A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Hidd el,senkit sem kerül el.Azokat a zakókat is olyan csapatoktól kapom,akit kilenc emberrel is meg kéne verni.Vannak olyan meccsek,amikor már az 5.percben tudom,hogy ha a fejem tetejére állok,akkor is veszíteni fogok.És ilyenkor az sem számít,hogy az ellenfél húsz hellyel van mögöttem a tabellán.Ilyenkor rúgja a gólt az ellen a félpályáról,szögletből,úgy játsszák a tiki-takát mint a Barca.Ha netán egyenlítek,akkor jön az öngól,vagy a 93.percben a 11-es.Néha tisztára úgy érzem,mintha a gép vért izzadna,hogy neki legyen igaza.Pedig biztos nem így van.A győzelmekről pedig,ha az enyém a legerősebb csapat,akkor hosszú távon úgyis én nyerek.A kupákban más,egy meccsen bármi lehet.És én sem tudok mindent megnyerni.Az első évben is nyolc vereségem volt,pedig messze kilógtam a mezőnyből.Az is érdekes,hogy a védőim fejeltek vagy huszonöt gólt.A következő évben talán hármat,pedig semmit nem állítottam,és jobb fejelő embereim is voltak.Viszont én kaptam vagy tízet fejesből.Nem értettem,de nem hiszem,hogy tudományos alapon kellene megközelíteni a dolgokat.Nem hiszem,hogy csalna a gép.Bele kellett építeni a meglepetést.Végülis csak egy játék és kész.