A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
na, szuper kis kör volt. Egy Fradival +8 millával zárni az átigazolási szezont azt hiszem nem rossz eredmény :)
Ráadásul ezt igazából 3 ember hozta össze, meg mellettük elzavartam még egy tucat másikat.
Jött egy 16 éves dán kapus. A mostani 3x éves cseh válogatottal ha nem sikerül dűlőre jutni és nem tudom még itt tartani 1-2 évig, akkor kell valaki a köztes időre, mig ez a srác nem lesz 18-19, de az értékei és a scout alapján akkor már rá merem bizni a kapum őrzését (mondjuk tartom azt, hogy egyel többet rúgok mint az ellenfél, és csocsi)
Jött még egy szintén dán 18 éves jobbhátvéd, ő a mostani svéd válogatott helyére kell majd, mert a kis rohadék szintén nem akar hosszabbitani, jövőre el kell adnom, mondjuk érte is 3-4 millát várok majd.
Ezen kivül egy 21 éves szlovák támadó, akit korábban az istennek se tudtam kivásárolni, most meg elzavarták és szabadúszóként lecsaptam rá
És végül egy 20 éves cseh középpályás, szintén ingyér.
4 játékos, egyedül a támadó akinek talán-talán lesz momentuma a szezonban.
A távozók közül akit bánok az az ukrán válogatott kapus, akit a Zenit vitt 3,8-ért, már játszik is náluk.
A belga karmesterem 350ért jött, 4 év után távozott a Panához 3,2-ért, ott is villog.
Illetve egy fiatal francia szélső, aki tulajdonképpen alig játszott nálam, 2 szezont kölcsönben húzott le az mb1-ben, aztán volt egy elég tűrhető szezonja nálam (25 meccs, 12 gp) és 1,5 milláért elengedtem az Empolihoz. Természetesen mindegyiknél a következő eladás fele az enyém. Innen szintén remélek a későbbiekben pár milliót :)
Vermesen buktam még szépet, 150ért hoztam, szinte ingyen ment Debrecenbe.
Egy jó kis csatárt is el kellett adnom bagóért. Fiatalon került hozzám, tök jó kis értékekkel (17-es befejezés pl.) valamiért mégse találta a góllövő cipőjét, Békéscsabán bizonyithat...
Meg volt még Cheick Diarra, akit mindig megvettem korábban, 100k-ért mozditható a játék elején, anno pár millióért adtam tovább másik mentésben, itt elbambultam és ingyen elvitte aLierse.
Egyébként ha már az átigazolásokat nézem...
11/12 4,5 milliót költöttem, 0,5 jött be - közülük senki sincs már itt. "poén", hogy volt egy brazil jobbhátvéd, akit irtam is régen, hogy 1 milláért vettem, az elnök meg egy 1,3 millás ajánlatot visszautasithatatlannak talált (mondjuk ha átlépi az országhatárt egy játékos akkor már negyede az értéke egyből), visszament dél-amerikába, ahonnan a Shaktar 10 millióért vitte el 2 jó idény után és azóta a brazil válogatottban is bemutatkozott. Talán nálam is ellenne még.
12/13 - 2,8/1,1 milla - ekkor igazából egy szélső dobta meg az árakat, de ő azóta is itt van. Illetve egy nagy tanár - Emannuel Agbo: őt nem is értem mirét csak 1 évvel később vettem meg. Nem generált, és brutális értékei lettek az évek során, egy fantasztikus középhátvéd, hála az égnek most irt alá 5 évet. Meg jött 65 ezerért egy kis hátvéd, akin az eladás+kövi eladás %a kombóval kerestem 1,5 millát.
13/14 1,4/5,25 - itt Adorján hazahozatala 1 milláért volt tétel, aki most viszont már nem hajlandó hosszabbitani, pedig övé az AMC pozició évek óta. Ekkor ment el a brazil hátvéd és Ferreyra
14/15 1,1/1,2 1 csatár jött (fossa a gólokat) eegy támadó ment, akin szintén csak sikerült kövi eladással keresni még 2 milliót.
15/16 na ez már kb nullás, 1 nagy zsugás dmc-t hoztam fél milláért, a többiek ingyen jöttek, ingyen mentek. Ez a kör brutálisan jó volt. Ifiválogaottak tömkelege jött ingyen, meg ekkor el tudtam csábitani Leonardot aki most a Fradiban van. Sajnos ő nálam is sokat volt sérült, vissza is vonult.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, csak most jó volt nosztalgiázgatni kicsit az előző szezonokban.