A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• juhaszvik
    a jó fitnessről, gyors játékosról már hallottam, hogy fontos a kis csapatoknál, feltételezem azért, mert a jó fizikumú játékos önmagában még nem drága.
    gondolom fontos még a magas morál, taktikai felkészültség, összeszokottság, és minden, ami nem dobja meg a játékosok árát, nem?

egyébként a csapat, amivel játszom (Vauxhall motors), összesen kb. 300 ezer forintot (nem fontot!!!) engedélyez fizetésre, tranzakcióra 0 azaz nulla Ft a keret, így nagyon kicsi a csapat mozgástere, és ezért kérdeztem, hogy vajon meddig maradnak meg a szerződés nélküli játékosaim. igazából most fizetés nélkül játszanak nálam, és nem igazán értem, hogy miért nem hajlandóak aláírni. esetleg közrejátszhat, hogy a media prediction a 21. helyre várja a csapatot...
    amúgy azért választottam a forintot fizető egységnek, mert így közelebb érzem magamhoz az egészet. vicces, hogy a manager kb ugyanannyi pénzt kap fizetésnek, mint én a valóéletben (~170ezerft), de a játékosok 50 ezer forintos bérét nem nagyon értem.

apropó újabb kérdés: egy edzett képesség (attribute) várhatóan milyen gyorsan fejlődik? (átlagosan, tudom, hogy nagyon sok minden függvénye)