Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy ki ez az isco akire ennyit áldoztál? dobsz egy képet róla?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vagy régi az adatbázisod, vagy nagyon esetleg a cache zavarhat be, bár ez utóbbiról nem tudom, hogy okozhatnak-e ilyen problémát.
efem2x.blogspot.com
Vállalkozó szellemû embert/embereket keresek, akik elkészítik a Football Manager 2013-as bannert a topiknak! Egy ember több munkát is küldhet, lehetõleg png formátumban. Az alkotásokat privátban kérném, és ha több verzió is érkezik, akkor szavazás útján dõl majd el, hogy melyik kerül a bannerba. 😊 Jó munkát!
Szar Bayern, szar Bayern :)
néztem hogy csináltál több bajnoksághoz is frissitést. Ezeknél választani kell hogy melyiket használjam vagy lehet berakni többet is?
amúgy Gyömbér is méga pápa tarcsiban nyomja nálam. na lecsekkolom a tiéd. Jovanovics mondjuk csak jobbhátvédbe férne be hozzám, mert én 4-2-3-1-et favorizálom és ott nincs helye elõl
Ha érdekel az enyém akkor az off topikba adok linket, az naprakész, csak future transzferekkel. Tehát akkor megy az új játékos, amikor valójában is.
Egyébként Jovanovic nem is bekk, csak vissza szokott menni. Középpályán középen és jobb oldalon is jó volt nálam, igaz én nem 3 hanem 4 védõs rendszerbe toltam velük, így nem kellett hátra tekintgetnie.
Ráadásul vmi kavar is van nálam mert egyszerre vannak meg azok a játékosok akik a játék megjelenésekor és azok akik 2 hete estek be, pedig csak az új nb1-es adatbázis volt bepipálva. Igy most van egy rakat játékosom, viszont érdekes módon pont Abdi nincs már ott aki tudna balszélsõt játszani, viszont ilyen Felix félék még ott vannak.
Érdekes na 😄
Esélyt kell adni a játéknak.
(ez nem csak neked 😄)
nem tudom ki hogy van vele, de nekem a legnyûgösebb rész az a szezonkezdet, pláne egy vadiúj csapatnál. Lehet csak azért mert még kevés mentésem volt, de nagy küszködést jelent mig beáll minden a rendes kerékvágásba, meg mire mindenhova embert találok
egy kérdés - az új adatbázisokat (most speciel firefly nb1-ére gondolok) lehet szerkesztgetni. Jópár játékosnál nem nagyon fedi a valóságot (posztok, CA például)
Magyar nyelv a mentéshez nem nyúl, menni fog már akár héberül is.
valami olyan kéne ami indul mittomén 2000 környékén, aztán az átigazolások és az új sztárok megjelenése úgy jönne évrõl-évre ahogy a valóságban is volt. Biztos macerás lehet egy ilyet megcsinálni, de bacca meg robotot küldtünk a Marsra, ez se lehet bonyolultabb 😄
Amúgy ha a 12-re felteszem a magyaritást az nem cseszi el a mentést és nem kell újat kezdeni, ugye?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
utána , lyon ellen bl csoportkör meccs, végig esélyesek vagyunk, a végére egy játékosom megsérül, le kell cserélni, egy Lyon indulás és a 91. percben elviszi Neuer és a védõm mellett egyszerre és belövi. totális vicc 😄
I met God. She's black
de lehet hogy a 13-at kipróbálom, ha lesz kedvem, most a Schalke-t tologatom, egész jól megy
I met God. She's black
Szóval marad a várakozás a következõ részig....😄
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
van olyan mod vagy peccs vagy nem tom mi, amivel meglehetne azt csinálni hogy egy kis idõutázást csinálok és kezdek egy szezont 10-15 évvel ezelõtt?
Mindig idegesitett minden ilyen focis játéknál hogy játszok pár szezont és nyugdijba megy mindenki, aztán egy idõ után tele van generált emberkékkel
a juvén ennél is könnyebben léptünk túl, megalázó vereséget mértük rájuk idegenben, aztán itthon is sikerült õket elpáholni!
az elõdöntõben viszont hatalmas verést kaptunk a barcától...
a barca elleni meccsek egyetlen pozitívuma lahtinen szépítõ gólja volt a visszavágón, a camp nou-ban. (az inter turku-tõl érkezdett idén 2 milláért. nem egy nagy szám, de kellenek a hazai nevelésû játékosok a bl-be nevezéshez.)
Les Striker (tudjátok, a fordító) írta az FMHungary fórumában: Az izraeli fordító (szintén nem hivatalos) rákérdezett az SI-nél, hogy mire lehet számítani az FM2013-ban. Íme a válasz:
"I’m really sorry to say, despite your long email the response is somewhat shorter. Simply put after speaking to our Managing Director, he’s said that our legal department told us to remove the ability to allow third part languages in the game due to legal concerns.
I’m afraid there’s really no way around that, I know it’s really frustrating for you guys but the only way Hebrew can currently go into the game is if the sales figures increase in Israel. Apologies about that,"
Röviden és tömören ez azt jelenti, hogy szoftveresen letiltották a nemhivatalos fordításokat, így csak abban az esetben lesz a kívánt nyelven -a mi esetünkben a magyar- játszható a játék, ha az adott országban az eladási számok megnövekednek. Hogy mennyivel, arról nem szól a fáma, de nem kevéssel.
Gyakorlatilag hivatalosnak tekinthetõ, hogy a Football Manager 2013-hoz semmiféle magyarítás nem lesz.
Az elsõ szezonban sikerült is a feljutás az ötödik osztályba, a Blue Square Bet Premier-be. A vége nehéz volt mert visszaesett a csapat és ha osztályozót kellett volna játszani azt szerintem nem éltük volna túl. Szerencsére a többi élcsapat is sokat botlott.
Itt a tabella, még 2 forduló hátra van, de most dõlt el hogy bajnokok vagyunk.