A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    ez magyar bajnokságban?
    Egyébként ott van példának Adorján, akit szintén 1 milláért hoztam haza a Liverpoolból
    AMC-ként játszatva lőtt 6-8 gólokat és 2 év alatt lement az értéke 130 ezerre, úgy hogy fejlődtek az értékei és a válogatottban is játszott már pár meccset.
    Vagy van egy másik játékos, érte is 1 milla körül fizettem, ipari mennyiségben termelte a gólpasszokat és folyamatosan csökkent az értéke.
    Alig-alig akad játékosom akinek nőne az értéke. Hiába veszem meg 1 millióért mondjuk (bár most már nem csinálok ilyet), akkor is előbb beárazza magának a rendszer hogy 3-400 ezer max, aztán pár év mire újra feltornázom. A bajnokcsapatomban 2 játékos van akinek 1 millió fölötti az ára - 2015-ről van szó - az egyik svéd válogaott, a másik egy brutális néger khv. A 2 éve folyamatosan irtó jól teljesitő belga ifiválogatott irányitóm 3 év alatt 350-ről 700ra tornázta fel az árát.
    Szóval akkor is tartom, hogy baromi sokat számit, hgoy milyen csapatban játszik az illető. Ha végignézegetek 1-2 nagyobb csapatot és ott kiválasztok pár 20-22 évest akinek sokkal szarabb értékei vannak mint az én játékosaimnak akkor is 3-4-5 milliókat érnek