A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Azt azért figyelembe kell venni,hogy ex-válogatott focistaként indultam a 6.osztályban.Tehát már a kezdettől megvolt a tekintély.Olyat nem lehet csinálni,hogy valaki ismeretlenként átvesz egy csapatot(főleg nem egy nagyot),aztán nyakra-főre büntet,mert abból balhé lehet.A tekintélyt ki kell érdemelni.Még hogyha a játék segít is ezzel az ex múlttal.És talán félreérthető voltam,mert volt olyan évem,amikor egy szem büntetést sem kellett kiosztani.Általában évente kettőt-hármat,azt is a pirosakért.De néha bizony kijárt a lelketlen játékért is.Nem csinálok sportot belőle,de amikor jogosnak érzem,nem habozok.Csak és kizárólag akkor kapják,ha jogos.Nekem egyértelműen úgy tűnik,mintha néhány menedzser kolléga félne a saját játékosaitól.Hát ez hogy létezik?.Nálam is előfordult,hogy valaki megsértődött,de beszéltem vele,és minden rendben volt.Korábbi mentésekben többször előfordult,hogy állandóan visszabeszéltek,de hamar a tartalékban folytatták.A következő átigazolási szezonban meg repültek.Megsértődik a hülyéje?A saját állását kockáztatja,nem az enyémet.Most is tartom,hogy nincs pótolhatatlan ember.Főleg nem a későbbi években,amikor tele a játék 18 éves zsenikkel.A 14-be meg bele kellene tetetni a csapatpszichológust,esetleg néhány óvónénit...Nagy segítség lenne sok embernek.