A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    El kell,hogy ismerjem,amit leírtál.Az egészből talán a legfontosabb,hogy valóban soha nem volt
    kimondottan rossz igazolásom.Volt,aki nem vált be,de túladtam rajta.Magyar szinten pedig az
    első néhány év kész szenvedés tud lenni.25 éves mentésem volt a Haladással,de ha jól emlékszem,
    négy év kellett a bajnoki címhez.És hiába volt a genie scout,ha nem volt pénz igazolni.Sem edzőt,sem játékost.Ha jött valaki,aki csak egy kicsit is kilógott az NB I-ből,fillérekért vitték el tőlem.A kulcsjátékosomért 90 ezer euro-t meg egy edzőmeccset ajánlott a Sevilla,és eladta a tulaj a fejem fölött.És egy pillanatig sem éreztem,hogy előnyben lennék.Az 5. évtől kezdtek megváltozni a dolgok.Egyre jobb ifik jöttek,akiket 40-50%-os továbbadási(vagy hogy mondják)pénzért adtam el.És innentől lett itthon pofonegyszerű minden.Mert ha van pénz,akkor minden OK.Ráadásul 2018-ban új tulaj lett,aki 14 milliót pumpált a klubba.És én akkor sem játékost vettem,hanem kirúgtam a
    komplett staff-ot.A head of youth development futószalagon hozta a magyar szinten klasszis fiatalokat.2026-ban nyertem BL-t.(majd még négyet)Tehát az én tapasztalatom az,hogy amíg nincs
    pénz,megsüthetem a Genie scout-ot.Ráadásul mindenki tudja,hogy hiába vagy gazdag itthon,nem
    tudsz versenyképes fizetést adni a játékosaidnak,még egy holland középcsapat is elszipkázza őket.
    Ezen a reputáció emelkedése később segített.
    Na mindegy,mégegyszer-az nem vitás,hogy előnyt jelent,de én pénz nélkül nem értem vele semmit.
    És végül:használom a genie scout-ot,tehát CSALÓ vagyok.Részemről ez a téma befejezve.