A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    Nos véget ért tehát a Westerloval a második szezonom. Hatalmas meglepetésre megnyertem a belga kupát, így tehát kvalifikáltam magamat az EL-be.

Az Anderlecht elkalapálása óriási fegyvertény volt, a Genk már csak ráadás. A bajnokságban 6. helyen végeztem, ami igencsak felülmúlta az elvárásokat.

Ezzel azonban nem volt vége, mert a belga bajnokság fura lebonyolítású.A legjobb hat csapat a szezon végén egy rájátszáskörben mérkőzik meg egymással, végül az elöl záró két csapat jut ki a Bajnokok-ligája selejtezőibe, míg a harmadik az Európa-liga selejtezőibe. Pontjaikat kerekítve felezik.

7.-14. helyezett csapatok is egy külön rájátszás rendszerben vesznek részt két csoportra bontva, majd mindkét csoport első helyezettje egy oda-visszavágós döntőben mérkőzik meg, a győztes az Európa-liga selejtezőibe jut. Tehát 14. hellyel is van esély EL-be kerülni.

A két utolsó 15-16. vagy 6 szor játszik egymással oda-vissza. Aki összesítettben nyer az a másodvonal másodikával kiesési rangadót vív. A párharc vesztese pedig helyet cserél a második vonal bajnokával.

A sikeres szezon ellenére fizetési sapkánk nőtt picit, jelenleg 70K euró. Kaptam 1 millió Eurot igazolni is, mondanom se kell, egy fillért nem költöttem. Átalakítottam a csapatot ingyen. Íme.
    A kialakult csapat a 3. évre. Cél a pénzgyűjtés és az utánpótlás fejlesztése, ami eddig pénzhiányában nem volt lehetséges.