A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #89557 Na összegezzük egy kicsit ezt a dolgot, mert egyre meredekebb ez nekem! Tehát jól értem, hogy meg sem vetted a játékot, fáradtságot sem veszel rá, hogy belemélyedj, jó az neked úgy, ahogy a "gép adja", és ezek mellett korrektnek érzed azt, hogy a meccsmotort hibáztatod!?
Először is a tört verzióban lehetnek anomáliák. Másodszor pedig az a minimum, hogy akkor alkotok valamiről véleményt, ha rendeltetésszerűen használom. Ha én nem veszem a fáradtságot arra, hogy megtanuljak egy repülőgépet vezetni, de repülni akarok és eközben lezuhanok, akkor nem a repülőgép gyártója lesz a hibás! Szerintem...
Totálisan hidegen hagy, hogy megveszed vagy sem, illetve, hogy miképpen játszol vele. Azt tartom inkorrektnek, hogy a játékot hibáztatod olyan dolgokért, ami esetlegesen lehet akár a te hibád is.
Az pedig még inkább hidegen hagy, hogy máshol miért nyávognak. Ez a "csal a gép" hozzáállás pont olyan, mint a BF topikokban a sok okos, akik abban a pillanatban, ha valaki ügyesebb náluk, rögtön csalót kiáltanak!
A + és a - használata pedig nem korrektség kérdése. Ez egy opció a fórumon belül, amivel azt jelzed, hogy az illető hozzászólása neked tetszett, avagy sem. Ettől senki nem lesz sem több, sem pedig kevesebb. Én akkor használom, ha valamivel nagyon egyetértek, vagy nagyon nem, és minden esetben hozzá is szólok az illetőhöz. Teszem ezt úgy, hogy vállalom hozzá a nevemet... ennyit a gerinctelenségről!