A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #88840 Reggel kezdtem egy új karriert a Lazio-val.Most február van,a Klose duplázott és máris fizetésemelést kér.
Persze elhajtottam a francba.Mit akar 34 évesen?Szezon végén úgyis lapátra kerül.Ami igazán elszomorít,
hogy még ennyi idősen is klasszisokkal jobban játszik,mint egy Zárate.Csak néhány évesre tervezem ezt a
mentést,megpróbálok eredményes lenni minél előbb.Eddig jól megy,elkerültek a sérülések is.Télen kaptam
pénzt is,de félretettem a szezon végére.Egy csapatra való egész jó játékos van átadólistán,majd május környékén megnézem a lehetőségeket.Kivételesen nem foglalkozom az ifikkel sem,nem tervezek öt évnél többet.Az Európa Ligában simán továbjutottam,csak a Lyon tudott megverni idegenben.Az Inter
a 20.fordulóban kieső helyen áll,teljesen el is vannak adósodva.Már a harmadik edzőt szerződtették,de így
is hatos vereségszériában vannak.Kellemesen meglepett a középpályásaim remek teljesítménye.Ledesma,
Hernanes,Cana,Candreva piszok jól játszanak.Lulic is hozza a gólpasszokat.Hátul Radu is stabil.Egy 27-28
éves tapasztalt befejező csatárra lesz szükségem,meg egy közép és jobbhátvédre.Ha ezekre a posztokra
minőségi embereket sikerül igazolnom,nagy bajban lesz a Juventus.Ellenem úgy sem megy nekik,oda-vissza megvertem őket.De még így is négy ponttal előttem vannak.A Siena ellen pihentettem pár játékost,de ki is
kaptam otthon kettő nullra.Ez a hülye Zárate nem tud gólt rúgni,év végén menni fog.15 meccs két gól,ezért a fizetésért?8.helyre vártak,második vagyok,és ha nem lesz valami komoly sérüléshullám,harmadiknál nem
leszek rosszabb.Akkor megvan a BL,jön plusz pénz,én pedig tőlem szokatlan módon elköltöm az egészet.
Ugyan a klubnak van bank adóssága,de mégis olyan 19-20 millió euróval kalkulálok.Ennyiért csak tudok
hozni három jó játékost.