Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel lehet megnézni a tartalmát. Viszont csak egyenként lehet kimásolni, ha fordítani akarod valami programmal.
Szar Bayern, szar Bayern :)
mellesleg a játék nem igényel internetet, csak az installnál, utána lehet offline is játszani vele steamen...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Plusz én olyanra gondoltam, amikor a fordítok anno még küldték ki lefordítani a mondatokat, valahogy õk is kinyerték normálisan a fájlokat.
ltc a nyelvi fájlok kiterjesztése,nem tudom hogy normál TXT kezelõvel meglehet-e nyitni õket. egyébként a data/languages mappában találod a nyelvi fájlokat
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lenne két kérdésem:
1. Szükséges internet kapcsolat, ahhoz, hogy játszani lehessen az FM2013-al?
2. Az angol, német stb nyelvû szövegeket, hol lehet megtalálni? Gondolom, mivel nem lesz magyarítás, így egyszerûbb egy txt fájlból kijelölni és fordító programba bemásolni.
Mint beírogatni a játék képernyõjérõl.
I met God. She's black
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I met God. She's black
I met God. She's black
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyi bajnokságot szoktatok betölteni?
Ezen gondolkoztam,hogy az új részben mennyit lenne érdemes betölteni.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Elõször is a 2041/42 második felérõl: nos a szezon második fele lecsordogált nagyon beékelõdtünk a 7.-8.-9. hely valamelyikére amibõl a szezon végére a 7. hely lett.Itt a tabella.Csalódott nem vagyok 3. szezonnak perfekt volt.A kupából gyorsan kiestünk a régi ismerõs Bordeaux csapott el minket.
2042/43: a 4. szezonban pedig végre csúcsra értem a GFCO Ajaccio csapatával is.Elõször is a bajnokság.A remek kezdés hatására végéig elõl álltunk sõt 5 fordulóval a vége elõtt is még bajnoki címre is esélyesek voltunk.A kötelezõket hoztuk az esélyesek vertek minket az az élet rendje.Végül bronz lett belõle.Itt a tabella..Viszont a kupában mindenkit lemostunk.Szokás szerint könnyû csapatok amiket még a második csapat lépett le az elsõ nagy falat a Toulouse volt a negyeddöntõben de õket 1-0ra vertük majd a Nice csapatát büntetõkkel szintén.A döntõben a mumus Lyon jött de nem adtunk esélyt..Nos a szezon rendkívül jól sikerült és a 3. hely miatt a Bl-ben fogok szerepelni.Pénz miatt nem rossz de úgy érzem pofozó gépek leszünk mert egyrészt 2 francia játékosom is elment így nem tudok mindenkit nevezni akit kéne.Mindegy idén a Bl egy kaland cél a bajnokság megnyerése.Kösz ha elolvastad
Azt nem tudom, hogy alapból is így van, vagy valamelyik késõbbi patch után változik-e.
Szar Bayern, szar Bayern :)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ide írkálni már kevésbé valószínû.....
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
19.99 GBP=7,134.21 HUF

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
igazolások
tabella
igazolások:
igazolások
és jött az elnök váltás (eredménye elkezdték tervezni a stadion bõvítést és fejlesztik az utánpótlás képzést, a fizetés keretet szinte megduplázták)
hír
Norwich 0:2 Villa, Villa 0:1 Pool, Castle 3:3 Villa, Mu 3:0 Villa, Villa 3:3 Chelsea, Villa 4:3 Spurs.
3.hely a tabellán így zárjuk az évet. de ez a kegyetlen sok kapott gól elég idegesítõ. Eriksen+Grizmann még mindig sérült 3-4hónapig pedig már hónapok óta nem játszottak.
lepörgettem egy fél szezont vakációban, mert utol akartam érni a valós állapotokat, erre bedob egy crash dumpot. szuper
fulham 5:1 Aston Villa
vezetünk... utána 30ról gól, 11s, szöglet gól, minden...-.- 11fordulón át voltunk veretlenek. kapott gólok száma kegyetlen sok (20)
Aston Villa 5:3 Arsenal
Bent,Hooper,Hutton,Zaha (2)