Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amint ismeretes, a Sárga Tengeralattjáró egészen a spanyol másodosztály mélységéig süllyedt idén. A vezetõség célja az egyenes ágon való feljutás volt, én viszont a bajnoki címet ígértem meg nekik. A szezon nem indult rosszul, de aztán tendencia lett, hogy megszórunk egy csapatot, majd a következõ meccsen ikszelünk. Néhány héten át így ment ez, de többnyire mindig a tabella élén álltunk. Egész szezonra jellemzõ volt, hogy többen voltak az orvosi szobában, mint a kispadon. Ez egyrészt köszönhetõ a 19 fõs keretnek, de ugyanakkor a sérülések is nagy szerepet játszottak ebben. Az utolsó elõtti fordulóra az elõnyünk nemcsak, hogy elolvadt, de 1 pontos hátrányba kerültünk a Numanciával szemben, és ellenük játszottunk. Gyakorlatilag bajnoki döntõ volt ez. Megtizedelt csapattal, elfáradt emberekkel és jó adag szerencsével nyertük meg a meccset, az utolsó fordulóban pedig már a döntetlen is belefért. Kiélezett küzdelemben szereztük meg a bajnoki címet és jutottunk fel az elsõ osztályba.
Igazolások
Tabella
Rossi gólkirály lett annak ellenére, hogy elég sokat volt sérült.
Játékos statisztikák
Ez volt a csapatom.
A kupában a negyeddöntõig jutottunk, ott a Barca vert ki 2-2 2-1-gyel. Vállalható, fõleg úgy, hogy a két meccsen háromszor vezettünk ellenük.
Jövõre megcélzom a 8-10. hely környékét, és a kupagyõzelmet.
Valaki tudna segiteni hogy honnan lehet letölteni azt a frissitést amiben a Villarreal a másodosztályban van.
kell hozzá a 12.0.4-es patch legalább.
Igy ott van pl a Fradiban az is aki 2 hete jött, de pl Csizmadia is aki már réges rég nincs a csapatnál. Ez azért lehet mert 2 xmlt is beraktam vagy mi lehet a bibi?
de egy kérdésem is lenne ha már visszatértem. 12.0.0-ás adatbázis van most nekem, ezt irja ha új játék inditására viszem. Leszedtem fms-ról egy átigazolási packot vagy mit, meg lent firefly nb1-es modját.
Hogy jó legyen a játékélmény ahhoz kéne egy másik adatbázis vagy elég ha bepipálom a changet?
Végül is egy hosszú nb1-es mentés mellett döntöttem, szóval csak ez kellene.
több hetes hajtépés után vééééégre el tudtam inditani ezt a kikúrt játékot netbookon. Annyi volt a gebasz hogy kb az összes oldalon amit néztem rosszul volt leirva a kód amivel ablakos módban kell futtatni, kimaradt egy - és ezért nem ment.
Kezdek is egyet gyorsan, ez lesz az elsõ 12-es játékom.
Mi a javaslat? Kezdjek a jó öreg Fradival egyet, vagy pedig betanulásképpen valami kõgazdag csapat legyen? eddig csak a 11-el nyomtam pár szezont a Fradival
nyukaszöllel egy elég stabil kontrataktikát alakitottam ki, egy igen jó edzéstervvel, és minden oké is volt..félidõbe 2. voltam!! arsenal veretlenul vezetett..
és igy a szezon végére (blbol athletic ellen kiestem, idegenbe 1-0 otthon nem birtam golt rugni) és jöttek az ikszek, vereségek.. de nem néztem rá semmire, csak a taktikáva kerestem a hibát... 2 mecs van még hátra, ránéztem az edzésre, és látom h mindenki a PRE SEASON treninget kapja egész évbe.. FAIL :D ehez képest szép aza 6. hely
hüje vagy hamán szép nem!4
Tegnap kezdtem egy utolsó karriert a Padovával, a Pescaraval, a Rangersszel, aztán a vége az lett, hogy a Villarreallal lett a befutó :D
Frissített adatbázis, másodosztály ugyebár.
Megpróbálok spanyol játékosokkal operálni, és lehetõség szerint kerülni a más nemzetiségûeket.
Õk voltak az érkezõk és a távozók a nyáron:
Ez pedig a bajnokság állása 16 kör után:
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
elég ütõs lett a legújabb facepack update. neymarnak meg megint új frizurája van.
neymar
Készítettem egy magyar módosítást az FM 12-höz azoknak, akik szeretnek az NB1ben játszani, csak kicsit zavarja õket a fapadosság. Szóval frissültek a keretek, a szakmai stábok és rengeteg apró részlettel próbáltam még feldobni a hazai Ligát (valós sportmédiumok, játékosügynökök, díjak stb. - Zombori Sanyi viszont még nincs...:).
Részletek itt.
Remélem, ha valaki kipróbálja, tetszeni fog neki, de ha bármi hibát talál, légyszi jelezze.
efem2x.blogspot.com

jó szokásunkhoz lévén megint tripláztunk és veretlenül nyertük meg a bajnokságot, a 2016/2017-es kiírású bl szezonban a negyedöntõig jutottunk, a 2017/2018-as kiírásban pedig továbbjutottunk a csoportunkból. hogy meddig jutunk az majd a következõ szezonban derül ki.
igazolások
keret 1
keret 2
bajnoki tabella
ligakupa
finn kupa
bl: a cseheket oda-vissza vertük, a mu-tól pedig oda-vissza kikaptunk. az ukránokkal érdekes volt a helyzet, ugyanis itthon ismét ripityára vertük õket, idegenben viszont csúnyán kikaptunk tõlük, köszönhetõen annak, hogy a legjobb 11 játékosomból legalább 8 a válogatottnál volt... és ami a "legjobb" hogy a favorizált kapusom mellett a bl-be nevezett egyetlen cserekapusom is, így a játék által arra a meccsre generált portást kellett a kapuba állítanom... a végén kis szerencse is kellett a továbbjutáshoz, de meglett, a sparta praha verte a shaktart.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Villas Boas is használta mikor a Chelsea másodedzõje volt. És mou is szereti a játékot.
Nem akarok több poént lelõni olvassatok bele :DD
ismerõsömmel vágtunk bele a kalandba, a két utolsó helyre várt csapatot karoltuk fel, komoly célokkal (enyém lett a vps, övé a rops, de õ a szerver, és a képek készítésekor nem voltam belépve ezért csak az õ csapata lesz kijelölt színû).
Az elsõ szezon viszonylag gyorsan eltelt, nyáron elég rendesen átrendeztük a csapatunkat már amennyire engedte a pénzügyi helyzetünk.. Lényeg, hogy nem lett túl bõ a játékoskeretünk, és ez szép kis gondokat okozott, bár inkább csak kicsivel késõbb. Jött a ligakupa elõször, kiestünk gyorsan, de legalább gyakoroltattuk a taktikát, majd a rendes kupa, amibõl szintén kizúgtunk, és bár azt valamivel jobban bántuk, nem igazán rajtunk múlott. A bajnokság (bár számomra érthetetlenül gyengén kezdõdött) aztán végre meghozta sikerünket, az elsõ két helyet foglaltuk be, így megszerezve az egyre növekvõ adósságok miatt nélkülözhetetlen uefa szereplést. Az én bajnoki meccseim (az elsõ és az utolsó nem fért be, de csak emiatt nem szórakoztam 2 képpel). Kb ennyit is az elsõ évrõl.
Aztán következett a második, ami egy újabb komoly keretátalakítással kezdõdött, a gond csak az volt, hogy megint csak szûkebbé sikerült varázsolni. hiba volt, és az sem segített, hogy a fejem fölött el lett adva az elõzõ szezonban meglepetésre legjobban teljesítõ játékosom. Az el-szereplés nagyon sokat kivett belõlünk, a sérülések sem kíméltek, idõnként szégyelltem, amilyen csapatot küldtem ki, és hát meg is volt a látszatja. alig lett meg az újabb el-hely (mialatt ismerõsöm ismét tarolt). A rendkívül izgalmas bajnokijaim. Kissé sok volt az iksz, na.
De közben akkor legalább abban a bizonyos EL-ben eljutottunk a csoportkörig (a sorsolás nem kicsit kedvezett, el kell ismernem), ahol aztán 1-2 meglepetést okozva alig csúsztam le a továbbjutásról. A szerencse itt sem volt velem, de azért nem sajnáltatnám magam, mert a liverpool elleni hazain pályafutásom minden bizonnyal legszebb gyõzelmét arattuk. a csoport és a meccsek
Ja, és közben ismerõsöm a bl-csoportkörben igen komoly meglepetésre a 3. helyet elérte (4 pontot szerezve), így õ neki még lehet szurkolni az el-ben jövõre is. Ha továbbjut, talán majd róla is teszek képet, de ez már így is elég fárasztó volt.

Nálam per pillanat közutálat van .Pedig én csak betartottam a "kis pénz kis foci nagy pénz nagy foci" szabályt mivel eladtam a francia válogatott kapusomat a Mu-ba 12,5 millióért.Pótolni azért úgy ahogy tudtam 2,3 millióért plusz van egy francia 22 éves tehetségem aki szerintem jobb lesz bár az hogy minden hónapban valami sérülést összeszed már-már dühitõ.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A West Ham-el kezdtem alap détbézzel,elsõ évben 11 ponttal megnyertük a championshipet,második szezonban már a premier league-ben nagyon jól teljesítettünk,és csak a sorozatos sérülések miatt nem lett meg az EL hely,de a 9. hely ígyis szép. Harmadik szezonra az anyagi gondok miatt nem kaptam pénzt,sõt a tulajdonos váltás miatt tilalom is volt,szóval ugyanezzel a kerettel csak 13.-ok lettünk,de a szép Liga Kupa menetelés(elõdöntõig mentünk) kárpótolt. 2014 június 1.-én lemondtam a West Ham-nél,másnap felkért a Liverpool menedzsernek,szó nélkül elfogadtam. A 'Pool elõzõ szezonban 6. lett,így csak az EL-ben szerepel majd velem,de a 69m€ átigazolási keret nagy szabadságot ad :D Cél a 3. hely,elsõ liverpooli évemben :)