A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    Közben nálam is zajlanak az események az FM2012-ben. 2017-ben járok, tavaly 6. helyen végeztem a Blackburn csapatával, mondhatni a szokásos helyemen.

Mindenesetre egy Europa Liga indulást azért ért a pozíció, viszont szégyenszemre már a 3. selejtezőkörben játszanom kellett. A nem túl acélos Famaguszta (1:0 és 4:1) után a nem sokkal erősebb Maritimo volt az ellenfél, akit könnyedén vertünk 2:0 és 3:0-ra. A csoportkör nem nehéz, Kopenhagen, Cluj, Twente trió az ellenfél, innen simán tovább kell jutnom.

Nagyobb probléma, hogy 3 nap alatt 4 (!) kulcsjátékosom is megsérült, és Sarabia, Pajot, Rochina és Sturridge is hiányozni fog! De legalább itt az esély a fiatalok előtt!

Amúgy is van 6 csatárom (Rubén Rochina, Daniel Sturridge, Adam Taylor, David Masson, Charlie Freeman és Vojtech Novak). Ezekből az utolsó 4 generált, de mindegyik 18-20 éves. Freeman idén érkezett (miután vagy 30 gólt vágott tavaly a Rangersben), és elég meggyőző teljesítményt nyújtott a felkészülés során. Masson zseniális, a 18 éves ifjú titánt vinné a Barca, de nem eladó! Novak szimplán világklasszis, Taylor pedig a taktikai arzenált növeli, mert ő az egyetlen olyan játékos, akit direkt a fizikuma miatt igazoltam. Ő az a tipikus célember, erős, jól fejel, őt be kell küldeni a "sűrűbe", hadd intézkedjen.

Mindenesetre a rajt jól sikerült, 4 forduló után 100%-os teljesítménnyel állunk a tabella élén, legutóbb a ManUtd-t vertük 4:2-re idegenben Masson duplájával. A félidőben 1:2-re álltunk, aztán taktika váltás és megnyertük a meccset. Erre a összecsapásra direkt egy védekezőbb taktikát választottam egy szem gyors csatárral, de nem jött be, a csere taktika viszont megnyerte nekem a mérkőzést.

Az egyik játékosom viszont aggódik, hogy a klub a tudása alatt teljesít. Na ja, 4-ből 4 győzelem... Apád f*szát! :D