Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ha annyi szarakodás lesz a virágboltival mint tavaly,meg nem lehet patchelni,akkor megvevõs

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
nem lényeg igazáóból 😄 a demót várom aztán meglássam hogy megvevõs lesz-e...jó lenne 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
nem kapkodták el a dolgot.

LasDen
mondjuk azt hittem, hogy októberben jön, de nem sokat tévedtem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
yep, pár perccel ezelõtt láttam én is.

LasDen

Lille tavaly europa liga döntös ök voltunk...
csapat? azért az sem mindegy, melyik ország, melyik városának melyik csapatánál vagy. nem fog az egész város kimenni a meccseidre... 😄
tavaly is 3 adikak voltunk bajnokágba :/
év közben ne várj sok változást, 1-2 sikeres szezon kell a tartós és jelentõs változáshoz
hogy tudom elérni hogy sokan járjanak ki a meccsre? elsö vagyok a bajnokságba 9 meccses gyözelmi sorozat és 60.e es stadionba 30e en lézengenek...
Huni92
Ha minden igaz, akkor holnap bejelentik, hogy mikor jelenik meg az FM13. 😊

Köszi szépen!
Igen.

A legújabb verzió a 12.2.2 ?
és zárójelben még annyit, hogy nem fog mûködni a legújabb verzióval a magyarítás

Steam mappa\steamapps\accountneved\common

Sziasztok!

Telepitettem steamen keresztül a játékot.Az lenne a kérdésem hogy hova telepiti a gép a játékot mert nem tudom bemásolni a magyarositás cuccokat!
mások=második
FC HONKA ESPOO 2018

itthon az eddig megszokottnál gyengébben teljesítettünk, hiszen elbuktuk minkét hazai kupát és a bajnokságot sem veretlenül nyertük meg, mert az utolsó fordulóban sikerült kikapni... nemzetközi porondon viszont szuperül teljesítettünk.

bl, 2017/2018: #84493

bajnokság

átigazolások
keret 1, keret 2
laib, velazquez

bl, 2018/2019:

idén végre nem kellett a selejtezõben bohóckodnunk, egyenes ágon jutottunk a csoportkörbe a bajnokság megnyerésével. újabb fejlemény, hogy már a mások kalapból lettünk sorsolva, így nagyon könnyû csoportba kerültünk, amit sikerült is megnyerni, bár egy apró kis baki így is becsúszott.

Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A problémám a következõ: Eddig tökéletesen mûködött a játék a gépemen, de mióta újra telepítettem mindig crash dumpot kapok. Az az érdekes benne, hogy az elõszezon lemegy és úgy a 3-4. fordulóba kezdõdik általában pont a meccs elõtt vagy közbe. Onnantól akármit csinálok, megpróbálom lejátszani többször, elmegyek szabadságra stb. max kibír egy-két meccset utána megint elõjön. Próbáltam több bajnokságba is, más adatbázis mérettel, több mentést csinálok, crash dumps mappát törlöm de semmi.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném, legalább az FM13-ig tolnám még kicsit.

Huni92
Videóblog, 2. rész
Edzés, sportigazgató, új pozíciók.

Ennyi év után még meg tud lepni az FM..😄 Tavasz, a BL egyenes kiesés elsõ köre az Ajax ellen. Enyhén eltátottam a szám, mikor megláttam, hogy ki az egy szem kezdõcsatár náluk... Ráadásul valami érthetetlen módon dc/am(r) a posztja, tehát a gép is használja az átképzést...😄

efem2x.blogspot.com

Huni92
Lightos szezonkezdet:

LasDen
fogadd el....ennél jobb nem lesz 😄

Huni92

Huni92
Villarreal - 2012/2013 - Liga BBVA

A tavalyi feljutás után a csapaton, a cél pedig a top10-be kerülés volt idénre. Nem is indult rosszul a szezon, sokáig a dobogón voltunk, megvertük 5-0-ra a Realt is például. Aztán a sérülések megtizedelték a csapatot, Callejón és Weiss kiválása rengeteg problémát okozott. Mintha kicserélték volna a csapatot, beleszaladtunk néhány méretes pofonba (példának okáért: 0-5 a Granada ellen, 1-4 a Real ellen), és szépen visszacsúsztunk a tabellán. Végig szoros volt a bajnokság, csak az utolsó fordulóban, a Bilbao elleni ki-ki meccsen dõlt el, hogy hol végzünk.
Jó ez az 5. hely, bsikerült erõsíteniár ha kicsit összeszedettebbek lettünk volna, akkor jövõre BL-ben indulhatnánk.

Célkitûzés volt a kupa megnyerése is, ami végül sikerült. A tartalékos Barcát Callejón egy triplával elintézte.

Llorente nehezen indult be, kicsit el is maradt a teljesítménye attól, amit vártam tõle, fõleg annak tükrében, hogy évi 5 milliót tesz zsebre, ez pedig most újabb 25%-kal emelkedni fog.
Isco volt a nagyobb csalódás, mert elég sokat fizettem érte, és nagyon hullámzó volt a teljesítménye. Fiatal még, remélem, hogy jövõre már jobban megy neki is.
Senna tavaly év végén 3 millió eurós fizetést kért, így nem hosszabbítottam meg a szerzõdését, télen pedig hazahoztam, mert kellett egy csere vkp 😊

A csapat húzóemberei egyértelmûen a támadószekcióból kerültek ki, Cani, Weiss, Rossi, a szezon második felében Llorente, valamint a meglepetésember Callejón voltak. 15 meccs után ez utóbbi volt a házi gólkirály, 15 góllal, pedig nem csatárt, hanem szélsõt játszott. Aztán lett egy komolyabb sérülése, ez pedig eléggé visszavetette a csapatot. Lõtt egy triplát a Madridnak és a Barcának is, szóval letette a névjegyét. A Real potom 3 millióért el is adná, viszont õ egyelõre nem akar beszélni a szerzõdésrõl.

Nyáron szeretném tovább spanyolosítani a keretet, csak legyen rá pénzem. Codina helyett egy minõségibb kapust kellene hoznom, mert bár nagy gond nem volt vele, mégiscsak kapott 63 gólt.
Jövõre jó lenne elcsípni a 4. helyet, de az idei szezonból kiindulva nem lesz egyszerû. A két nagy megfoghatatlan, és az Atletico Madrid Falcaoval szerintem befut a 3. helyre.

Hali!
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudom letölteni a magyar megyei kiegészítést a játékhoz, mert az fmhungary-n nem mûködik a link!!
A 2008-hoz kéne, nem tudom, hogy külön van e hozzá, de már játszottam vele!!
Huni92
Az oldal 24fontot ír, de nekem csak 50-rõl viszi le 40eurora, ha valakit érdekel akkor

katt (fm13 elõrendelés)

jónak néz ki, köszönöm szépen! közben még nézelõdöm, bár még messze van a megvétel csak próbálok tájékozódni a laptokon belül 😊

Huni92
kicsit több, mint 150k, de hátha még belefér: katt

aranyszabály hogy számítástechnikai eszközbõl nem veszünk használtat. legalábbis nálam ez alapelv😄

LasDen
használt macbook pro...

mondom 150ezerig 😄😄

LasDen
macbook pro...

off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tud valaki valami jó laptopot amin large adatbázissal és több ligával is tudnék játszani a Football Managerrel? Ballagás alkalmával meg akarom majd ajándékozni magam, ha esetleg fõiskola felé fúj a szél akkor ne unatkozzak analízis órákon, meg úgy általában 😄😄 150ezer körül már gondolom lehet jobbakat kapni... azt tudom hogy a Dell az jó laptop, de másikról fingom sincs. elõre is köszi 😊

nem is tudtam 😄 lehet azért mert a Real Madriddal vagyok és hát a pálya állapota nem szokott rossz lenni 😄

LasDen
már a mostaniban is volt ilyen...legalábbis úgy emlékszem
egyik meccsnap az egyik meccsnél az elhalasztva volt kiírva....:

Huni92
van már olyan, hogy elmarad a meccs. télen szokott elõfordulni, ha a havazás miatt a pálya állapota annyira rossz, hogy nem lehet azon játszani 😊

mivel az idõjárás ennyire befolyásolja már a meccset, akkor ennyi erõvel belerakhatnák hogyha zordabb idõjárás van (esetleg szakad a hó, vagy nagy a szél, stb) akkor elmarad a meccs vagy eltolódik fél órát... 😄 persze nem minden 2. meccs lenne ilyen... mondjuk ez már részletkérdés, egyáltalán nem fontos csak vicces lenne ilyeneket olvasni hírfolyamban

LasDen
mert mindenkinek leformázom a winyóját, aki csinálni mer....😄

õ annyira laci, amennyire te gyuri 😄
jaaa, vágesz 😄 tényleg, ezt el is felejtettem hogy nem alap db-vel játszol.
Huni92
és honnan tudod, hogy csak te csinálsz rajtam kívül? 😄

LasDen
ha csak én csinálok, nem mindegy?? 😄DD

Huni92
inkább csinálnál egyet, de az legalább normális lenne. 😄

na, vége az offnak, mert banolom mindkettõnket. 😄

LasDen
apád f@sza a lacika...😄DD

és még nincsenek készen...meg akarok még 1-et csinálni 😄

Huni92
real time editor 😄
amúgy frissített détbész, így van ebben.

Isco meg a Malaga üdvöskéje IRL.

Lacikám, kurvagyorsan kûggyed el õket 😄

LasDen
faza <#boxer>

(olyan bannereket csináltam, hogy még a facod is leesik tõle 😄DDD)