A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kombány #89849 pénz pénz pénz aki itt 2 tud dekázni az már pénzt akar kapni érte megyei másod osztályban is már ez a tendencia sajnos elöbb mutatni kéne vmit utánna talán lehetne pénzt forditani mondjuk edzéslehetőségekre! nem fizetni nekik lásd san marino meg ilyen magyar megye nagyságú országok ahol 8 óra munka után mennek edzeni az emberkék és nem nem irodában meloznak hanem autószerelök meg ilyenek és ha fociban nem is bár volt már rá példa erőnlétben simán felveszik a magyarokkal a versenyt szal vmi ilyesmit kéne itthon is kezdeni ne akarjon ide senki 20-30-40 ezres stadionokat felhuzni meg megtölteni mert ez csak illúzió és pénzlopás az építők részéről mert itt akkor lesz tele egy 40 ezres stadion ha majd az omega lép fel kb ez nem ugy megy hogy na épitünk stadionokat azt akkor a foci is jó lesz itt sosem lesz europai szintű foci szerintem legalább is persze én is örülnék neki ha lenne mert én is szivesen mennék ki de sztem ez ilyen az unokáim se fogják látni kategoria
szerény véleményem szerint stadionok helyett úszodákat vagy legalább is medencéket kéne csinálni 3 olimpiai arany vb cim meg egy rahedli más kupagyőzelem után már észre kellene venni hogy ebben van a potenciál ebben vagyunk világszinvonalon és erre minden magyar büszke lehet