A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Gerdzso
    Beszámoló(még nem csináltam ilyet, gondoltam megpróbálom :D) A Colchester United-el megszereztem az újabb bajnoki címet és minden mást amiben indultam megnyertem, a BL-en minden nehézség nélkül mentem végig, a bajnokságon csak az utolsó helyen szereplőkkel gyűlt meg a bajom(WTF?). Az év elején kicsit féltem, mert most jött el az az év mikor szinte az egész keretet lecseréltem, rengeteg volt a kiöregedő játékos, akiket vagy eladtam vagy szimplán elengedtem az év elején és féltem hogy az "új" csapat nem lesz olyan mint a régi, de nem hogy nem lett gyengébb, mérföldeket vert az idős csapatra, év végén elmegy a kapusom is, nem szívesen engedem el, mert rengeteget tett a csapatért, még 4-5 éve 2.2 millióért vettem, most viszont 50 millióért adtam el + 10% a köviből, helyére jött az új kapus akit 1,6 millióért vettem és eddig úgy tűnik, hogy sokkal jobb mint Butland volt. Emellett vettem jó 4 fiatal játékost akik kerültek össszesen 5-6 millióba, emellett volt 2 nagyobb kiadásom is, támadó középpályás eddig úgy néz ki hogy nagyon megérte azt a 25 milliót és még támadó középpályás, bár őt majd át kell képeznem a jobb szélre, vele csak az az egy gond van, hogy még fél évet kell várnom mire végbe megy az átigazolása...

Amire még nagyon büszke vagyok, hogy meglett a 200. veretlen mérkőzés egymás után, bár az utolsó helyezett ellen ez majdnem meghiúsult... (hát persze hogy a leggyengébbek ellen -.-)

Egyetlen egy dolognak nem örülök, hogy ahhoz képest, hogy angol csapatot irányítok szinte nincs is angol játékosom... a kezdőben szám szerint kettő, abból 1-et eladok(Jack Butlnad), a másikkal meg nem hosszabbítok...

tabella
    további eredmények