A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Fúú, én ennyire sosem álltam rá játékosaim fejlesztésére. Igaz, legutóbb a 2012-ben, a Fradis karrieremnél lett volna értelme, de akkor egy előre beállított edzésmódszert adtam különböző posztoknak, aztán vagy fejlődtek, vagy nem.
Nagy és egyben sikeres karriert futottam be a Fradival, de az utánpótlásból (országosan) csak 2, max 3 játékost tudtam úgy felhasználni, hogy azok nemzetközi mércével mérve képzett futbalisták voltak. Sajnálatomra... :(
Amúgy hajrá, szerintem összejöhet a 8 pont. Bár kemény menet lesz. PSV-t kellene mindkétszer verned, Sahktar ellen pedig 1-1 döntetlent behúznod. Mondjuk nem tudom mennyire erősek a csapatok jelenlegi karrieredben.
Más: befejeztem 2018/19-es idényemet a novemberben átvett Reading együttessel. 20. helyről kellett őket feltornásznom, ami kezdetben elég nehéz volt, de a végére többet is teljesítettem, mint amennyit a vezetőség elvárt tőlem. Szívesen maradnék, és lehet maradok is, de az évek óta bukdácsoló Inter kispadja megüresedett... bár jelenleg anyagilag nem sokkal gyengébb a Reading, és az olasz csapat sem indul EU kupában... így nem lenne nagy előrelépés bundaországba utaznom. De a modern kori tradíciók az Inter irányába vezetnek... Mondjuk nem akarom eljátszani a vezetőség bizalmát, mint azt tettem egy éve a R.Sociedad-nál, ahol végül két pad közé estem.
http://bit.ly/18GjkW0