A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Nyugi,nem sértődtem meg,sőt magamban jókat mosolyogtam,mert sejtettem,hogy ez egy jó téma lesz
    vitára.És én folyamatosan játszom a játékkal,néha napi 16 órát is,de a a GS-t hetekig meg sem nyitom. A mentéseim jó részében nem is használtam.Tapasztalatra meg már nincs szükségem.Egy balesetből kifolyólag le vagyok rokkantosítva,gyakorlatilag ez az egyetlen kikapcsolódásom.Be vagyok zárva a
    8.emeletre,havonta egyszer hagyom el a lakást,a kezem sem alkalmas sok mindenre.Csillagászati időt töltöttem én már el az FM-el.Nyertem én a Pro Vercellivel (FM 12) már 14 Serie A-t meg 8 BL-t akkor,amikor a GS még meg sem jelent. És valami nagyon hasonlót csináltam (FM 13) a Bursaspor élén is.És soha nem játszok nagy csapattal.
    A Real Madrid az (egyik)kedvencem,de a 2009 óta nem játszottam velük sem.A Haladásra visszatérve
    pedig szándékosan nem akartam addig nyújtózkodni,amíg teljesen stabilnak nem éreztem az anyagiakat.
    Az első nap kirúghattam volna az egész staff-ot,és kis pénzből is hozhattam volna jobbakat,de nem
    tudtam/akartam megadni amit kértek,inkább vártam.
    Az első évet úgy kezdtem,hogy elment:Guzmics(DVSC)Radó(FTC)Schimmer(FTC).Télen:Halmosi(Aris)
    Rózsa(Ausztria,már nem emlékszem,hová)Az első három évben szinte senki sem jött,csak ment,a bejövő pénzre pedig ráültem,majd a facilities-re költöttem.Akármilyen gyenge csapatom is volt,mindig ott voltunk elöl a 3-5.helyen.
    Spóroltam,és nem bántam meg,az idő engem igazolt.Nekem ez nem sprint volt,hanem maraton.Tudtam,
    hogy hosszú mentés lesz.És amikor az első BL-t nyertem,a 23-as első keretben 18 saját nevelésem volt,
    nem a világ négy sarkából összeszedett zsoldos.A válogatottról már nem is beszélve,mert kilenc
    játékosom is volt a kezdőben.EB győztesek és VB bronzérmesek.(Egyébként az EB-győzelemnél a Szőke Kavics volt az edző)És 25 szezon után nagy büszkén visszavonultam.De ez már majdnem karrierbeszámoló,azt pedig nem akarnám.Szóval hidd el,tudom mit csinálok.

Gerdzso: Azoknak az ifiknek,akikből lehet valami,egyértelműen jót tenne a kölcsön,de itt könnyen rá
    lehet fázni.Ha olyan csapathoz adod kölcsön ahol nem engedik játszani,akkor egy fiatal játékosnak
    kiesik egy olyan éve,ami a fejlődése szempontjából életbevágóan fontos lenne.Tehát csak oda add
    kölcsön,ahol játszik is.Én ezt mindig úgy csinálom,hogy nem kérek érte pénzt,és beállítom,hogy
    visszahívható.Ha eltelik egy-két hónap és nem játszatják,akkor visszahívom.Amikor a staff intézte
    a kölcsönjátékosokat,ott tengődtek valahol,év végén meg visszajöttek három meccsel a lábukban.
    Hiába volt a szerződésben,hogy első csapat,nem játszatták őket.
    Azt ugye mondanom sem kell,hogy mit fejlődik ezalatt.Ennél az is jobb ha mindig játszik az ifiben.
    Azokkal a fiúkkal pedig,akik semmire nem lesznek jók,egyszerűen nem foglalkozom.