Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

webibebi
staff responsibilities fülnél van egy csomó alfül és ott

msn:[email protected] bárki felvehet

bakkerman
Sevilla-Barca 87. percben még 0-1,labdabirtoklás 32-68,kapuralövés 4-21

88. perc
-Sevilla szöglet,kavarodás,Maduro valahogy belebotlik a labdába,1-1
92. perc
-saját térfelükrõl jönnek szabaddal,felívelik,elkeveredik a 16-osig a labda,ahonnan Song kifejeli az üreses lévõ Trochowski elé,az meg valami bõdületes erõvel bebombázza a kapuba 2-1

Bizony bizony a kurvaanyját a szevillyának

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
akkor megkerdem ujra hol tom beallitani hogy a bari meccseket en jatszam,?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

honnan az istenbõl töltöttétek le?😄
bakkerman
team policy nincs már

DONGUBA
hol lehet beallitani hogy bari meccseket en jatszam?nem talalom a team policyt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szabii98
hát tényleg sokat változott a felülete a játéknak, fõleg a 11hez képest. De sztem baromi jó lett

I met God. She's black

<#taps>
Huni92
ügyi vagy Dönci 😄 tényeg tetszik! <#worship>
szabii98
máris az 1. az fm13 demó a népszerûségi listán steamen, az fm12 követi 😄😄

I met God. She's black

Mor3llo
hátõ, nekem az edzés új felépítése tetszik, több opció van, ez egyértelmû...hát a meccsmotor...nekem néha lassúnak tûnik, a labda fizikája néha kurva jó, viszont a füvön eléggé érdekesen, hátõ, gyorsan gurul! A beadások, a meccshelyzetek, szabadrúgások (végre normálisan el tudják csavarni, akár a sorfal felett is) eddig nekem okésak.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

furcsa a kezelõfelülete, de szerintem nagyon jó

Huni92
Nem mondanám, hogy bejön ez az új FM.

LasDen
köszi 😄 <#integet2><#integet2>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
banner <#worship><#eljen>

Grat a banner készítõjének.
jó lett a banner😊 hát a játék felülete tetszik,de azért van pár hiba,istentudja melyik játékosom sérült le,quick subot benyomtam és nem jelezte hogy ki is sérült le,így nem tudtam lehozni 😄 meg a meccs felülete,az nagyon nem jön be..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Mor3llo
tényleg kurvajó lett, grat!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
bárki csinálta ezt a bannert...bazmeg nagy király lehet a csávó 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo

Mor3llo
Tudom, hogy mondták, hogy belerakják az adózást, de azért lol 😄

BBeno2
lesz majd non-steam-es változata is a demo-nak?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

bakkerman
30 perc alatt megszokható,nekem a 12-esé nagyon bonyolultnak tûnt a 11-hez képest,de már a demo alatt megszoktam fullra

Rudee
Nekem nem tetszik eddig a felülete, de nagyon nem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
es hol lehet beallitani hogy bari meccseket en jatszam?nem talalom a team policyt

igen, ha minden igaz akkor ma a béta is kapott egy frissítést és kijavították a kapuvás ill 11-eses hibákat
bakkerman
de te gondolom a bétát tolod 😊

Nekem is nagyon tetszik, én is a Barcával vagyok, decemberben vagyok, sajnos a bajnokságban 5 pont a hátrányom a Realal szemben, de a többi fronton minden ok
vedd meg digitálisan és akkor nincs semmilyen hátrámyod a városiakkal szemben :-)
szabii98
10% -.-"
na ezért szar falun lakni 😄

I met God. She's black

bakkerman
ááá skacok ez kurvajó lesz,így 12 perc játék után 😄 ez a staff responsibilities rohadt kényelmes funkció,és ha nem fog bugzani,akkor a managernek(azaz nekem),tényleg csak az edzéssel,és a meccsekkel kell foglalkoznom már ebben a verzióban! Barcaval kezdtem amúgy,holnap reggel képek! Jó játékot !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NOVEMBER 2.-ÁT AKAROK,MOST !!!!!!!!!!!4444négy

Mor3llo
alapból belerakták, hogy ki tudjuk törölni a cachét már a játékból...ez már egy hatalmas pirospont!

Mor3llo
én már bent vagyok 😊

bakkerman
fu nem is tudom mikor posztoltam utoljára az fmhungary fórumba...talán még a 08-as verziónál raktam be 1-2 beszámolót,eléggé kihalt lett szerintem

Huni92
persze, nekem jön is, csak ha feltölthetõ lenne, akkor fel kell töltenem. munkaköri kötelesség 😄

Rudee
Csak abból az fmhungary-nak nem lesz több látogatója.

Amúgy nem megoldható, mert nem exe-ként tölti le.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
de amúgymeg steamre regisztrálni 2 perc,klienst felrakni 2 perc,és általában a steamrõl mindig sávszéllel tölt az ember,szóval ennyi fáradozást megér

szerintem nem tudod,vagy lesz 1 steam nélküli release,vagy valaki megoldja,de így alapból tavaly sem volt... és azért manapság 1 steam acc már mindenkinek kellene lennie aki játszani szeret...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
jójó, de ha letöltöm, utána fel tudom tenni az fmhungaryre, hogy onnan is letölhetõ legyen? 😄

LasDen
nálam halott a steam oldala...de elõtte is errort nyomott mikor töltöttem volna le....faza...késõb 😄

bakkerman
tavalyit is tudtommal csak steamrõl lehetett leszedni

Mor3llo
egyelõre tuti 😄

Huni92
az igaz, hogy csak steamrõl lehet letölteni? 😄

bakkerman
nekemis sávval hozza,3.0 Mbyte/s

Mor3llo
ahogy most olvasgatom a fórumot, rengeteg embernek crashel a bétája!

bakkerman
márcsak reggelre kéne egy fasza fifa manager 13 release,és akkor ellenék jövõhét péntekig,amikor a kezembe veszem az FM13-at 😛

Mor3llo
ejj, nekem hozza a rendes sávszélességemen, 2,8 megával!

Huni92
most épp 100 kb/s, de 800 volt a max eddig.

Mor3llo
mennyi az a lassú?