Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kazincbarcikát otthon 8-0-ra vertem és ez a szalagcim fogadott 😄
én a Rangers-en gondolkodtam meg a Vidin..ti?😄
I met God. She's black
Nekem pl. már tele van hócipõm azzal, hogy meccsenként 3-4 kapufát rúgok. Hétvégén Barca-Real nagy nehezen 1-0, de mellette rúgtam 4 kapufát.
Utolsó meccsemen pedig Depor-Barca, 1-0 a 19. percben, majd a 2. félidõ elején kiállítanak egy játékost a Deporból, a vége 3-1-es vereség. A statisztika: Depor 11-9, Barca 21-9. Minden meccsen ez van, rohadtul idegesít amikor a sima meccsek közül egyet nyerek meg, de azt is nehezen.
otthon kikaptam 1-0-ra a listavezetõ videotontól (már vagy 20 meccse veretlenek!), 6 fordulóval a vége elõtt 6 pont a hátrányom, 4. helyre csúsztam vissza. Esélytelen, hogy 3 meccset is bukjanak, remélem azért második helyre be tudok még csúszni. Kupából egy 94. percben kapott idegenbeli góllal ejtett ki a Pápa (14. helyen tanyáznak a bajnokságban!), Ligakupa talán meglesz. Mindjárt értékelek, amint vége a szezonnak, hátha érdekel valakit 😄
http://www.youtube.com/watch?v=oSe8EURSw-E
vagy várni kell míg megcsinálják majd?
I met God. She's black
Mas: Gorogoknel trollkodok most es latom,hogy a superliga reputacioja 3 csillag. Viszont pl. az angole 4,5.
Kerdes: Ha kijutok a nemzetkozi porondra -EL/BL- lesz ennek barmi jelentosege? Vagy esetleg egy hosszu ideig tarto,evrol-evre jo szinvonalu nemzetkozi merkozeseket produkalo gorog csapat feltudja ezt huzni?
Bár a playoff-ba még így is bekerülhetek, 6 forduló és csak 4 pont hátrányom van.
Az idény végén majd rendet vágok a scoutok között 😊
- jó pénzért a kimagaslóan teljesítõ, válogatott játékost veszik meg
- a klub szintjén jó légiós is a folyamatos válogatott szereplés után kelendõ
- ha 2-3 év van vissza a szerzõdésbõl, akkor max 2-3 csapat tûnik fel, azok is enyhe érdeklõdéssel
- ha max 1 év van vissza a szerzõdésbõl, akkor van érdeklõdõ bõven, de valahogy csak kicsivel az érték fölött hajlandók fizetni, mert "tudják", hogy fél év és pénzt se kell adni az aláírásáért
A gyõri játékos akit drágán elvittek az gondolom Svec volt. Ez nem csoda, hiszem cseh válogatott, gondolom a mentésedben is meghívják rendszeresen.
Volt októberben egy hullámvölgy amikor hármasával kaptam a gólokat, aztán kicsit rendbe raktam a csapatot akkor jött 8 gyõzelem zsinórban, aztán 1 vereség aztán 4 meccs szünet elõtt, ahol 4 meccsen rúgtam 17 gólt.
A szünetben 5 barátságos meccset játszottam, 21 rúgott gól nem ilyen kis fityfasz csapatok ellen (Partizan, a horvát Dinamo 5-6 gólokkal hazaküldve)
Aztán szünet után ligakupában egy kiszenvedett döntetlen a Pécs otthonában, a bajnoki cimért való küzdelemben egy nagy lépés hogy a Gyõrt 3-0-ra verve átvettem a vezetést a 19. fordulóban, aztán kupában 0-0 a Pápa ellen, most meg a Pécs otthonában bajnokságban egy vereség.
Lehet a sok nagyarányú gyõzelem után nagy lett az arc?
[btw,multkor irtam,hogy a Siofokkal hulyulok az NB1-ben. Nos,a sorsom ugyanaz lett,mint anno a Kaposvarral....<#idiota>#idiota>]
Feljutottam az angol League 2-be (4. osztály) 2 év alatt a 6. osztályból a Hinckley Uniteddel. League 2-ben 24 meccs alatt a 7.-10. hely körül tanyáztunk aztán nagy mázlival kivertük a Newcastle-t az FA kupából tévés meccsen ami jó sok pénzt hozott.
Na ettõl úgy megzuhant a csapat hogy azóta képtelenek nyerni.
Ami nagyon irritáló hogy amikor jön hozzánk a tökutolsó csapat akkor is az újságok azt írják hogy Hinckley a lehetetlen feladat elõtt 😞
A bad run alatt mindent kipróbáltam team talk, taktika csereberélés, játékosok csereberélése stb, semmi nem jött be, végül elmentem 1 hónap szabira, az asszistens legalább hozott 50% teljesítményt 😊
Egyébként nem sok a 8 scout (játékos felfedezõ vagy mi) ? Amióta feljutottunk a League 2-be sokszor ugyanazt a játékost ajánlják, ráadásul állandóan sok pénzért a nem túl jó értékkel rendelkezõeket.
Bár most nézegettem a pénzügyeket és ott a tavalyi szezonomat 50 ezer eurós haszonnal zártam. Most sokkal jobban állok, talán a bajnokság is meg lesz, igy azt hiszem annyira minuszos nem leszek most se. Csak zavaró hogy minden hónapban jön az üzenet hogy 200 ezer minusz
Meg ugye az idegesitõ hogy nem tudom nagy pénzért elpasszolni a játékosokat ami pedig sokat lenditene a pénzügyeimen
100-200ezres mínusszal még nem is találkoztam, ott elég nagy baj lehet. Esetleg ha részletre igazoltál, akkor el tudom képzelni, de egyébként soknak tûnik.
Az hogy a fenében van, hogy a többi csapattól viszik el nagy pénzekért a játékosokat, hozzám meg a franc se jelentkezik be. Pl most is a Gyõrtõl elvittek vmi cseh srácot 3 millió ojróért, úgy hogy azért annyira húde nagy teljesitményt nem nyújtott, nálam meg ott van mondjuk egy Klein aki igaz hogy 28 éves, de olyan szezont futott most is hogy csak lesek - 24 meccsen 9 gólt fejelt eddig, és egyedül egy Leicester gondolkozik rajta hogy TALÁN jön egy 300 ezres ajánlattal. Meg ott van a 25 éves csatárom aki 20 meccsen 19 gólt szerzett és még csak susmus sincs róla, hogy el akarná valaki vinni
Szóval nálam azért vannak akik letettek valamit már az asztalra, de még véletlen se jön értük olyan ajánlat ami picit rendbe tehetné a költségvetést. Már második év közepén vagyok, de állandó a havi 100-200 ezres minusz
Avanti Crociati!
www.smart-bus.hu
Letöltöttem a taktikai segédletet, annak idején már tanulmányoztam, de most átolvasom megint, és módosítom a taktikámat!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Nos a várakozás felõrli az én idegeimet is emiatt egy utolsó (bár kitudja) szezonba belevágok én is .Ez a 2043/44 és a cél a bajnoki cím.A csapatból kinézem a bravúrt, legalábbis a felkészülési meccsek alapján, szóval van esélyünk.Nos az elsõ 5 forduló kicsit lelombozott hiszen mindössze 8 pontunk van : 2 gyõzelem mellett 2 döntetlen és egy vereség bár 3 meccset a tavalyi 1. 2. és 4. helyezett ellen toltunk.Már 5 pont a hátrány de messze még a vége. Pedig jól kezdtünk a szezon elején behúztuk a Trophée des Champions-t a Psg ellen sõt idõközben bejutottunk a Bl-be is a Xamax leverésével (i:1-3 o:3-2).A csoportban a Sporting Gijónt a Manchester Cityt és a Vitesset kaptuk.A hollandok elleni pontocskákból egy Európa Liga helyet remélek a többi pont ráadás. Képekkel félévkor kösz ha elolvastad
- A csatárjátékod szerintem nem az igazi. Az AF beállítás mellett az ék próbál az oldalvonal felé kihúzódni, és onnan beadni. Ha baloldalon játszatod, akkor ballábas játékosnak kéne ott játszania. Ezen kívül két csatár esetén az egyik legyen támogató szerepkörben... Floccari értékeit elnézve õ lehetne szerintem complet forward támogató szerepkörben.
- Ha jól látom az a cél, hogy kivédekezed a támadást, majd a szélre elõrevágott labdákkal próbálsz operálni... Kontra játékhoz így szerintem gyenge a középpálya, plusz, ha te vesztesz labdát, akkor meg sem állnak a kapudig...
Nekem nagyon "szélsõséges" ez a felállás... valahogy nem látom, hogy ez olajozottan mûködhet, de természetesen ez semmit nem jelent! 😊
Jó az alap elképzelésed, de, ha megérted a mechanizmust, akkor még jobb lesz... 😊 EZT töltsd le, és tanulmányozd át. Igaz, hogy a 2009-hez készült, de szerintem jól rámutat a játék lelkületére... Ez százszor többet ér, mint az én okoskodásom... 😊)
www.smart-bus.hu