A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Igen,ez így van(volt),a 11-ben még nem volt akkora szakadék az európai középmezőny és közöttünk.Sajnos az elmúlt két év óta folyamatosan lefelé húznak bennünket.Engem csak az bosszant,hogy az ifikre még inkább igaz ez.Szeretem,ha tele a csapatom saját nevelésű,hazai játékosokkal.Úgyhogy nagyon ritkán játszom magyar csapattal.Kezdetnek egy hosszú karrier a kedvencemmel,ami idén 27 évesre sikerült.Aztán már el is felejtettem a hazai ligát.Bár a világ bármelyik sarkában edzősködöm,az NB1 mindig be van töltve,hátha...de nem igazán hiányzik.Engem az nem elégít ki,hogy egy tucat afrikaival éveken át hülyére verem az egész magyar ligát,még ha a fele saját nevelés is.Ha megfeszülök sem akarnak jönni jó magyar srácok,hiába világszínvonalú a háttérbázis.Ellenben a kitűnő szlovák,cseh,ukrán 15 éveseket futószalagon hozzák a klubhoz.Valahogy nem élvezem így.Tehát húzok külföldre,mert sajnos még egy bolgár csapatban is nagyobb a lehetőség,mint itthon.Saját nevelésű,MAGYAR játékosokkal teli klasszis csapatot összerakni meghaladja a képességeimet.Pedig a korábbi években mindig meg tudtam csinálni.