A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Blum
    Szóval Norvégiába mentem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..meghozza a Vålerenga Fotball egyuttesehez.

A bajnokságot behúztuk. A szezon első felében kicsit elvoltam csüggedve,mert olyan fölénnyel uraltuk a Norvég Premier Ligát,hogy szinte unalmas volt játszani. Norvég kupában szintén elég magabiztosan meneteltünk,az egyetlen kihívást az EL selejtezők jelentették.

A Norvég Premiert Liga meccseink:
    KÉP

Kupa meccsek:
    KÉP

EL selejtező:
    KÉP

Igazolások:
    KÉP

És az év végi tabella:
    KÉP

És a gólkirályom:
    KÉP

Látható,hogy a bajnokságban voltak hullámvölgyek bőven. Nagyon sokáig a Fredrikstad szorongatta a tökünket,aztán ők elvéreztek és jött a nyakunkra a Molde. De aztán végülis behúztuk.
    A norvég kupa miatt nagyon mérges vagyok,simán továbbkellett volna jutnunk csak épp akkor megint nem volt hajlandó együttműködni a csapat.
    Az EL selejtező is bosszantó,mert ha idegenben rúgtunk volna egy gólt a Salzburgnak,akkor bejutunk a csoportba,az meg azért szép lett volna.
    Igazolásokat jól megúsztam,hoztam 3 új fiatal játékost,akik nagy reménységnek tűnnek,ráadásul ingyen. Mindenesetre mivel a BL selejtezőkbe megyünk,muszáj lesz igazolnom még 2-3 tapasztalt játékost,főleg a védelembe és a középpályára mert az egy kicsit gyenge.
    Meglátjuk mi lesz a BL-ben,ha valahogy bevergődnénk magunkat a csoportba és pláne ha még onnan tovább is jutnánk én már elégedett leszek. A norvég Kupát jövőre muszáj behúznunk és a bajnoki címet is jó lenne megvédeni. Lesz itt még meló bőven,majd jelentkezek.