Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen!
Rudee
LTC_Editor_1.0.10.26

Ezzel lehet megnézni a tartalmát. Viszont csak egyenként lehet kimásolni, ha fordítani akarod valami programmal.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
húú...most néztem csak meg steamen, hogy hány órát raktam a játékba....nem túl sok, 539 óra...
mellesleg a játék nem igényel internetet, csak az installnál, utána lehet offline is játszani vele steamen...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Köszi, igen én is ott kerestem a nyelvi fájlokat, de nálam ott csak 5 nyelv volt angol német, meg a skandinávok, a többi például spanyol, olasz, cseh azok nem.
Plusz én olyanra gondoltam, amikor a fordítok anno még küldték ki lefordítani a mondatokat, valahogy õk is kinyerték normálisan a fájlokat.
bakkerman
Fm13 még nem jött ki,de elvileg nem kell majd hozzá internet továbbra se,bár a steam miatt bármi megeshet,majd kiderül

ltc a nyelvi fájlok kiterjesztése,nem tudom hogy normál TXT kezelõvel meglehet-e nyitni õket. egyébként a data/languages mappában találod a nyelvi fájlokat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hi!

Lenne két kérdésem:

1. Szükséges internet kapcsolat, ahhoz, hogy játszani lehessen az FM2013-al?

2. Az angol, német stb nyelvû szövegeket, hol lehet megtalálni? Gondolom, mivel nem lesz magyarítás, így egyszerûbb egy txt fájlból kijelölni és fordító programba bemásolni.
Mint beírogatni a játék képernyõjérõl.

szabii98
azthittem nagyon befolyásolja. :D majd megnézem, de max a 13ban

I met God. She's black

zyndar
Ez ha jól rémlik, akkor 1 csillag, de erre nem sokat kell adni szerintem, mert teljesen játszható, max a mentés tart kicsit sokáig.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zavbal
a psg visszavett azért a költekezésbõl de egy egy 15-20 milliós igazolás becsúszik.A gyõztesek pedig 2011 óta:Monaco 1x, Marseille 2x, Bordeaux 3x, Lyon 8x, Psg 8x és Toulouse 9x, ebbõl 3-at még az én irányításom alatt
szabii98
ja azt kifelejtettem hogy így max 25k játékosom van, viszont mentéseknél így is 1 perc egy space. nagyon idegesítõ

I met God. She's black

szabii98
hány csillagod van kezdésnél, amikor ilyen dolgot töltesz be? én mindig a magyart, a spanyolt/olaszt és az angolt töltöm be, magyar elsõsorban mert érdekel.

I met God. She's black

zyndar
Nekem személy szerint számít, hogy be legyen töltve más bajnokság is az enyémen kívül, mert így sokkal reálisabb eredmények születnek, valódi statisztikát kapnak a játékosok. Én általában 6-7 betöltött bajnoksággal játszok és olyan 75-80 ezer játékossal, de persze ez gépfüggõ.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Igen,én is arra gondoltam hogy csak azt töltöm be amivel játszani is fogok,és inkább játékosokat töltök be.

bakkerman
én bajnokságot csak azt töltöm be,amivel játszok is,menetközben úgyis lehet variálni,inkább játékosokat töltök be,európa afrika és dél amerikai elsõ osztályú kluok járékosait töltöm be,az olyan 70 ezer player

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyi bajnokságot szoktatok betölteni?
Ezen gondolkoztam,hogy az új részben mennyit lenne érdemes betölteni.

BBeno2
azigen. PSG-nél látom még van pénz. lazán hozták mind2 bajnokságot. mennyit nyertek 2011 óta? :D 25-28 bajnoki címet kb..

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

szabii98
seems legit :D

I met God. She's black

zavbal
Nos akkor a beszámoló:
Elõször is a 2041/42 második felérõl: nos a szezon második fele lecsordogált nagyon beékelõdtünk a 7.-8.-9. hely valamelyikére amibõl a szezon végére a 7. hely lett.Itt a tabella.Csalódott nem vagyok 3. szezonnak perfekt volt.A kupából gyorsan kiestünk a régi ismerõs Bordeaux csapott el minket.

2042/43: a 4. szezonban pedig végre csúcsra értem a GFCO Ajaccio csapatával is.Elõször is a bajnokság.A remek kezdés hatására végéig elõl álltunk sõt 5 fordulóval a vége elõtt is még bajnoki címre is esélyesek voltunk.A kötelezõket hoztuk az esélyesek vertek minket az az élet rendje.Végül bronz lett belõle.Itt a tabella..Viszont a kupában mindenkit lemostunk.Szokás szerint könnyû csapatok amiket még a második csapat lépett le az elsõ nagy falat a Toulouse volt a negyeddöntõben de õket 1-0ra vertük majd a Nice csapatát büntetõkkel szintén.A döntõben a mumus Lyon jött de nem adtunk esélyt..Nos a szezon rendkívül jól sikerült és a 3. hely miatt a Bl-ben fogok szerepelni.Pénz miatt nem rossz de úgy érzem pofozó gépek leszünk mert egyrészt 2 francia játékosom is elment így nem tudok mindenkit nevezni akit kéne.Mindegy idén a Bl egy kaland cél a bajnokság megnyerése.Kösz ha elolvastad
bakkerman
ezen jót nevetek most köszi ASD:ASASDF

Huni92
állítólag az EA fizetett, hogy (még) ne törjék fel a játékot :D

bakkerman
alapból így van,mert amikor a játékot kiadták,akkor már elfogadták ezt az új rendszert,nem kell hozzá patch :)

Rudee
Átáll az új rendszerre, legalábbis google kiadott egy blogot ahol valaki az orosz ligát tolta az Anzhi-val és a 2014/15ös szezonban már õsz-tavasz rendszerben voltak a meccsek.
Azt nem tudom, hogy alapból is így van, vagy valamelyik késõbbi patch után változik-e.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
jaja énis nagyon várom már!! ha már fm13...én már félretettem 10k-t a játékra,tavaly is elég necces volt a warez verzió(kb másfél hét után lett játszható,és a késõbbi patchekhez már steam kellett),na meg az idei FIFA is megjelent már több mint egy hete,és mégse tudták feltörni,ezért én már most félretettem az FM-re a pénzt. 10 ezer forint nem kis összeg,de mérlegeltem magamban,és arra jutottam,hogy mivel úgyis több száz órát fogok beletenni ebbe a verzióba (is) egészen jövõ októberig,ezért megéri a pénzét. Ez lesz a második FM amit eredetiben fogok tolni a 10 után. És a development videók meggyõztek arról,hogy megérdemli az SI ezt a 10 ezer forintot :) Persze még a demo változtathat a véleményemen.

LasDen
vááh...de szar...olvasgatom ezeket a taktikai elemzéseket zonal markingon, hathármon és ilyenkor iszonyat megjön a kedvem a játékhoz...de várnom kell :DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

derley
Szevasztok! Elég régen jelentkeztem be ide(2007 :D)...pár évig jegeltem a játékot, de nemrég újra elkezdtem. Lenne egy kérdésem, mert erre semelyik fórumban nem találtam választ. Az orosz bajnokságban akartam volna indítani egy új szezont, de láttam hogy a bajnokság rendszere még a régi. Ha jól tudom, most már õk is átálltak az európai rendszerre. Szóval magától átáll a játék 1szezon után erre, vagy van valalmi update erre? köszi a válaszokat elõre is :)

The Sopranos
Serie a-ban melyik a leggazdagabb klub? Fm10
Köszi!

FORzA PALeRMO

LasDen
az unokát pelenkázza az anyja v az apja...nekem nincs szükségem rá :DDD

bakkerman
jajna ne legyel mar ilyen negativ, igenis fogunk ide irogatni,az unokák két pelenkázása között fogjuk rakni a képeket,és a beszámolókat ! ASD:SADA

LasDen
az hogy játszani fogsz szerintem nem kérdés....márha ugye lesz akkor még játék
ide írkálni már kevésbé valószínû.....

bakkerman
ez Miles Jacobsonon és bandáján múlik <#nevetes1><#hehe>

Huni92
Abba gondolt már bele valaki, hogy mi lesz mondjuk 30 év múlva? :D 50-60+ évesen is játszani meg írogatni fogunk ide? :D

bakkerman
nekem az elsõ a CM 03/04 volt,utána pedig sorban már az FM széria a 2005-tõl kezdve a legújabbig,kis túlzással a CM óta nem telik el úgy hét(ha gépközelben vagyok),hogy ne játsszak egy adott FM játékkal :) 8 éve függõ vagyok nem tagadom :DD

Zenszkij
Régen még egyetemista koromban, ugyanez az érzés fogott el október legelején egy dögunalmas elõadáson. Akkor még nem volt netem nem tudtam semmit az aktuális rész érkezésérõl, mely még a Championship Manager nevet viselte. Elmentünk a virágboltba haverrál oda, ahol ezzel foglalkoztak és kérdem a csávót mi a helyzet a CM-el, megjött-e már, mikor tudja kiírni. Erre közli, hogy kész van ki is írta cd-re. Mondom mi van? Valszeg nem nekem lett megcsinálva, de lecsaptam rá mint kerecsensólyom a pocokra, mert már egy napot se bírtam volna várni a hír tudatában. (500 kemény Ft volt) Este már a legújabb szezonnal toltuk. Régi szép emlékek :D:D.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Elmesz 1 nap szabira ;)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sziasztok! Van egy olyan problémám FM2012-ben, hogy kivásároltam Ekdal játékjogának másik felét is és néha kétszer jelenik meg a keretben a neve. Ez akkor volt a legnagyobb gond, amikor beraktam a kezdõbe és írta hogy adjak neki mezszámot, és mindkét Ekdalnak adni kellett, de amikor a Submit numbers-re kattintottam, az egyiktõl elvette a számot és újra kiírta hogy egy játékosnak nem adtam mezszámot, pedig adtam. Ilyenkor mit lehet tenni? Elõre is köszönöm!

bakkerman
true story ASD:asSDG

<#vigyor5>

LasDen

bakkerman
már elvonási tüneteim vannak,3. stádiumu FM hiányom van,jöhetne az új rész,a régivel már nem akarok kezdeni :/

Darthmushroom
ahogy észrevettem kb ja csak nyaranta vagy nagy ritkán téli átigazolási idõszakba nõvelik

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
2.szezonra alig erõsítettünk be. Hernandezt felajánlotta a MU és úgy döntöttem annyiért kell ezért gyorsan elpasszoltam Bent-t h legyen hely neki
igazolások

Darthmushroom
Aston Villa elsõ szezon. eredménnyel elégedett vagyok a védelemmel nagyon nem. két kupából hamar kiestünk de a bajnokság fontosabb volt.
tabella
igazolások:
igazolások
és jött az elnök váltás (eredménye elkezdték tervezni a stadion bõvítést és fejlesztik az utánpótlás képzést, a fizetés keretet szinte megduplázták)
hír

kosheen
mennyire gyakran emelgeti a klub az edzõk számát? A Fradival vagyok most és állandóan rágom az elnök fülét hogy engedjen még edzõket felvenni. Van értelem? Vagy majd következõ szezon elején enged megint plusz egy embert aztán örüljek ennek?

Darthmushroom
ekkora fos decembert zárni még talán soha nem sikerült.
Norwich 0:2 Villa, Villa 0:1 Pool, Castle 3:3 Villa, Mu 3:0 Villa, Villa 3:3 Chelsea, Villa 4:3 Spurs.
3.hely a tabellán így zárjuk az évet. de ez a kegyetlen sok kapott gól elég idegesítõ. Eriksen+Grizmann még mindig sérült 3-4hónapig pedig már hónapok óta nem játszottak.

kosheen
azt a ..........
lepörgettem egy fél szezont vakációban, mert utol akartam érni a valós állapotokat, erre bedob egy crash dumpot. szuper

kosheen
le lehet szedni valami elõre elkészitett szabadrúgás, meg szögletvariációkat? a netbook skin miatt én nem tudom beállitgatni magamtól és gyalázat, hogy mennyiszer fejel kapura az ellenfél szöglet után

Darthmushroom
hát ezaz fm soha nem fog megváltozni..-.- eddig szenvedõ fulham ellenünk totálisan feltámadt
fulham 5:1 Aston Villa
vezetünk... utána 30ról gól, 11s, szöglet gól, minden...-.- 11fordulón át voltunk veretlenek. kapott gólok száma kegyetlen sok (20)

Darthmushroom
arsenal is elverve. hiába vezettek kétszer, még az elsõ félidõbe fordítottunk (4:2)
Aston Villa 5:3 Arsenal
Bent,Hooper,Hutton,Zaha (2)

Huni92
Elhívtam a Realt barátságos meccsre. Nem akarnak jönni, nem is értem, hogy miért. <#whatever><#idiota>