul nem tudom mit szúrtam el, igy most már 12 meccsel a vége elõtt 5 pont a hátrányom, ami bár nem sok, de a három elõttem lévõ közül kettõvel már játszottam.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
2012/13 45meccs(15kezdõ30csere) 12gól 9assist
2013/14 27meccs(15kezdõ12csere) 11gól 5assist
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Gómez utódjának szánom. Igaz, közben jött Neymar. Nehéz dolga lesz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?