A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Gratulálok,ez szép teljesítmény volt.De egy angol csapattal ezt(vagy hasonlót)meg is kell tudni csinálni.Én az évek alatt bármelyik csapattal játszottam,a PL-ben dőlt a pénz.Oda könnyű jó játékost igazolni,és eladni is.Csinálj ilyet egy Csepellel például.Az lenne a non plus ultra.Mind tudjuk,hogy a nincstelen magyar ligák micsoda kihívást jelentenek.Még a télen csináltam egy magyar adatbázist,ahol brit szinten voltak az anyagiak,de szó szerint.Komoly pénzdíjak,TV-s pénzek,minden.Modern stadionok(nézőkkel)az ifik francia szinten.Aztán úgy a negyedik évben abbahagytam.A csapatok fele csődben,ilyen Kanta az MTK-ban 50 ezer Euro-s fizuval plusz 400000 év csapata bónusszal,meg hasonlók.De azért világosan látszott,hogy a
    pénz az úr.A Debrecen,de a Videoton is vitézkedett európában,mert minőségi játékosokat tudtak venni.
    Nagy pénz,nagy foci,nem is kérdés.De beleuntam,mert irreális volt,hogy három-négy csapat klasszisokkal ,
    a többi meg tudjuk,hogy milyenekkel.A vidi 8-10 gólokkal nyerte a bajnokikat.