A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
FM 2012
Malaga Club de Fűtbol 2011/2012
Szezon elején kaptam 25 millió eurót igazolni,és még a fizukeretben is volt jókora szabad hely,így megcéloztam a piacot,hogy minden posztra igazoljak részletre 1 klasszist,de akiket találtam azok vagy irreális fizetést kértek,vagy minőségben megegyezőek voltak a meglévőkkel,így 19-re lapot húztam,és az alapkerettel vágtam neki a szezonnak!
A taktikám egy 4-2-3-1 két szűrővel,egy irányitóval,két szélsővel és egy befejező csatárral. Idegenben ellenféltől függően váltogattam a counter és a balanced felfogás között,hazai pályán pedig csak attacking-ot játszattam,elég sikeresen. Ősszel nagyon kiegyensúlyozottak voltunk,végig 2. helyen álltunk a Barca mögött,de jött a téli szünet...januárban-februárban végig buktuk a meccseket,nem várt döntetlenek otthon,zakók idegenben,és nem tudtam megerősíteni a keretet a téli átigazolási szezonban se,mert nem találtam mozdítható játékost,aki lendítene rajtunk. (Wenger szindróma,senki se jó,így a végén nem igazolok senkit...). Kupában hatalmas párharcban kiejtettük a katalánokat,utána a Madrid már nagyfalat volt. Tavaszra magára talált a csapat,ismét jöttek az eredmények,mi pedig tartottuk a 3.-4. helyet,nagy harcban a Real-Bilbao kettőssel. Utolsó 4 fordulóra kipukkant a lufi,és 4. helyen végeztünk,óriási meglepetésre a Bilbao 2. lett!! Szezon előtt a 6. helyet tűztem ki célul,ezt sikerült túlszárnyalni,így készülhetünk a BL selejtezőre augusztusban. A keret nagy átalakulásokon fog átmenni,akik eddig megfeleltek a spanyol bajnokság követelményeinek azok közül nem mindenki fog megfelelni a BL követelményeinek,így minden posztra igazolnom kell,MINŐSÉGET! Na jöjjön három darab kép :)
Bajnokság végeredménye
Spanyol kupa
Játékoskeret